reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja wczoraj kupiłam Alankowi spacerówke i nowy fotelik do auta zabawkę do wózka i telefon Fisher Price :tak::-D ( zebrał kase na chrzcinach to mama zaszalała ;-):-p )
taka spaceróke kolor szaro-zielony :_SPRINT_ BABY DREAMS DESIGN +OSŁONA +FOLIA _NEW_ (744097611) - Aukcje internetowe Allegro
taki fotelik FOTELIK OPTIMA ESPIRO 0-25kg FOTEL + WKŁADKA W-wa (737916002) - Aukcje internetowe Allegro
taka zawieszke do wózka Fisher Price SŁONECZKO ZAWIESZKA do wózka N2542 (744810150) - Aukcje internetowe Allegro
i taka słuchawkę FISHER PRICE - UCZONA SŁUCHAWECZKA (747913995) - Aukcje internetowe Allegro

No to się pochwaliłam :-D:rofl2:

wow, no to trochę nakupowałaś :)
Na pewno maluszek będzie zadowolony z zabawek.

a mój M. przywiózł nasze krzesełko do karmienia i jest dużo fajniejsze niż na zdjęciu, jutro będzie inauguracja :) i mam nadzieję, że i mojej Malutkiej przypadnie do gustu, to najważniejsze :)

wstawiłam tez zdjęcia łosia :)

Załączniki

• 2_f.jpg
    2_f.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 29
  • oś.jpg
    oś.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 26
Avanti-ale szybko spozytkowalas kase Alanka z chrzcin-i dobrze:tak:A my ja wplacamy na konto-sknerusy z nas:-DPierwsza czesc kaski odpadnie w padzierniku na fotelik:tak:Co do twoich zakupow dla Alanka-sa zajebiste!Te spacerowke ma tez kaczuszka (chyba),i mnie sie rowniez ona podoba bo super kolorki,fajny design i baaaardzo wygodne siedzisko na oko (i spelnia moje wymogi:-D) a kolor zielony cudo.Fotelik taki tez ma chyba kaczuszka (a u nas jest na miejscu nr 3 zaraz po coneco zenith i maxi cosi priori),zabawka do wozka super a ten telefon doslownie czadowy,az mysle czy julicie nie sprawic ale dalam sobie szlaban do konca wrzesnia na allegrowe zakupy,juz ich za duzo porobilam:-D

oj dziewczyn, ale szalejecie, gratuluję udanych zakupów, ja ostatnio ani sobie ani Zośce nic nie kupiłam. Fajna ta słuchaweczka, też o niej myślałam nawet oglądałam w carefour, ale tam kosztowała 99zł dobrze ze jej tam nie kupiłam bo jednak na allegro dużo taniej

Avanti widzę, że szybko spożytkowałaś pieniążki z chrzcin;-) a taki sam wózek ma koleżanka i bardzo go chwali :tak:
A o to nowy nabytek Gosiulki.
1- 4 bluzeczki (2 z nich wydają mi się chłopięce ale Tomcio stwierdził, że mogą być):sorry:
2 - 2 sweterki, kolorowy rozpinany
3 - bluza z ćwiekami - też mi na chłopięcą wygląda ale Tomek się w niej zakochał i jego córka JAK NAJBARDZIEJ może w takiej chodzić:sorry:
4 - 2 pary portek
5- body "świąteczne" z czapką (to nie komplet)
6- list do Mikołaja z bodów co byście mogły sobie poczytać
7-piżamka
8-kurtka sztruksowa na polarze za 8,50 ;-);-)
9-butki fioletowe (nie chciałam różowych ani biało-różowych):-p

Ostatnia edycja:
Jako pierwszy odwiedzam ten wątek bo go uwielbiam:tak::-D
Magdalenko świetne zakupy:tak: A jak Tomek aprobuje to już w ogóle rewelacja:tak: (Bo mój M. tylko głową kiwa że wszystko mu się podoba..)

reklama
Do góry