reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

No własnie tez muszę dokupić dodatkowe widziałam że są,mówisz że można w zmywarce???to fajnie ja nie czytałam instrukcji bo ona po Norweskiemu :-D:-D:-Dto a twoje to tez taka siateczka jak troszkę sztywniejsza firanka bo ja mam z innej firmy i czy oby na pewno to takie samo(wygląda na takie samo)

reklama
A teraz mam kilka pytan tak na szybko bo mam dzis wychodne za 2 godzinki na piiiwkooo i ploty:tak::

A) odnosnie fotelikow samochodowych:

1) do dziewczyn ktore maja fotelik baby design espiro optima-czy moglaby ktoras z was zrobic fotke z maksymalnie odchylonym oparciem?Nie kojarze tego fotelika "ze sklepow".I czy montujecie go przodem czy nadal tylem do kierunku jazdy?
FOTELIK od 0-25 kg BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA +WKŁ (736421746) - Aukcje internetowe Allegro

2) do osob ktore sie znaja na fotelikach-czy da sie porownac Coneco Zenith a ten baby design espiro optima?Czy ktorys jest lepszy,ma wiecej zalet czy to jest ta sama polka jakosciowa,cenowa i bezpieczenstwa i porownanie nie ma sensu?
Fotelik Coneco ZENITH 9-25kg 11xKOLOR + JEŹDZIK ! (735924874) - Aukcje internetowe Allegro

B) Odnosnie wozkow-czy ktos uzytkowal lub zna kogos kto uzytkowal ktorys z ponizszych wozkow?Bedziemy je z mezem szukac w sklepach ale moze ktos je zna?(wklejam tylko te ktore spelniaja mniej wiecej moje warunki np. 1 raczka!):
KOMFORTOWA SPACERÓWKA BABY DESIGN WALKER-PROMOCJA (735084265) - Aukcje internetowe Allegro
COSMO WÓZEK SPACEROWY CZTEROKOŁOWY + GRATIS (734173096) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ !!!! SPACERÓWKA 4BABY NEATO - NISKA CENA (741262824) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka HYPERION- Wielka Promocja Cenowa! (739531510) - Aukcje internetowe Allegro
Q BABYACTIVE 2009!!! SPACERÓWKA HIT + GRATIS!!! (739418208) - Aukcje internetowe Allegro
2009 SPACERÓWKA + 2 PÓŁKI -CONECO PIERRE_CARDIN (742295337) - Aukcje internetowe Allegro

Obliczylam ze jak kupie wozek na wiosne (w marcu) to Julita bedzie juz miala ponad rok,wiec pewnie dluzej jak rok w nim nie pojezdzi...bo potem to juz dzieci pewnie chca biegac a nie siedziec w wozku,tak czy nie?:-D

maniulka-nie wiem czy mozna myc, ale ja myje:-D:-D:-D a własciwie raz na kilka pran recznych wrzucam do zmywarki zeby sie wyparzyło, a potem przepłukuję, zeby wypłukac ew pozostałosci po soli czy nabłyszczaczu...aha i ja mam nuby

sara-odnosnie wozeczkó to powiem ci tylko tyle ze dzis na spacerku na zywo widziałam dwa z nich-cosmo i coneco-na pierwszy zwrociłam uwage bo był w super fajnym wzorku-taki bezowy w kolka-no az z daleka na niego popatrzyłam, bo wyglada super-jak sie prowadzi niestety nie wiem, za to o coneco zapytałam mame która go prowadziła-bo taki wozeczek chciała kupic moja kolezanka-i ta mama powiedziała ze zasadniczo nie ma zastrzezen poza tym ze z tyłu kolka mogłyby byc tez podwójne, bo pojedyncze sie zapadaja w piachu przy mocno obciazaonym wozeczku-ona miała w nim chłopca-na oko jakies 18 mc, i sporo zakupów w koszu, i ze podnozek sie nie reguluje na wysokosc...

i jak mozesz wklej linka do rajstopek-moze maja jakies meskie wzory:-)

Modroklejka a czemu sie nie zgodzi:-D:-D:-D
Moj Szym ma biale w zielone paski a z rozowym motylkiem na dole a drugie w z serduszkami.
Poprosilam kolezanke jak jechala do Polski zeby mi kupila 4pary 2 68-74 i dwie pary 80-86,no i ta w pospiechu zobaczyla te biale w paseczki zielone ale ich nie rozkladala dopiero w domu u niej ja patrze a one z motylkiem:-D:-D:-Dz drugimi bylo podobnie tylko ze ona juz zobaczyla w PL w domu ale nie odmieniala.

ATsonia fajne te zabawki ktore licytujesz!!!!

heheh-dobre ewlecia-ja tez mam skarpetki w rózowe jezyki -tez przez przypadek kupione...ale mysle ze gdybym tak celowo kupiła to by sie nie zgodził:-D:-D:-D

na szczescie juz znalazłam zastępczego sprzedawce-i rajtki juz zamówione:-D

reklama
Modroklejka w sumie rajtki sa pod spodnie a pewnie jeszcze dojda do tego skarpetki wiec motylka napewno nie bedzie widac:-D:-D:-D

Jak bym zalozyla te w serduszka a do tego kiecke i malemu zawiazala kucyki albo przypiela spinke to pomysleli by ze mam coreczke:-D:-D:-D

Do góry