reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

co do krzesełka Ikea - jest fajne - koleżanka ma i mała lubi w nim siedzieć, nawet latem miała je na wakacjach nad jeziorem....

co do ciuszków - ja mam też mnóstwo spodni - i tak szczerze powiem że młody biega w dresowych
dżinsowe i ogrodniczki zakładam sporadycznie - wygodniej maluchowi w dresach.... ale dresiarz z niego wyrośnie...:)

reklama
Eve link do domku BabyStyle.pl - Wszystko ze Stylem dla Twojego Dziecka! Sklep dla dzieci, artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, odzież dla dzieci, akcesoria dziecięce - Odkrywczy domek, Kiddieland z tymże w tym opisie jest napisane ze jest od 18+ ale to chyba jakaś pomyłka bo na pudełku jest 12+. To naprawdę fajna zabawka, ma mnóstwo efektów zarówno dźwiękowych jak i ruszających się i świecących, ulubiona mojej Zosi żadną inna się tyle nie bawi i to kilka razy dziennie w opisie jeszcze nie ma ze do domku sa dołozone dwie figurki Pani w fartuchu i Pana z pilotem w ręku (widac równouprawnienie;-)). Jestem pewna ze jak bedzie troche strasza też bedzie się ta zabawką bawiła, Ostatnio była u mnie kuzynka ze swoja 3-latką mała się bawiła tylko domkiem.
Dziewczyny, które maja jeszcze roczek przed soba naprawde polecam tę zabawkę zarówno dla chłopca jak i dziewczynki, jest nie do znudzenia, u nas fiszer prajsy leża i sie kurzą, a domek codzinnie jest w użyciu. Ja kupiłam swój na allegro za 129zł + w gartisie dostałam jeszcze dwie dodatkowe figurki
Gosia chodziło mi jak daleko się naciąga budka, bo w moim maclarenku można budę naciągnąc aż do stóp i zakryc prawie całe dziecko, to się świetnie sprawdza przy deszczu czy wietrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kuba ma 3 kurtki - tylko ;-)

maniulka nie martw się, Kuba też ma dużo spodni, 28 par w rozmiarze 18-24 i kilka w 12-18, większość też jeszcze z metkami ;p w ogóle ubrań mamy całe dwie szafy, większość jest jesczze z metkami, ale lada dzień zrobi się cieplej i coraz więcej ciuszków będzie szło, bo na dworze to raz dwa się wybrudzi, a poza tym jakbym miała córcię, to miałabym dwa razy tyle ubrań, bo wybór jest większy i pewnie nie mogłabym się zdecydować :-D

EVE modelka prześliczna i w każdej kurteczce wygląda przecudnie :D
wiem, że się powtarzam, ale dla dziewczynek wybór jest ogromny, cenny niższe, a wzory bardzo ciekawe :D

Kuba w domu chodzi w spodniach dresowych i skarpetkach, a jak ściągnie to biega na boso, na dwór też albo dresy, albo dżinsy lub sztruksy, ogrodniczki może i są wygodniejsze, ale strasznie mnie wkurza jak bluzka pod spodniami mu się zawinie, więc nie nosimy ogrodniczek raczej :D

iivaz jak lubisz kupować sałymi seriami to zobacz next organic.Piękna kolekcja.Ostatnio kupiłam sukienkę i teraz staram się nie szukać tego na allegro bo pewnie bym i inne rzeczy dokupowała:) Wszystko jest brązowo niebieskie ,śliczne.Zobaczcie next kol GARDEN ORGANIC SUKIENECZKA 1,5-2 L 92 (960152913) - Aukcje internetowe Allegro i sweterek NEXT SIGNATURE_Organic Garden_Kwiatuszki ŚLICZNY (963161526) - Aukcje internetowe Allegro i kurteczka Next___garden organic___retro grzybek___r.86 12-24 (963264439) - Aukcje internetowe Allegro strasznie mnie kuszą te ubrania:) A ja kupiłam taką sukienkę NEXT sukenka Organic Garden 98 cm. 2-3 lata (955219883) - Aukcje internetowe Allegro i wczoraj kupiłam 2 koszulki na lato takie BENETTON - ŚLICZNA NIEBESKA BLUZECZKA r. 24M (957122722) - Aukcje internetowe Allegro i BENETTON - NOWA, RÓŻOWA BLUZECZKA r. 24M (957117486) - Aukcje internetowe Allegro

Iwona bluzeczki fajne :-)mam takie same dla siebie tylko białą i błękitną :-D:-D:-Djakby Marti takie miała to byśmy fajnie wyglądały hi hi
Co do tego zestawu nexta piękny i moje kolorki,oczywiscie jak już tam wlazłam to od razu zaczęłam szukać rozmiaru 80 nie no człowiek jest chory normalnie :szok:

Dzięki ivaz, patrzyłam na allegro na te domki, ale myślałam, że są jakieś podróbki. My ten domek widzieliśmy już jakiś czas temu, przy okazji wysypu zabawek na mikołajki czy święta i już wtedy się m spodobał.

iwona - bardzo ładne te ciuszki, ale jak dla mnie trochę drogo by kupować każde z osobna, sukieneczka i sweterek to już koszt ok 70 zł (jak nie będą licytować - w co nie wierzę) a to przecież tylko 2 ubranka:-(

gosia - mówisz że cały bagażnik kombi?? To sporo, jak dla mnie odpada. Ja bym chciała coś o wymiarach zappa po złożeniu :tak: Na koszu mi nie zależy na wakacjach ale naciągana budka by się przydała chociażby na słońce. Najwyżej wezmę swojego jane :-D

Jako ze mało fotek wstawiam ubraniowych to was dzisiaj zasypię :-D:-D:-D
Ostatnie zakupy(nie wszystko)zdjęcie 1 i 2
Prezenty urodzinowe(nie wszystkie) zdjęcie 3,4,5,6 zdjęcie 5 prezentowy płaszczy najmodniejszy wzór w No dokupilismy już rajstopki jeszcze czapkę kupimy :-p
No i nasze porti na zdjęciu 38 par nie wyciągałam tych z rozmiarem 86 bo schowane

Dziewczyny czy ma któras rajstopki disneya o takie DISNEY RAJSTOPY 74-80 DLA MALUSZKA - HURTOWNIA (958139842) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam si,ę nad nimi i nie wiem czy warto,nie nawidze jak mi się kulkują rajstopki

Załączniki

• DSCF2710..jpg
    DSCF2710..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF2727..jpg
    DSCF2727..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF2711..jpg
    DSCF2711..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF2715..jpg
    DSCF2715..jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF2716..jpg
    DSCF2716..jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF2718..jpg
    DSCF2718..jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF2726..jpg
    DSCF2726..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
a oto prawie wszystkie nasze portki :-) mama mi powtarza, że to marnowanie kasy, bo mały i tak nie zdąży wszystkiego założyć, a ostatnio jak byłam z nią na zakupach i widziałam fajne spodenki i powstrzymywałam się przed ich zakupem, to tylko mówiła kup i kup, a ja już miejsca nie mam, ale chyba i tak je kupie :-p
SDC15912..jpg
kurteczka, którą ostatnio kupiłam i czapeczka do niej
SDC15913..jpgSDC15917..jpg

bluz, bluzeczek to nawet nie wiem ile mam, ale wiszą ładnie na wieszaczkach i zajmują całą szafę :szok:

i właśnie zamierzam kupić ten odkrywczy domek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Maniulka super ubranka.Bardzo mi sie podoba ten komplet z minnie i sukieneczki.A ile zapłaciłaś za sandałki bo też chcę kupić ecco,już przymierzyłam w sklepie i muszę poszukac na allegro tanszych.

Do góry