reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

modroklejko fotelik super, bardzo fajny, ciekawe jak wypada w testach??
magda19lenka, widzę, że polowanie się udało,ubranka super i dużo firmówek!!

reklama
no własnie ciekawa jestem jak w testach-chociaz nie jestem pewna czy w europejskich bedzie bo to amerykanskie dziwo...

atsonia-adas ma takie lusterko-słoneczko do wozka jak wkleiłas...i powiem ci szczerze ze w wozku sie tym nie interesował-dopiero jak mu na macie powiesiłąm to był szał pał, spiewa do tego, przemawia...jajo mozna zniesc ze smiechu

a do sprzedawcy moze napisz i zapytaj za ile chciałby te zabawki-moze sie dogadaciei skonczy aukcje przed czasem-mnie sie tak nie raz udało kupic-głownie ciuchy dla mnie-po prostu pytałam za ile byłby slonny zakonczyc aukcje-jesli cena mi odpowiadała to konczylimsy , jesli nie licytowałam do ilu chciałam, jak mnie ktos przebył to trudno, ale zazwyczaj udawało sie kupic ponizej tego co chciał sprzedawca zaby zakonczyc aukcje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eeeeej magdalenka-zakupy zarabiste!!!Fajny masz ten lumpek,widze ze ciuszki swietne jak z mojego lumpka!Naprawde swietne-moj typ to kurteczka:tak:Tylko sie nie uzaleznijcie-ja np.jestem w kazdy poniedzialek w dzien dostawy-lubie poniedzialki:-D

Co do zabawek do sie napalilam na ten telefon FP co ma avanti bo...jest maly a ma duzo bajerow.Juz krzeselko-uczydelko sporo miejsca zajmuje,do tego jezdzik pchacz w przyszlosci-gdzie ja to pomieszcze?:-D

modro-nawet,nawet ten fotelik:tak:Suuuper sie do spania rozklada,chyba najlpeiej z tych fotelikow co widzialam (chociaz coneco zenith w porownaniu z innymi tez sie pieknie rozklada w poziom).Cena odpowiednia dla mnie,jedynie co mi sie rzucilo w oczy to chyba slabsze zabezpieczenia boczne przy zderzeniu bocznym,ale ja sie nie znam,mowie tylko co wizualnie widze.No i chyba tak do 12 roku zycia to jak nic sadzac z wagi:tak:

To teraz wam cos powiem-2 sprzedawcow na 3 mowilo mi ze w maxi cosi placi sie tylko za firme-ze chociazby coneco zenith maja identyczne rozwiazania technologiczno-konstrukcyjne,w fotelikach maxi cosi sie placi za lepsza jakosc materialow i firme ktora stac na crash-testy.Ciekawe ile atakow na mnie bedzie:cool2::-pAle naprawde,2 na 3 sprzedawcow mi tak powiedzialo a nie mieli zadnego interesu bo zadnego fotelika u nich nie kupilismy mimo ze sie naprodukowali goscie:-DNo i maxi sa niezbyt urodziwe;-)

Aaaa i jesscze cos-skoro wy sie przyznalyscie to ja tez-zamierzam subskrybowac juz tylko watek zakupowy (moj ulubiony),diety a na zamknietym tylko nasze bobaski.Na reszte zagladne tylko jak bede miala czas,ale powiem szczerze ze najmniej lubie te ogolne-takie wszystko i nic;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no włąsnie ten fotelik byłby juz do konca...
a cena-jak sie dolicz koszty wysyłki to faktycznie drogawo sie robi

a co do maxi cosi to czesciowo sie z toba zgodze-sa kopiowane przez inne firmy wiec pewne techniczne rozwiązania mozna znalesc w innych...nam sie wizualnie akurat podobaja wiec to najmniejszy problem

rtfgjhoijoibiyuftfygiuhkjl---a to do was napisał adas:-D:-D:-D:-D

adas tak wylizał moj tel ze pod szkiłkiem na ekranie mam zaciek ze sliny...bede musiała o jakims etui pomysliec...z folii najlepiej

reklama
Do góry