reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny czy ma któras rajstopki disneya o takie DISNEY RAJSTOPY 74-80 DLA MALUSZKA - HURTOWNIA (958139842) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam si,ę nad nimi i nie wiem czy warto,nie nawidze jak mi się kulkują rajstopki

My uzywamy takich rajstopek, tylko ze my juz rozmiar 92-98:szok: bo 80-86 juz za mały i widac ze sie meczy, szkoda ze nie robia rozmiarów nachodzacych na siebie bo te 92-98 troszke przy duze stópki maja ale zakladam jej skarpetki z abs po domu i jest git;-) Rajstopki te sa takie samo jakosciowo jak gatty tylko ciut mniejsza rozmiarówka wiec jesli uzywasz gatty tych 74-80 i sa juz w sam raz to radziłabym te ciut wieksze kupic.;-)

Dziewczyny Wasze ubranka cudne poprostu! Iwona te sukieniusie przesliczne:tak: ale japo tym jak kupilam uzywane ubranka niby idealne a wygladaja jak....:wściekła/y: mam zakaz od pawła kupowania uzywanych rzeczy na allegro:-:)-:)zawstydzona/y: bo zapłacilismy za ubranka z przesyłka cos ok270zł i polowa nie nadaje sie do zalozenia na dwór a mialy byc niby takie idealne. Niestety pisanie ze sprzedajacym nic nie dało, nie chcieli przyjac zwrotu bo wg nich to jest "stan idealny":szok: tylko ze nie wiem jak mozna tak nazwac np. czerwona bluze z "bialeym" misiem przy kolnierzu która jest na maxa sprana a mis zszarzały. Na zdjeciach oczywiscie wszystko super wygladało. Na jesieni tez kupowalismy taka mega pake i rzeczywiscie ubranka byly jak nowe, zgodnie z opisem, tu niestety sie strasznie necielismy i chyba wiecej nie bedziemy tak kupowac, tzn. paweł na pewno a ja to zobacze;-) moze cichcem cos przemyce:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Maniulka śliczne ciuszki najbardziej mi wpadła w oko szemizjerka dzinsowa, do tego leginsy takie za kolanko i super bedzie Marti wyglądała
Ja tez się pochwalę łowami, oczywiście do tego bedą dopasowane buciki, poluję na trampki nexta z serii animals na pewno kupię sandały kolor zółty lub biały, czapki i kapelusze. Jak widac nie ma sukienek tylko jedna spódniczka, jest też trochę różu no i to tylko garstka ubranek w szafie mam jeszcze drugie tyle.
Muszę stwierdzić ze fajnie mieć dziewczynkę, jak Oskar był mały tak nie szalałam a z drugiej strony też miał fajne ciuchy bo moja eks teściowa mieszkała w anglii i ciągle coś przysyłała, ale i tak zupełnie inaczej cieszą te ciuszki dla dziewczynki

mi się strasznie podobają połączenia właśnie leginsy z tuniczką :-) jak będę kiedyś miała córcię (jak się uda ;-)) to chyba oszaleję na zakupach :-D

Eve super ta paka, wszystkie ubranka mi się podobają i wyglądają na zadbana, ciekawe jak w rzeczywistości, ale pewnie jeszcze ładniejsze na żywo, a cena :szok: ekstra ;-)

my letnią garderobę dopiero zaczynamy kompletować, ale jak się zacznie to pewnie znów wyjdzie sto pięćdziesiąt par spodenek, koszulek... :eek: no właśnie dla chłopca to tylko spodenki i bluzeczki, koszule i koniec

Ostatnia edycja:
reklama
hej, byłam dziś oglądać zoopery na żywo, waltza niestety nie mieli (a jego chciałam) ale była hula - no i tomek ogromny przeciwnik tych wózków tak się uparł na hulę (suuper się podbija), że nie chce słyszeć o waltzie, główny powód to cena, próbowałam go przekonać, że może kupimy używanego waltza, a on, że nie że mamy kupić nowy wózek. hula niby jest okey ale ja bym jednak wolała waltza, muszę coś wymyślić

teraz szybko sprzatam i ruszamy na spacer, pogoda dziś jest cuuudowna, :tak::tak::tak:;-)

Do góry