Sara, nie znam żadnego z tych wózków i nie miałam z nimi styczności, ale jeśli mogę się wtracić to przy wyborze kieruj się min:
- czy budka dobrze chroni przed słońcem (najlepiej naciągana do pałąka) i nie chodzi to bynajmniej o naciąganie wtedy gdy oparcie jest w pozycji pionowej, bo w wiekszości spacerówek się naciągnie ale żeby także gdy dziecko leży sie naciągała. Uwierz mi to jest bardzo fajne.
- czy podnóżek jest regulowany (precz z wiszącymi nózkami)
- wagą (tu już musi być wózek dośc lekki, bo dzieci już swoje ważą i nie ma sensu jeszcze użerać się z wózkiem)
- kosz na zakupy - wielkość i dostęoność (ja często zakupów nie robię ale kosza uzywam dość często. Ważne też by był do niego łatwy dostęp, nie tylko podczas gdy dziecko siedzi ale również leży)
- tapicerka - najlepiej zdejmowana do prania, juz zaczęły się akcje z chrupkami, niedługo inne biszkopty, paluszki itp.
- czy się rozkłada do spania. Może to i później juz takiego wielkiego znaczenia nie ma, ale czasem dziecko ma chęć przespać sie na powietrzu. Zresztą moja Ada lubi spać w wózku dlatego ja bym zwróciła na to uwagę.
- kółka - jeśli pojedyńcze to szersze, niekoniecznie wielkie i pompowane (ja mam pojedyńcze ale są szersze i dają radę na piasku)
- regulowane rączki (rączka) będzie miała znaczenie bo Twój M wyzszy od Ciebie i fajne by było, by mógł też z Juli na spacerek wyjść.
Nie wiem co jeszcze, jak byś miała jeszcze jakies pytanka - pisz
Ja też zamówię 3 pary tych rajstopek co linka podawałaś, wtedy przesyłka jest darmowa, prawda??