reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja wczoraj kupiłam Alankowi spacerówke i nowy fotelik do auta zabawkę do wózka i telefon Fisher Price :tak::-D ( zebrał kase na chrzcinach to mama zaszalała ;-):-p )
taka spaceróke kolor szaro-zielony :_SPRINT_ BABY DREAMS DESIGN +OSŁONA +FOLIA _NEW_ (744097611) - Aukcje internetowe Allegro
taki fotelik FOTELIK OPTIMA ESPIRO 0-25kg FOTEL + WKŁADKA W-wa (737916002) - Aukcje internetowe Allegro
taka zawieszke do wózka Fisher Price SŁONECZKO ZAWIESZKA do wózka N2542 (744810150) - Aukcje internetowe Allegro
i taka słuchawkę FISHER PRICE - UCZONA SŁUCHAWECZKA (747913995) - Aukcje internetowe Allegro

No to się pochwaliłam :-D:rofl2:

wow, no to trochę nakupowałaś :)
Na pewno maluszek będzie zadowolony z zabawek.

a mój M. przywiózł nasze krzesełko do karmienia i jest dużo fajniejsze niż na zdjęciu, jutro będzie inauguracja :) i mam nadzieję, że i mojej Malutkiej przypadnie do gustu, to najważniejsze :)

wstawiłam tez zdjęcia łosia :)

Załączniki

• 2_f.jpg
    2_f.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 33
  • oś.jpg
    oś.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 28
Avanti-ale szybko spozytkowalas kase Alanka z chrzcin-i dobrze:tak:A my ja wplacamy na konto-sknerusy z nas:-DPierwsza czesc kaski odpadnie w padzierniku na fotelik:tak:Co do twoich zakupow dla Alanka-sa zajebiste!Te spacerowke ma tez kaczuszka (chyba),i mnie sie rowniez ona podoba bo super kolorki,fajny design i baaaardzo wygodne siedzisko na oko (i spelnia moje wymogi:-D) a kolor zielony cudo.Fotelik taki tez ma chyba kaczuszka (a u nas jest na miejscu nr 3 zaraz po coneco zenith i maxi cosi priori),zabawka do wozka super a ten telefon doslownie czadowy,az mysle czy julicie nie sprawic ale dalam sobie szlaban do konca wrzesnia na allegrowe zakupy,juz ich za duzo porobilam:-D

oj dziewczyn, ale szalejecie, gratuluję udanych zakupów, ja ostatnio ani sobie ani Zośce nic nie kupiłam. Fajna ta słuchaweczka, też o niej myślałam nawet oglądałam w carefour, ale tam kosztowała 99zł dobrze ze jej tam nie kupiłam bo jednak na allegro dużo taniej

Avanti widzę, że szybko spożytkowałaś pieniążki z chrzcin;-) a taki sam wózek ma koleżanka i bardzo go chwali :tak:
A o to nowy nabytek Gosiulki.
1- 4 bluzeczki (2 z nich wydają mi się chłopięce ale Tomcio stwierdził, że mogą być):sorry:
2 - 2 sweterki, kolorowy rozpinany
3 - bluza z ćwiekami - też mi na chłopięcą wygląda ale Tomek się w niej zakochał i jego córka JAK NAJBARDZIEJ może w takiej chodzić:sorry:
4 - 2 pary portek
5- body "świąteczne" z czapką (to nie komplet)
6- list do Mikołaja z bodów co byście mogły sobie poczytać
7-piżamka
8-kurtka sztruksowa na polarze za 8,50 ;-);-)
9-butki fioletowe (nie chciałam różowych ani biało-różowych):-p

Ostatnia edycja:
Jako pierwszy odwiedzam ten wątek bo go uwielbiam:tak::-D
Magdalenko świetne zakupy:tak: A jak Tomek aprobuje to już w ogóle rewelacja:tak: (Bo mój M. tylko głową kiwa że wszystko mu się podoba..)

reklama
Do góry