reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Moja Marysia zaczęła już 8 mies.,wiec za niecały rok bedzie w tych spodniach chodzić.:-)Jak mi się bardzo coś spodoba to kupuje nawet na rok do przodu.Ale to i tak nic,moja koleżanka jeszcze w ciąży robiła zakupy na pierwsze 3 lata dziecka.:-D

Moja Marysia zaczęła już 8 mies.,wiec za niecały rok bedzie w tych spodniach chodzić.:-)Jak mi się bardzo coś spodoba to kupuje nawet na rok do przodu.Ale to i tak nic,moja koleżanka jeszcze w ciąży robiła zakupy na pierwsze 3 lata dziecka.:-D

To musi mieć pakowne szafy, żeby mieć gdzie układać te "przyszłościowe:" ubranka :-D:-D
ja kupuję "na teraz" ;-)

My dziś byliśmy w "Galerii mody" (tak się lumpek nazywa:-D:-D) była dostawa i nakupowaliśmy Gosi ubranek za równe 50 zł ;-) Zaraz zrobię fotki a jak tomek wróci z pracy to go poproszę żeby mnie nauczył jak zgrać zdjęcia z aparatu na kompa. Aaa i jeszcze wczoraj kupiliśmy butki - fioletowe.:tak::tak:

To wstaw zdjęcia,chętnie oglądne.U mnie nie ma fajnego lumpka i uzywzne rzeczy jedynie na allegro kupuje.Ostatnio kupiłam fajny sweterek ,został wysłany i zaginął.Sprzedawca ma zwrócić mi pieniądze.:-(

a ja w końcu kupiłam krzesełko do karmienia, zdecydowałam się na Chicco, ponieważ rozkłada się do pozycji półleżącej i malutka będzie mogła "siedzieć" w pozycji podobnej do tej z leżaczka bujaczka, z którego wyrasta. Dziś mój M. ma go odebrać, ponieważ sprzedający jest z tego samego miasta :)
co prawda nie ma dla mnie powalającej tapicerki, ponieważ jest granatowe, a ja chciałam w żywszych kolorach, ale mojemu M się bardzo podobało, wiec już sobie darowałam :)
Do tego w ramach "niezbędnych" :) zakupów kupiłam takiego olbrzymiego łosia z Ikea, ale kupiłam na allegro - właściwe źródło zakupów :) - zamiast 140 zapłaciłam niecałe 30 + przesyłka, Łoś jest fajny ponieważ może służyć np za dywanik na podłodze bądź sporą poduszkę.

i na razie zakupów więcej niet :) czekam na wypłatę :)

A ja wczoraj kupiłam Alankowi spacerówke i nowy fotelik do auta zabawkę do wózka i telefon Fisher Price :tak::-D ( zebrał kase na chrzcinach to mama zaszalała ;-):-p )
taka spaceróke kolor szaro-zielony :http://www.allegro.pl/item744097611_sprint_baby_dreams_design_oslona_folia_new.html
taki fotelik FOTELIK OPTIMA ESPIRO 0-25kg FOTEL + WKŁADKA W-wa (737916002) - Aukcje internetowe Allegro
taka zawieszke do wózka Fisher Price SŁONECZKO ZAWIESZKA do wózka N2542 (744810150) - Aukcje internetowe Allegro
i taka słuchawkę FISHER PRICE - UCZONA SŁUCHAWECZKA (747913995) - Aukcje internetowe Allegro

No to się pochwaliłam :-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry