reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
edis, te pantofle to mój rozmiar :-)

agniesiaa, to już 5 paczka w mojej karierze, zobaczymy jak tym razem ze stanem, bo do tej pory bez zastrzeżeń:tak:

Maniulka świetny wózeczek, bardzo mi sie podoba cieszy się bardzo dobrymi opiniami, na pewno bedziecie obie zadowolone
Eve przejrzałam dzisiaj allegro z pakami ciuszkó, to te twoje są wyjątkowo ładne, z tych co widziałam zadnej bym nie licytowała bo kilka rzeczy jest fajnych a reszta wieś śpiwa i tańczy

maniulka, ja myślę, że z wózka będziesz mega zadowolona bo jest rewelacyjny, ma bardzo szerokie siedzisko i dziecko w nim siedzi jak na tronie :tak: Poza tym bardzo dobry niemiecki wózek. Jak to się stało, że padło na buggstera??

ivaz, dziewczyny, fajnie że Wam się podobają te ciuszki, bo ja już potem zwątpiłam czy dobrze zrobiłam, że licytowałam.

Eve - ubranka rewelacja! Ivaz - Twoje zestawiki tez super!

moze jednak sie skusze i tez zapoluje na cos bo Nadia nie ma wlasnie sukieneczek, spodnii, bluz i bluzeczek ma mase ale sukienusi na lato to chyba ze 3 tylko.
Jak sie okaze ze znow dam sie zrobic w konia to najwyzej sie nie przyznam pawłowi bo ten gotowy mnie z domu z tymi szmatami wyrzucic :-)

reklama
EVE no co Ty, jakbym miała córcię to bym się tam pewnie przelicytowywała z Tobą :-)

ja się już nie kontroluję, siedzę na allegro i szukam ubranka na prezent i tak przy okazji weszłam na nasz rozmiar i od razu tysiąc rzeczy do obserwowanych i pewnie będę licytować, bo to już silniejsze ode mnie :-p ale fakt nie mam krótkich spodenek jeszcze na lato a i koszulek mogę mieć więcej, zawsze się przydadzą :-D większych rozmiarów na razie nie kupujemy, bo w wakacje w anglii pewnie odwiedzę nexta, mothercare i inne i znów będę miała nadbagaż na powrót :-p

Do góry