reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia tez sie bido meczysz ze sprzedaza ubranek:-DJa tez!

Dzis z kolei zeszla mi opaska do tanca brzucha-normalnie codzienie cos schodzi ale nie dzieciece ciuszki!Juz tak jest od 10 dni!:sorry:

Ja ostatnio kupiłam Jaśkowi bluzę i spodnie dresowe Carter's, bardzo fajne i przyjemne (wszystko po 6zł w ciuchach..), body i piżamkę....
A następnego dnia dostałam kolejne pudło z ubrankami po synku szwagra mojej kuzynki. On się urodził w październiku, więc akurat wyrasta i Jasiek dostaje.
A było tam trochę bodów, masa spodni różnego rodzaju - ze 30 szt., 3 kurtki dżinsowe, strój kąpielowy (różowy!), kilka bluz i już nie pamiętam co jeszcze.... Większość na teraz, a część jeszcze wyniosłam na strych bo za duże.

ATsonia, bardzo fajne te kregle! Jakby Majecznemu ktos takie przyniosl w prezencie to wcale b ym sie nie obrazila:-D sama to jej wole juz zabawek nie kupowac bo w nich tonie poki co... a to drugie to na kojec raczej takie za male i chyba starszemu dziecku latwo z tego wyjsc- mysle ze moja to juz by sobie z tym poradzila, czasem jak sie obroci z zamachu to ledwo co nadazam ją lapac;-)
bardziej mi to przypomina mate edukacyjna

ATsonia-kregle fajne,chociaz ja mlodej zabawek juz nie kupuje bo ma tyle ze musialam kupic wielkie pudlo i wiadro na zabawi by je miec gdzie trzymac a ona i tak woli o zgrozo chociazby kable czy plyty CD i DVD:eek::-DA z takiej maty to by juz raczej wyszla sama,zasuwa po pokoju az milo (cel-kable!!!:crazy:) a zreszta ta mata jest 0-9 mcy czyli dla mojej panny bylaby na za krotko;-)

atsonia-widziałąm ten kojec na zywo i niestety nie jest tak ładny jak na zdjęciach-koory mocno bledsze...i wydaje mi sie ze niezbyt funkcjonalny zwłaszcza ze te wałeczki maja góra 15 cm wysokosci wiec raczkujący szkrab na 100% z niego ucieknie...a z kojca juz nie tak łatwo

reklama
Mi też to bardziej mate przypomina,a kręgle super:-)
Saro dzieci własnie bardzo lubia takie <zabawki>pamiętam że syn uwielbiał butelki,pudełka,a jak był juz trochę starszy baterie przekładał z ręki do ręki wkładał do pudełeczka wyciągał i tak w kółko jedyne rzecz która go wyciszała i mówił na nie lililili:-)a na klucze bo klucznik to tez z niego był kililili,a na widelec czy łyżkę bez różnicy byle do jedzenia bidel a na picie bi haha fajnie powspominać troche nie na temat sorki:rofl2:

Do góry