reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

co do krzesełka Ikea - jest fajne - koleżanka ma i mała lubi w nim siedzieć, nawet latem miała je na wakacjach nad jeziorem....

co do ciuszków - ja mam też mnóstwo spodni - i tak szczerze powiem że młody biega w dresowych
dżinsowe i ogrodniczki zakładam sporadycznie - wygodniej maluchowi w dresach.... ale dresiarz z niego wyrośnie...:)

reklama
Eve link do domku BabyStyle.pl - Wszystko ze Stylem dla Twojego Dziecka! Sklep dla dzieci, artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, odzież dla dzieci, akcesoria dziecięce - Odkrywczy domek, Kiddieland z tymże w tym opisie jest napisane ze jest od 18+ ale to chyba jakaś pomyłka bo na pudełku jest 12+. To naprawdę fajna zabawka, ma mnóstwo efektów zarówno dźwiękowych jak i ruszających się i świecących, ulubiona mojej Zosi żadną inna się tyle nie bawi i to kilka razy dziennie w opisie jeszcze nie ma ze do domku sa dołozone dwie figurki Pani w fartuchu i Pana z pilotem w ręku (widac równouprawnienie;-)). Jestem pewna ze jak bedzie troche strasza też bedzie się ta zabawką bawiła, Ostatnio była u mnie kuzynka ze swoja 3-latką mała się bawiła tylko domkiem.
Dziewczyny, które maja jeszcze roczek przed soba naprawde polecam tę zabawkę zarówno dla chłopca jak i dziewczynki, jest nie do znudzenia, u nas fiszer prajsy leża i sie kurzą, a domek codzinnie jest w użyciu. Ja kupiłam swój na allegro za 129zł + w gartisie dostałam jeszcze dwie dodatkowe figurki
Gosia chodziło mi jak daleko się naciąga budka, bo w moim maclarenku można budę naciągnąc aż do stóp i zakryc prawie całe dziecko, to się świetnie sprawdza przy deszczu czy wietrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kuba ma 3 kurtki - tylko ;-)

maniulka nie martw się, Kuba też ma dużo spodni, 28 par w rozmiarze 18-24 i kilka w 12-18, większość też jeszcze z metkami ;p w ogóle ubrań mamy całe dwie szafy, większość jest jesczze z metkami, ale lada dzień zrobi się cieplej i coraz więcej ciuszków będzie szło, bo na dworze to raz dwa się wybrudzi, a poza tym jakbym miała córcię, to miałabym dwa razy tyle ubrań, bo wybór jest większy i pewnie nie mogłabym się zdecydować :-D

EVE modelka prześliczna i w każdej kurteczce wygląda przecudnie :D
wiem, że się powtarzam, ale dla dziewczynek wybór jest ogromny, cenny niższe, a wzory bardzo ciekawe :D

Kuba w domu chodzi w spodniach dresowych i skarpetkach, a jak ściągnie to biega na boso, na dwór też albo dresy, albo dżinsy lub sztruksy, ogrodniczki może i są wygodniejsze, ale strasznie mnie wkurza jak bluzka pod spodniami mu się zawinie, więc nie nosimy ogrodniczek raczej :D

iivaz jak lubisz kupować sałymi seriami to zobacz next organic.Piękna kolekcja.Ostatnio kupiłam sukienkę i teraz staram się nie szukać tego na allegro bo pewnie bym i inne rzeczy dokupowała:) Wszystko jest brązowo niebieskie ,śliczne.Zobaczcie next kol GARDEN ORGANIC SUKIENECZKA 1,5-2 L 92 (960152913) - Aukcje internetowe Allegro i sweterek NEXT SIGNATURE_Organic Garden_Kwiatuszki ŚLICZNY (963161526) - Aukcje internetowe Allegro i kurteczka Next___garden organic___retro grzybek___r.86 12-24 (963264439) - Aukcje internetowe Allegro strasznie mnie kuszą te ubrania:) A ja kupiłam taką sukienkę NEXT sukenka Organic Garden 98 cm. 2-3 lata (955219883) - Aukcje internetowe Allegro i wczoraj kupiłam 2 koszulki na lato takie BENETTON - ŚLICZNA NIEBESKA BLUZECZKA r. 24M (957122722) - Aukcje internetowe Allegro i BENETTON - NOWA, RÓŻOWA BLUZECZKA r. 24M (957117486) - Aukcje internetowe Allegro

Iwona bluzeczki fajne :-)mam takie same dla siebie tylko białą i błękitną :-D:-D:-Djakby Marti takie miała to byśmy fajnie wyglądały hi hi
Co do tego zestawu nexta piękny i moje kolorki,oczywiscie jak już tam wlazłam to od razu zaczęłam szukać rozmiaru 80 nie no człowiek jest chory normalnie :szok:

Dzięki ivaz, patrzyłam na allegro na te domki, ale myślałam, że są jakieś podróbki. My ten domek widzieliśmy już jakiś czas temu, przy okazji wysypu zabawek na mikołajki czy święta i już wtedy się m spodobał.

iwona - bardzo ładne te ciuszki, ale jak dla mnie trochę drogo by kupować każde z osobna, sukieneczka i sweterek to już koszt ok 70 zł (jak nie będą licytować - w co nie wierzę) a to przecież tylko 2 ubranka:-(

gosia - mówisz że cały bagażnik kombi?? To sporo, jak dla mnie odpada. Ja bym chciała coś o wymiarach zappa po złożeniu :tak: Na koszu mi nie zależy na wakacjach ale naciągana budka by się przydała chociażby na słońce. Najwyżej wezmę swojego jane :-D

Jako ze mało fotek wstawiam ubraniowych to was dzisiaj zasypię :-D:-D:-D
Ostatnie zakupy(nie wszystko)zdjęcie 1 i 2
Prezenty urodzinowe(nie wszystkie) zdjęcie 3,4,5,6 zdjęcie 5 prezentowy płaszczy najmodniejszy wzór w No dokupilismy już rajstopki jeszcze czapkę kupimy :-p
No i nasze porti na zdjęciu 38 par nie wyciągałam tych z rozmiarem 86 bo schowane

Dziewczyny czy ma któras rajstopki disneya o takie DISNEY RAJSTOPY 74-80 DLA MALUSZKA - HURTOWNIA (958139842) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam si,ę nad nimi i nie wiem czy warto,nie nawidze jak mi się kulkują rajstopki

Załączniki

• DSCF2710..jpg
    DSCF2710..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF2727..jpg
    DSCF2727..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF2711..jpg
    DSCF2711..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF2715..jpg
    DSCF2715..jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF2716..jpg
    DSCF2716..jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF2718..jpg
    DSCF2718..jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF2726..jpg
    DSCF2726..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
a oto prawie wszystkie nasze portki :-) mama mi powtarza, że to marnowanie kasy, bo mały i tak nie zdąży wszystkiego założyć, a ostatnio jak byłam z nią na zakupach i widziałam fajne spodenki i powstrzymywałam się przed ich zakupem, to tylko mówiła kup i kup, a ja już miejsca nie mam, ale chyba i tak je kupie :-p
SDC15912..jpg
kurteczka, którą ostatnio kupiłam i czapeczka do niej
SDC15913..jpgSDC15917..jpg

bluz, bluzeczek to nawet nie wiem ile mam, ale wiszą ładnie na wieszaczkach i zajmują całą szafę :szok:

i właśnie zamierzam kupić ten odkrywczy domek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Maniulka super ubranka.Bardzo mi sie podoba ten komplet z minnie i sukieneczki.A ile zapłaciłaś za sandałki bo też chcę kupić ecco,już przymierzyłam w sklepie i muszę poszukac na allegro tanszych.

Do góry