reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny czy ma któras rajstopki disneya o takie DISNEY RAJSTOPY 74-80 DLA MALUSZKA - HURTOWNIA (958139842) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam si,ę nad nimi i nie wiem czy warto,nie nawidze jak mi się kulkują rajstopki

My uzywamy takich rajstopek, tylko ze my juz rozmiar 92-98:szok: bo 80-86 juz za mały i widac ze sie meczy, szkoda ze nie robia rozmiarów nachodzacych na siebie bo te 92-98 troszke przy duze stópki maja ale zakladam jej skarpetki z abs po domu i jest git;-) Rajstopki te sa takie samo jakosciowo jak gatty tylko ciut mniejsza rozmiarówka wiec jesli uzywasz gatty tych 74-80 i sa juz w sam raz to radziłabym te ciut wieksze kupic.;-)

Dziewczyny Wasze ubranka cudne poprostu! Iwona te sukieniusie przesliczne:tak: ale japo tym jak kupilam uzywane ubranka niby idealne a wygladaja jak....:wściekła/y: mam zakaz od pawła kupowania uzywanych rzeczy na allegro:-:)-:)zawstydzona/y: bo zapłacilismy za ubranka z przesyłka cos ok270zł i polowa nie nadaje sie do zalozenia na dwór a mialy byc niby takie idealne. Niestety pisanie ze sprzedajacym nic nie dało, nie chcieli przyjac zwrotu bo wg nich to jest "stan idealny":szok: tylko ze nie wiem jak mozna tak nazwac np. czerwona bluze z "bialeym" misiem przy kolnierzu która jest na maxa sprana a mis zszarzały. Na zdjeciach oczywiscie wszystko super wygladało. Na jesieni tez kupowalismy taka mega pake i rzeczywiscie ubranka byly jak nowe, zgodnie z opisem, tu niestety sie strasznie necielismy i chyba wiecej nie bedziemy tak kupowac, tzn. paweł na pewno a ja to zobacze;-) moze cichcem cos przemyce:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Maniulka śliczne ciuszki najbardziej mi wpadła w oko szemizjerka dzinsowa, do tego leginsy takie za kolanko i super bedzie Marti wyglądała
Ja tez się pochwalę łowami, oczywiście do tego bedą dopasowane buciki, poluję na trampki nexta z serii animals na pewno kupię sandały kolor zółty lub biały, czapki i kapelusze. Jak widac nie ma sukienek tylko jedna spódniczka, jest też trochę różu no i to tylko garstka ubranek w szafie mam jeszcze drugie tyle.
Muszę stwierdzić ze fajnie mieć dziewczynkę, jak Oskar był mały tak nie szalałam a z drugiej strony też miał fajne ciuchy bo moja eks teściowa mieszkała w anglii i ciągle coś przysyłała, ale i tak zupełnie inaczej cieszą te ciuszki dla dziewczynki

mi się strasznie podobają połączenia właśnie leginsy z tuniczką :-) jak będę kiedyś miała córcię (jak się uda ;-)) to chyba oszaleję na zakupach :-D

Eve super ta paka, wszystkie ubranka mi się podobają i wyglądają na zadbana, ciekawe jak w rzeczywistości, ale pewnie jeszcze ładniejsze na żywo, a cena :szok: ekstra ;-)

my letnią garderobę dopiero zaczynamy kompletować, ale jak się zacznie to pewnie znów wyjdzie sto pięćdziesiąt par spodenek, koszulek... :eek: no właśnie dla chłopca to tylko spodenki i bluzeczki, koszule i koniec

Ostatnia edycja:
reklama
hej, byłam dziś oglądać zoopery na żywo, waltza niestety nie mieli (a jego chciałam) ale była hula - no i tomek ogromny przeciwnik tych wózków tak się uparł na hulę (suuper się podbija), że nie chce słyszeć o waltzie, główny powód to cena, próbowałam go przekonać, że może kupimy używanego waltza, a on, że nie że mamy kupić nowy wózek. hula niby jest okey ale ja bym jednak wolała waltza, muszę coś wymyślić

teraz szybko sprzatam i ruszamy na spacer, pogoda dziś jest cuuudowna, :tak::tak::tak:;-)

Do góry