reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ostatnia edycja:
reklama
To ja jakaś wyrodna matka jestem, bo ostatnio to nic nie kupuję. Mam jednak dużo ubranek dla Ady. Udało mi się jakiś czas temu wyhaczyć tą kurteczkę dżinsową z elle

Mamy jeszcze taki bezrękawnik na wiosnę:
HPIM5187..jpg

I płaszczyk też:
HPIM5185..jpg

no i kurteczkę
HPIM5036..jpg

Wszystkim gratuluję udanych zakupów.

Gosia -wiesz chciałam nawet licytować ten wózio kiedyś. Napisz o nim coś więcej ile on miejsca zajmuje po złożeniu?? Oparcia jak się rozkłada??

Załączniki

• HPIM5192..jpg
    HPIM5192..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Eve ale super ciuszki a Ada jak pozuje :-D
Kaczuszka kuszace propozycje ale ja juz nie skorzystam
Oj to ja blado przy was wychodze mam tylko 4 kurteczki i płaszczyk za to spodni uwaga 43 pary do rozmiaru 86 niektóre na teraz mam jeszcze nowe z metką,lepiej się sprzedadzą jako nowe więc nie odrywam a jak znam życie nie zdążymy ich ubrać.Biedę mam w ciuszka letnich ale jeszcze u nas w sklepach niema więc zdążymy nadrobić:tak:

Maniulka też niezła jesteś - 43 pary:-DWiecie co?Jak piszecie ile macie ubrań to się pocieszam że nie tylko ja jestem taka nawiedzona.:-DI mam mniejsze wyrzuty sumienia że sporo kupuje.Maniulka ,ale ze spodniami chyba przebijasz wszystkich.:-D
Myfa ja mam te krzeseła w pensjonacie w restauracji i powiem ci że są całkiem fajne i dzieci w nich siedzą.

Iwona ja sama ostatnio byłam w szoku,układam układam i robie następna kupkę więc wzięłąm i je policzyłam :szok::szok::szok:wliczyłam w to równiez spodnie od kompletów-dresów a najgorsze to jest to ze mała po domu lata tylko w rajtuzach bo wszystkie skarpetki sciąga więc porti u mnie to prawie nowiutkie :errr:
Myfa ostatnio Ivaz cos pisała o tych fotelikach,bardzo je ludziska chwala chodź wyglądaja niepozornie

Maniulka ja znowu mam dużo sukieneczek a Marysia też po domu chodzi w rajstopach i bluzie bo tak najwygodnie.Wiec sukienki sabie leżą w szafce,czekam kiedy będzie cieplej to w końcu będzie w nich chodzić na dwór.

reklama
Eve ubranka super a modelka... tylko pozadrościć takiej :)

z ubraniami to chyba plasujemy się na końcu stawki... jak narazie mamy jedną kurtkę na wiosnę, 1 stweterek, spodni koło 10 par i coś mi się zdaję że będzie mało, bo jak wyrżnie w jakieś blociaro to zaraz do prania :) zobaczymy, na zaś się nie będę martwić że braknie, kupić zawsze można :)

kaczuszka myśmy też utkneli tylko w rozmiarze 80, więkość ubrań na wiosnę ma 86, bluzy to mały problem zawsze dłuższe mogą być, ale każde spodnie muszę podwijać o jakies 5 cm, no ale cóż zrobię, kiedyś urośnie :)

Do góry