reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

co do fotelikow to my mamy po kubie maxi cosi priori...bardzo fajny...teraz mamy recaro monza tez okej....
wazne tak naprawde aby dosc mocno sie odchylal do tylu bo jednak takie maluchy spia w samochodzie ponadto za dlugo tez nie posiedza bo to dla maluszka ktore dopiero zaczelo siedziec meczace bardzo
dzieciak moze siedziec w tym malym poki mu glowa nie zaczyna wystawac poza fotelik....pozniej robi sie niebezpiecznie i pora zmienic

reklama
Tanu :-) fajnie.... ja szukam jeszcze fajnego kombinezonu na zime w kolorach błekitu lub niebieskiego.... ale jak narazie nic nie znalazlam ciekawego....w smyku jakies takie cienkie te kombinezony....chyba jeszcze za wczesnie na zimowe...

myfa-no to nasze chłopaki beda miały takie same czapy:) bo ja dla adasia kupiłam identyczny zestaw tylko nie dostałam golfika wiec mam szalik...i druga czape taka brazowa w niebieskie romby...

a wogole to musze se wam pochwalic ze w lumpie u moich rodziców w miescie kupiłam adasiowi super kurtke sztruksowa-taka dosc ciepła, 4 pary spodni, 6 bluzeczek, 3 swetry, 3 bodziaki, 2 pary rajstopek, 2 pary ogrodniczek, pajacyk- i za wszystko razem zapłaciłam 47 zł!!! normalnie radocha na 102!!!

ewelcia-czyli taki chodzik na gumach jak myslałam...jakos nie mam zdania na ten temat-moja mama chciała mi kupic takie cos

SKOCZEK ZEBRA HIP HOP RODEO FISHER PRICE 3017 4341 (741102408) - Aukcje internetowe Allegro

ale jej wybiłam to z głowy narazie-bo adas i tak za mały--a wogole to mysle ze takie cos przyda sie bardziej w wersji ogrodowej, na stałe zainstalowane w ziemi...drewniane chociazby...

myfa-buziki zauwazyłam dopwero teraz-musze cos podobnego znalezc tylko w brazie, bo adas ma brazowy kombinezon

Dziewczyny piekne te wasze zakupy-ale sie kazdy na zimowe rzeczy juz rzucil:-D (ja tez i nie moge doczekac sie juz zimy!!!:tak:I Swiat ahhhh:-D:-D:-D)
Modro-rozumiem twoja radosc z powodu megatanich i pewnie slicznych zakupow z lumpka-jest poniedzialek wiec byla dostawa i u nas:tak:Kupilam jednak Julitce tylko czapeczke a sobie jeansy zwezane takie do kozakow na pozna jesien i zime-dalam za calosc 17 zl a jeansy markowe:tak:A takie piekne szlafroczki kapielowe byly,kurteczki...ale Julita juz ma to wszystko wiec sie opamietalam i ma tylko kolejna czapke wloczkowa:-D

reklama
Do góry