reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja jestem leniem, mam tyle ubranek po Zośce, dużo nowych, w stanie bdb lub idealnym, przeważnie nexta (te trochę gorsze oddaję biednym) i mi się nie chce robić tych aukcji, a jak pomyśle ze musze lecieć z paczkami na pocztę to na sama myśl mi się nie dobrze robi. Ostatnio byłam na poczcie po odbiór przesyłki, to stałam w kolejsce 40 minut, była godzina 16.30 a w kolejsce sami emeryci, kurde mają cały dzień, ale nie, akurat muszą swoje sprawy załatwiac wtedy kiedy ludzie wychodzą z pracy.

reklama
Edis-ale masz farta bo wlasnie mialam sie wylogowac i zejsc z kompa i...wejsc dopiero po weekendzie tyle mam nauki na kurs (az mi sie ryczec chce:baffled:).
Tak,na wierzchu jest cos podobnego do ortalionu-takiego sliskiego ale przewiewnego a pod spodem cieniutki polarek.Fajna pogoda sie robi,moze wreszcie jak Julita wyzdrowieje pomaszerujemy w nim po dworku.Mnie sie on podoba-nawet bardzo:)Guziki za to niezbyt (cienkie metalowe "zlote" blaszki z cyrkoniami to nie moj styl) ale mnie tu dziewczyny troche pocieszyly.A roznica w cenie naprawde kosmiczna!

Przyszly dzis polbuciki z allegro dl Julitki-sa cudne.To sa malutkie traperki ciemnobrazowe-skorzane.Oczywiscie bylo ze dla chlopca ale ze ja za rozem nie bardzo to buciki chlopiece kupilam mojej pannie:-DMaz tez zachwycony-taka malenka kopia jego wielkich traperow bo noge to on ma jak stad do wawy.Buciki firmy Bartek,szyte,leciutkie,mila skorka,babka sprzedala je w stanie idealnym-zero skazy czy sladow uzywania,bo ponoc "zalozone kilka razy"-i tu jej wierze,sa jak nowe.Jeszcze czekam na biale sandalki w czaerwone kwiatuszki ze skorki:tak:Za ile te bartki kupilam to szok-kilkakrotnie nizsza cena niz nowki w sklepie.Mam nosa do roznych okazji i dlatego tyle aukcji kupionych-wstyd...Traperki z tym zoltym plaszczykiem i zolta czapeczka Juli wyglada ladniutko.
Same zobaczcie jaka cena.

Buciki , Bartek , 21!! (958400970) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem ze napiszecie ze jak dla chlopca ale ja lubie styl takiej malej "rozrabiary",bardziej niz slodkiej landrynki,chociaz rozowe ciuszki tez Juli ma-nie moge jej tego pozbawic,bo to dzewczynka:tak:

Przejsciowki pomiedzy traperkami a sandalkami ma 2 pary-granatowe polbuciki z befado i biale sznurowane polbuciki z cienkiej skorki-jak przyjda te sandalki to sfotografuje i pokaze wszystkie hurtem:)

edis-9 kurtek???Ty to jestes zakupoholiczka!!!:-DMoja ma sukienek letnich ekhm...xxx i dlatego musze pare opchnac bo szafka sie nie domyka:nerd:

Kochane,uciekam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nika zliczny ten plaszczyk,taki wiosenny:-)
Sara buty super do spodni jak znalazl,ale bedzie Juli wygladac jak Diabelek a nie Aniolek:-D:-D:-D

Ja musze zakupic Szymkowi jakas kurtke i jakis bezrekawnik bo tylko jeden.
Kurtke ma jedna taka z lumpka kolo domu i jedna taka bardzo cienka z Adidasa i przydala by sie jeszcze jedna ale troszke grubsza.
Niby wczoraj pogoda i we wtorek byla ladna a dzis wieje jak nie wiem.
Zimowa juz za mala,musz ekupic cos po miedzy zimowa a ta bardzo wiosenna...hmmm chyba troche zamotalam:sorry2:

Sara fajne te buciki,do tego płaszczyka na bank będa pasować :-)
Nika płaszczyk śliczny,aż wiosnę poczułam :-)
Ja również po udanych zakupach :-D:-D:-D
Kupiłam małej 2 pary rajstopek,tuniczkę,komplecik leginsy z bluzeczką,dwa pajace do spania i sandałki z ecco bo była dobra cena :-p

Ostatnia edycja:
edis- 9 kurtek?:szok: A myślałam że to ja przesadziłam , ale ja mam tylko 8 i to razem z płaszczykami:-D.Muszę nadrobić zaległości:-D Mam też strasznie dużo bluz i sweterków i jak zawsze obiecuje sobie że nic nie kupię.

reklama
ja ostatnio na allegro kupiłam zestaw zabawek FP i wczoraj przyszły .... super mały jest zachwycony
co do ciuszków to ostatnio więcej kupuję sobie
Mimi utknął w rozmiarze 74 i buciki 18/19....
kupiłam mu kurtkę skórzaną pilotkę na wiosnę 80 - pewnie będę podwijała rękawy...

Do góry