reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dziewczynki a co macie dla dzieci pod szyję na wiosnę, jakiś cieńszy szaliczek, apaszkę..... nie wiem co Gosi kupić, a przecież nie będę jej zimowych szalików zakładała.

reklama
apaszka dla dziewczynki to dobry pomysł, a ma ktoś pomysł co dla chłopca? w sumie na razie nic nie zakładamy pod szyję, ale może jak będzie chłodniej to coś by się przydało?

Mirka bardzo ładne ubranka, a ten komplet taki niby elegancki :-)

my nad wózkiem wciąż jeszcze myślimy tzn nad parasolką, bo mam na razie tą spacerówkę coneco i da się nią jeździć ;-) też oglądałam tego zoopera i mc i jeszcze milion innych wózków i tak nie wiem co wybrać :-)
a co do krzesełka my mamy drewniane i Kuba też się czasem zsuwa, ale to dlatego że kopie nogami, a jak siedzi grzecznie to się nie zsuwa, ogólnie nie opłaca się już kupować takiego wysokiego krzesełka, jedynie nad tym z Ikei się zastanawiałam, żeby miał u babci

Ivaz chyba tak zrobię.....ważne by mi mały nie wypadał z krzesełka bo teraz się ześlizguje ..
manilka zaraz obajrze....

my apaszkę mamy zarówno starszemu jak i młodszemu już zakładam nigdy z gola szyjka....chyba ze lato jest :-)

Myfa i inne dziewczyny-wg mnie nie warto juz dla takich "duzych" dzieci jak nasze kupowac takich wielgasnych krzesełek!Powiem wam z doswiadczenia-wierzcie lub nie-ale moja tesciowa sadza Julite na zwyklym krzesle (na kocu lub poduszce zeby byla wyzej) i jak stawia przed nia miseczke z jedzeniem to Julita jest tak zaabsorbowana jedzeniem (calkiem ladnie je juz sama,zbieram sie do nakrecenia filmiku tylko niech sie jeszcze troche doszkoli:tak:) ze nie tylko nie spada,ale siedzi z doroslymi jak stara!No przysiegam-jak by mi ktos opowiadal ze roczne dziecko tak sobie radzi na doroslym kzesle to bym nie uwierzyla-ale tak jest.I cos wam powiem-zalicytowalam na 2 aukcjach z takimi przenosnymi krzeselkami...jestem taka na siebie zla ze bym sobie w morde dala.Poprosilam o wycofanie ofert ale nie chca wycofac-modle sie wiec by mnie ktos przelicytowal,bo jak nie to bede miala 2 krzeselka przenosne:baffled:Myslalam ze beda potrzebne ale po tym weekendzie teraz jak bylismy u tesciow to twierdze ze wydatek zbedny-wszyscy tak uznali.A w zlobku w tej starszej grupie dzieci siedza przy takich malych stoliczkach na malych krzeselkach-tez niczym rzecz jasna nie przypiete.Nasze to duze krzeselko wpasowalo sie w kuchnie idealnie,jakbym je wywalila to by byla dziura:-D,uzywamy je ale...Julita mi w nim staje-od malego tzn od jakiegos 8 m-ca...je i stoi...2 rzecz to ja jestem leniwa i jak leci mi jakis fajny film to sadzam ja na kolanach w salonie i tam karmie,wiec w sumie to je rzadko uzywamy:-p
Pisze tylko tutaj-zakupowy watek mnie "fascynuje";) Obiecane fotki jakichs ciekawszych rzeczy z garderoby Julitki + buciki beda na pewno ale plis nie dzisiaj,bo padam juz.

magdalenka-nic nie zakladamy a powinnysmy bo Juli dopiero teraz zdrowieje.Chuste mam taka co latem jej na glowke zawiazywalam (apaszka) ale jakos o niej zapomnialam-nasze szafy sa bez dna:-D

Gosia-wizialam dzis na zywo w sklepie ten wozek Ora-sliczny,tylko dosc spory jest,myslalam ze mniejszy-ile on wazy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maniulka-sliczny:)

Jeszcze raz podkresle ze ostatnie zakupy jakie tu wklejacie z dzieciowymi ciuszkami sa boskie-naprawde macie swietny gust (maniulka,iwona,eve,ivaz,mirka i inne dziewczyny ktorych juz nie pamietam a wklejalyscie ostatnio),roz nie bije po oczach,ciuszki gustowne,niebanalne-piekne!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maniulka cudny ten sweterek.....

Sara jak czytam o Twojej małej... podobnie jak mój starszak

dobra jutro o drodze do rodziców zachacze o Janki

reklama
Do góry