reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja jestem leniem, mam tyle ubranek po Zośce, dużo nowych, w stanie bdb lub idealnym, przeważnie nexta (te trochę gorsze oddaję biednym) i mi się nie chce robić tych aukcji, a jak pomyśle ze musze lecieć z paczkami na pocztę to na sama myśl mi się nie dobrze robi. Ostatnio byłam na poczcie po odbiór przesyłki, to stałam w kolejsce 40 minut, była godzina 16.30 a w kolejsce sami emeryci, kurde mają cały dzień, ale nie, akurat muszą swoje sprawy załatwiac wtedy kiedy ludzie wychodzą z pracy.

reklama
Edis-ale masz farta bo wlasnie mialam sie wylogowac i zejsc z kompa i...wejsc dopiero po weekendzie tyle mam nauki na kurs (az mi sie ryczec chce:baffled:).
Tak,na wierzchu jest cos podobnego do ortalionu-takiego sliskiego ale przewiewnego a pod spodem cieniutki polarek.Fajna pogoda sie robi,moze wreszcie jak Julita wyzdrowieje pomaszerujemy w nim po dworku.Mnie sie on podoba-nawet bardzo:)Guziki za to niezbyt (cienkie metalowe "zlote" blaszki z cyrkoniami to nie moj styl) ale mnie tu dziewczyny troche pocieszyly.A roznica w cenie naprawde kosmiczna!

Przyszly dzis polbuciki z allegro dl Julitki-sa cudne.To sa malutkie traperki ciemnobrazowe-skorzane.Oczywiscie bylo ze dla chlopca ale ze ja za rozem nie bardzo to buciki chlopiece kupilam mojej pannie:-DMaz tez zachwycony-taka malenka kopia jego wielkich traperow bo noge to on ma jak stad do wawy.Buciki firmy Bartek,szyte,leciutkie,mila skorka,babka sprzedala je w stanie idealnym-zero skazy czy sladow uzywania,bo ponoc "zalozone kilka razy"-i tu jej wierze,sa jak nowe.Jeszcze czekam na biale sandalki w czaerwone kwiatuszki ze skorki:tak:Za ile te bartki kupilam to szok-kilkakrotnie nizsza cena niz nowki w sklepie.Mam nosa do roznych okazji i dlatego tyle aukcji kupionych-wstyd...Traperki z tym zoltym plaszczykiem i zolta czapeczka Juli wyglada ladniutko.
Same zobaczcie jaka cena.

Buciki , Bartek , 21!! (958400970) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem ze napiszecie ze jak dla chlopca ale ja lubie styl takiej malej "rozrabiary",bardziej niz slodkiej landrynki,chociaz rozowe ciuszki tez Juli ma-nie moge jej tego pozbawic,bo to dzewczynka:tak:

Przejsciowki pomiedzy traperkami a sandalkami ma 2 pary-granatowe polbuciki z befado i biale sznurowane polbuciki z cienkiej skorki-jak przyjda te sandalki to sfotografuje i pokaze wszystkie hurtem:)

edis-9 kurtek???Ty to jestes zakupoholiczka!!!:-DMoja ma sukienek letnich ekhm...xxx i dlatego musze pare opchnac bo szafka sie nie domyka:nerd:

Kochane,uciekam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nika zliczny ten plaszczyk,taki wiosenny:-)
Sara buty super do spodni jak znalazl,ale bedzie Juli wygladac jak Diabelek a nie Aniolek:-D:-D:-D

Ja musze zakupic Szymkowi jakas kurtke i jakis bezrekawnik bo tylko jeden.
Kurtke ma jedna taka z lumpka kolo domu i jedna taka bardzo cienka z Adidasa i przydala by sie jeszcze jedna ale troszke grubsza.
Niby wczoraj pogoda i we wtorek byla ladna a dzis wieje jak nie wiem.
Zimowa juz za mala,musz ekupic cos po miedzy zimowa a ta bardzo wiosenna...hmmm chyba troche zamotalam:sorry2:

Sara fajne te buciki,do tego płaszczyka na bank będa pasować :-)
Nika płaszczyk śliczny,aż wiosnę poczułam :-)
Ja również po udanych zakupach :-D:-D:-D
Kupiłam małej 2 pary rajstopek,tuniczkę,komplecik leginsy z bluzeczką,dwa pajace do spania i sandałki z ecco bo była dobra cena :-p

Ostatnia edycja:
edis- 9 kurtek?:szok: A myślałam że to ja przesadziłam , ale ja mam tylko 8 i to razem z płaszczykami:-D.Muszę nadrobić zaległości:-D Mam też strasznie dużo bluz i sweterków i jak zawsze obiecuje sobie że nic nie kupię.

reklama
ja ostatnio na allegro kupiłam zestaw zabawek FP i wczoraj przyszły .... super mały jest zachwycony
co do ciuszków to ostatnio więcej kupuję sobie
Mimi utknął w rozmiarze 74 i buciki 18/19....
kupiłam mu kurtkę skórzaną pilotkę na wiosnę 80 - pewnie będę podwijała rękawy...

Do góry