reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my w niedziele kupilismy kombinzezon w 5-10-15 za 25 zł:-D:-D:-D i spodnie na szeklach kombinezonowe osobno za 15 zł! rozmiar 74, ale wydaje mi sie duzy...

taki
Cieplutki kombinezon 5-10-15 (74cm) NOWY (734446065) - Aukcje internetowe Allegro

i w H&M kupilismy dwie czapki, szalik i rekawiczki-dwie pary...przymierzałam i w maire ok sie zakładaja

czapki takie
*H&M* NOWA CZAPECZKA W ROMBY 62/68__PROMO (729281232) - Aukcje internetowe Allegro
i taka
H&M CZAPKA __błękit __R. 12-18 / 86 (727921684) - Aukcje internetowe Allegro

i do tej drugiej własnie szalik i rekawiczki a do pierwszej tylko rekawiczki

modroklejka no to Adas juz obkupiony;-)

Ja juz teraz ubieram malej taka grubsza kurteczke i spodenki troche ocieplane:tak: tutaj jest juz dosc zimno. a na zime bede kupywac kombinezon na 74 (Ivaz-86 nosi u mnie w rodzinie chlopiec ktory ma rok i 4 mies i nie jest wcale malutki;-))
No i w Pl kupilam spiworek do wozka:
ŚPIWOREK/OCIEPLACZ 2009 QUINNY BUZZ ZAPP NOWOŚĆ (735409874) - Aukcje internetowe Allegro

mamy tez takie kozaczki
H&M kozaczki włochate 6-12 m. wkł. 11.5 bdb (730510775) - Aukcje internetowe Allegro
i jest do tego czapeczka taka
H&M ZIMOWA BIAŁA MISIOWA CZAPKA 74/80 CM (731083225) - Aukcje internetowe Allegro
a ten golfik o ktorym pisalam wyglada tak tylko jest bialo-rozowy;-)
*H&M NOWY* Golfik / Szaliczek na POLARKU 86/98 (734474745) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie ze pierwszy watek jaki zazwyczaj odwiedzam to albo wz albo ten zakupowy tutaj,uwielbiam go!:-D:tak:
Laila-czaderskie trampeczki!Tez mi sie marza.
MM-przecudne kozaczki:tak:W moim przewspanialym i oslawionym juz lumpku jest towar sezonowy-no bomba,tez sa JUZ kombinezony,kurtki,kozaczki!Na kozaczki musze polowac od nowa bo brazowe musialam zwrocic jako ze zmienilam Julitce kombinezon na inny (wlasnie z lumpka:-D)
Liczne czapeczki od dzianinowych po zwykle nakupilam Juli na wage a dziergany cieply komplecik szaliczek+czapeczka dostala od mojej mamy...w sam srodek lata!:-D
Powlejam foteczki moze jutro w/w rzeczy:tak:

A moge sie pochwalic co sobie dzis kupilam?Mowilam ze na imieniny dostalam od rodzicow odrobinke kaski z tekstem "bym sobie cos kupila".No i tajk zrobilam!:-D
zaopatrzylam sie w spodnie i zakiet:-DI jeszcze mi kaski zostalo:tak::cool2:

MM to byśmy się licytowały z tymi kozaczkami bo też się zastanawiałam:)))))) ale w końcu wybrałam inne:-) sorki myślałam że licytowałaś nie doczytałam

reklama
Do góry