reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my w niedziele kupilismy kombinzezon w 5-10-15 za 25 zł:-D:-D:-D i spodnie na szeklach kombinezonowe osobno za 15 zł! rozmiar 74, ale wydaje mi sie duzy...

taki
Cieplutki kombinezon 5-10-15 (74cm) NOWY (734446065) - Aukcje internetowe Allegro

i w H&M kupilismy dwie czapki, szalik i rekawiczki-dwie pary...przymierzałam i w maire ok sie zakładaja

czapki takie
*H&M* NOWA CZAPECZKA W ROMBY 62/68__PROMO (729281232) - Aukcje internetowe Allegro
i taka
H&M CZAPKA __błękit __R. 12-18 / 86 (727921684) - Aukcje internetowe Allegro

i do tej drugiej własnie szalik i rekawiczki a do pierwszej tylko rekawiczki

modroklejka no to Adas juz obkupiony;-)

Ja juz teraz ubieram malej taka grubsza kurteczke i spodenki troche ocieplane:tak: tutaj jest juz dosc zimno. a na zime bede kupywac kombinezon na 74 (Ivaz-86 nosi u mnie w rodzinie chlopiec ktory ma rok i 4 mies i nie jest wcale malutki;-))
No i w Pl kupilam spiworek do wozka:
ŚPIWOREK/OCIEPLACZ 2009 QUINNY BUZZ ZAPP NOWOŚĆ (735409874) - Aukcje internetowe Allegro

mamy tez takie kozaczki
H&M kozaczki włochate 6-12 m. wkł. 11.5 bdb (730510775) - Aukcje internetowe Allegro
i jest do tego czapeczka taka
H&M ZIMOWA BIAŁA MISIOWA CZAPKA 74/80 CM (731083225) - Aukcje internetowe Allegro
a ten golfik o ktorym pisalam wyglada tak tylko jest bialo-rozowy;-)
*H&M NOWY* Golfik / Szaliczek na POLARKU 86/98 (734474745) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie ze pierwszy watek jaki zazwyczaj odwiedzam to albo wz albo ten zakupowy tutaj,uwielbiam go!:-D:tak:
Laila-czaderskie trampeczki!Tez mi sie marza.
MM-przecudne kozaczki:tak:W moim przewspanialym i oslawionym juz lumpku jest towar sezonowy-no bomba,tez sa JUZ kombinezony,kurtki,kozaczki!Na kozaczki musze polowac od nowa bo brazowe musialam zwrocic jako ze zmienilam Julitce kombinezon na inny (wlasnie z lumpka:-D)
Liczne czapeczki od dzianinowych po zwykle nakupilam Juli na wage a dziergany cieply komplecik szaliczek+czapeczka dostala od mojej mamy...w sam srodek lata!:-D
Powlejam foteczki moze jutro w/w rzeczy:tak:

A moge sie pochwalic co sobie dzis kupilam?Mowilam ze na imieniny dostalam od rodzicow odrobinke kaski z tekstem "bym sobie cos kupila".No i tajk zrobilam!:-D
zaopatrzylam sie w spodnie i zakiet:-DI jeszcze mi kaski zostalo:tak::cool2:

MM to byśmy się licytowały z tymi kozaczkami bo też się zastanawiałam:)))))) ale w końcu wybrałam inne:-) sorki myślałam że licytowałaś nie doczytałam

reklama
Do góry