reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

No własnie tez muszę dokupić dodatkowe widziałam że są,mówisz że można w zmywarce???to fajnie ja nie czytałam instrukcji bo ona po Norweskiemu :-D:-D:-Dto a twoje to tez taka siateczka jak troszkę sztywniejsza firanka bo ja mam z innej firmy i czy oby na pewno to takie samo(wygląda na takie samo)

reklama
A teraz mam kilka pytan tak na szybko bo mam dzis wychodne za 2 godzinki na piiiwkooo i ploty:tak::

A) odnosnie fotelikow samochodowych:

1) do dziewczyn ktore maja fotelik baby design espiro optima-czy moglaby ktoras z was zrobic fotke z maksymalnie odchylonym oparciem?Nie kojarze tego fotelika "ze sklepow".I czy montujecie go przodem czy nadal tylem do kierunku jazdy?
FOTELIK od 0-25 kg BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA +WKŁ (736421746) - Aukcje internetowe Allegro

2) do osob ktore sie znaja na fotelikach-czy da sie porownac Coneco Zenith a ten baby design espiro optima?Czy ktorys jest lepszy,ma wiecej zalet czy to jest ta sama polka jakosciowa,cenowa i bezpieczenstwa i porownanie nie ma sensu?
Fotelik Coneco ZENITH 9-25kg 11xKOLOR + JEŹDZIK ! (735924874) - Aukcje internetowe Allegro

B) Odnosnie wozkow-czy ktos uzytkowal lub zna kogos kto uzytkowal ktorys z ponizszych wozkow?Bedziemy je z mezem szukac w sklepach ale moze ktos je zna?(wklejam tylko te ktore spelniaja mniej wiecej moje warunki np. 1 raczka!):
KOMFORTOWA SPACERÓWKA BABY DESIGN WALKER-PROMOCJA (735084265) - Aukcje internetowe Allegro
COSMO WÓZEK SPACEROWY CZTEROKOŁOWY + GRATIS (734173096) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ !!!! SPACERÓWKA 4BABY NEATO - NISKA CENA (741262824) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka HYPERION- Wielka Promocja Cenowa! (739531510) - Aukcje internetowe Allegro
Q BABYACTIVE 2009!!! SPACERÓWKA HIT + GRATIS!!! (739418208) - Aukcje internetowe Allegro
2009 SPACERÓWKA + 2 PÓŁKI -CONECO PIERRE_CARDIN (742295337) - Aukcje internetowe Allegro

Obliczylam ze jak kupie wozek na wiosne (w marcu) to Julita bedzie juz miala ponad rok,wiec pewnie dluzej jak rok w nim nie pojezdzi...bo potem to juz dzieci pewnie chca biegac a nie siedziec w wozku,tak czy nie?:-D

maniulka-nie wiem czy mozna myc, ale ja myje:-D:-D:-D a własciwie raz na kilka pran recznych wrzucam do zmywarki zeby sie wyparzyło, a potem przepłukuję, zeby wypłukac ew pozostałosci po soli czy nabłyszczaczu...aha i ja mam nuby

sara-odnosnie wozeczkó to powiem ci tylko tyle ze dzis na spacerku na zywo widziałam dwa z nich-cosmo i coneco-na pierwszy zwrociłam uwage bo był w super fajnym wzorku-taki bezowy w kolka-no az z daleka na niego popatrzyłam, bo wyglada super-jak sie prowadzi niestety nie wiem, za to o coneco zapytałam mame która go prowadziła-bo taki wozeczek chciała kupic moja kolezanka-i ta mama powiedziała ze zasadniczo nie ma zastrzezen poza tym ze z tyłu kolka mogłyby byc tez podwójne, bo pojedyncze sie zapadaja w piachu przy mocno obciazaonym wozeczku-ona miała w nim chłopca-na oko jakies 18 mc, i sporo zakupów w koszu, i ze podnozek sie nie reguluje na wysokosc...

i jak mozesz wklej linka do rajstopek-moze maja jakies meskie wzory:-)

Modroklejka a czemu sie nie zgodzi:-D:-D:-D
Moj Szym ma biale w zielone paski a z rozowym motylkiem na dole a drugie w z serduszkami.
Poprosilam kolezanke jak jechala do Polski zeby mi kupila 4pary 2 68-74 i dwie pary 80-86,no i ta w pospiechu zobaczyla te biale w paseczki zielone ale ich nie rozkladala dopiero w domu u niej ja patrze a one z motylkiem:-D:-D:-Dz drugimi bylo podobnie tylko ze ona juz zobaczyla w PL w domu ale nie odmieniala.

ATsonia fajne te zabawki ktore licytujesz!!!!

heheh-dobre ewlecia-ja tez mam skarpetki w rózowe jezyki -tez przez przypadek kupione...ale mysle ze gdybym tak celowo kupiła to by sie nie zgodził:-D:-D:-D

na szczescie juz znalazłam zastępczego sprzedawce-i rajtki juz zamówione:-D

reklama
Modroklejka w sumie rajtki sa pod spodnie a pewnie jeszcze dojda do tego skarpetki wiec motylka napewno nie bedzie widac:-D:-D:-D

Jak bym zalozyla te w serduszka a do tego kiecke i malemu zawiazala kucyki albo przypiela spinke to pomysleli by ze mam coreczke:-D:-D:-D

Do góry