reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ostatnia edycja:
reklama
To ja jakaś wyrodna matka jestem, bo ostatnio to nic nie kupuję. Mam jednak dużo ubranek dla Ady. Udało mi się jakiś czas temu wyhaczyć tą kurteczkę dżinsową z elle

Mamy jeszcze taki bezrękawnik na wiosnę:
HPIM5187..jpg

I płaszczyk też:
HPIM5185..jpg

no i kurteczkę
HPIM5036..jpg

Wszystkim gratuluję udanych zakupów.

Gosia -wiesz chciałam nawet licytować ten wózio kiedyś. Napisz o nim coś więcej ile on miejsca zajmuje po złożeniu?? Oparcia jak się rozkłada??

Załączniki

• HPIM5192..jpg
    HPIM5192..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Eve ale super ciuszki a Ada jak pozuje :-D
Kaczuszka kuszace propozycje ale ja juz nie skorzystam
Oj to ja blado przy was wychodze mam tylko 4 kurteczki i płaszczyk za to spodni uwaga 43 pary do rozmiaru 86 niektóre na teraz mam jeszcze nowe z metką,lepiej się sprzedadzą jako nowe więc nie odrywam a jak znam życie nie zdążymy ich ubrać.Biedę mam w ciuszka letnich ale jeszcze u nas w sklepach niema więc zdążymy nadrobić:tak:

Maniulka też niezła jesteś - 43 pary:-DWiecie co?Jak piszecie ile macie ubrań to się pocieszam że nie tylko ja jestem taka nawiedzona.:-DI mam mniejsze wyrzuty sumienia że sporo kupuje.Maniulka ,ale ze spodniami chyba przebijasz wszystkich.:-D
Myfa ja mam te krzeseła w pensjonacie w restauracji i powiem ci że są całkiem fajne i dzieci w nich siedzą.

Iwona ja sama ostatnio byłam w szoku,układam układam i robie następna kupkę więc wzięłąm i je policzyłam :szok::szok::szok:wliczyłam w to równiez spodnie od kompletów-dresów a najgorsze to jest to ze mała po domu lata tylko w rajtuzach bo wszystkie skarpetki sciąga więc porti u mnie to prawie nowiutkie :errr:
Myfa ostatnio Ivaz cos pisała o tych fotelikach,bardzo je ludziska chwala chodź wyglądaja niepozornie

Maniulka ja znowu mam dużo sukieneczek a Marysia też po domu chodzi w rajstopach i bluzie bo tak najwygodnie.Wiec sukienki sabie leżą w szafce,czekam kiedy będzie cieplej to w końcu będzie w nich chodzić na dwór.

reklama
Eve ubranka super a modelka... tylko pozadrościć takiej :)

z ubraniami to chyba plasujemy się na końcu stawki... jak narazie mamy jedną kurtkę na wiosnę, 1 stweterek, spodni koło 10 par i coś mi się zdaję że będzie mało, bo jak wyrżnie w jakieś blociaro to zaraz do prania :) zobaczymy, na zaś się nie będę martwić że braknie, kupić zawsze można :)

kaczuszka myśmy też utkneli tylko w rozmiarze 80, więkość ubrań na wiosnę ma 86, bluzy to mały problem zawsze dłuższe mogą być, ale każde spodnie muszę podwijać o jakies 5 cm, no ale cóż zrobię, kiedyś urośnie :)

Do góry