Dziewczyny czy ma któras rajstopki disneya o takie DISNEY RAJSTOPY 74-80 DLA MALUSZKA - HURTOWNIA (958139842) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam si,ę nad nimi i nie wiem czy warto,nie nawidze jak mi się kulkują rajstopki
My uzywamy takich rajstopek, tylko ze my juz rozmiar 92-98 bo 80-86 juz za mały i widac ze sie meczy, szkoda ze nie robia rozmiarów nachodzacych na siebie bo te 92-98 troszke przy duze stópki maja ale zakladam jej skarpetki z abs po domu i jest git;-) Rajstopki te sa takie samo jakosciowo jak gatty tylko ciut mniejsza rozmiarówka wiec jesli uzywasz gatty tych 74-80 i sa juz w sam raz to radziłabym te ciut wieksze kupic.;-)
Dziewczyny Wasze ubranka cudne poprostu! Iwona te sukieniusie przesliczne ale japo tym jak kupilam uzywane ubranka niby idealne a wygladaja jak.... mam zakaz od pawła kupowania uzywanych rzeczy na allegro:--zawstydzona/y: bo zapłacilismy za ubranka z przesyłka cos ok270zł i polowa nie nadaje sie do zalozenia na dwór a mialy byc niby takie idealne. Niestety pisanie ze sprzedajacym nic nie dało, nie chcieli przyjac zwrotu bo wg nich to jest "stan idealny" tylko ze nie wiem jak mozna tak nazwac np. czerwona bluze z "bialeym" misiem przy kolnierzu która jest na maxa sprana a mis zszarzały. Na zdjeciach oczywiscie wszystko super wygladało. Na jesieni tez kupowalismy taka mega pake i rzeczywiscie ubranka byly jak nowe, zgodnie z opisem, tu niestety sie strasznie necielismy i chyba wiecej nie bedziemy tak kupowac, tzn. paweł na pewno a ja to zobacze;-) moze cichcem cos przemyce
Ostatnia edycja: