Edis-ale masz farta bo wlasnie mialam sie wylogowac i zejsc z kompa i...wejsc dopiero po weekendzie tyle mam nauki na kurs (az mi sie ryczec chce
).
Tak,na wierzchu jest cos podobnego do ortalionu-takiego sliskiego ale przewiewnego a pod spodem cieniutki polarek.Fajna pogoda sie robi,moze wreszcie jak Julita wyzdrowieje pomaszerujemy w nim po dworku.Mnie sie on podoba-nawet bardzo
Guziki za to niezbyt (cienkie metalowe "zlote" blaszki z cyrkoniami to nie moj styl) ale mnie tu dziewczyny troche pocieszyly.A roznica w cenie naprawde kosmiczna!
Przyszly dzis polbuciki z allegro dl Julitki-sa cudne.To sa malutkie traperki ciemnobrazowe-skorzane.Oczywiscie bylo ze dla chlopca ale ze ja za rozem nie bardzo to buciki chlopiece kupilam mojej pannie
Maz tez zachwycony-taka malenka kopia jego wielkich traperow bo noge to on ma jak stad do wawy.Buciki firmy Bartek,szyte,leciutkie,mila skorka,babka sprzedala je w stanie idealnym-zero skazy czy sladow uzywania,bo ponoc "zalozone kilka razy"-i tu jej wierze,sa jak nowe.Jeszcze czekam na biale sandalki w czaerwone kwiatuszki ze skorki
Za ile te bartki kupilam to szok-kilkakrotnie nizsza cena niz nowki w sklepie.Mam nosa do roznych okazji i dlatego tyle aukcji kupionych-wstyd...Traperki z tym zoltym plaszczykiem i zolta czapeczka Juli wyglada ladniutko.
Same zobaczcie jaka cena.
Buciki , Bartek , 21!! (958400970) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem ze napiszecie ze jak dla chlopca ale ja lubie styl takiej malej "rozrabiary",bardziej niz slodkiej landrynki,chociaz rozowe ciuszki tez Juli ma-nie moge jej tego pozbawic,bo to dzewczynka
Przejsciowki pomiedzy traperkami a sandalkami ma 2 pary-granatowe polbuciki z befado i biale sznurowane polbuciki z cienkiej skorki-jak przyjda te sandalki to sfotografuje i pokaze wszystkie hurtem
edis-9 kurtek???Ty to jestes zakupoholiczka!!!
Moja ma sukienek letnich ekhm...xxx i dlatego musze pare opchnac bo szafka sie nie domyka
Kochane,uciekam!