reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A jeszcze kiedys kupilam bluze Szymkowi taka brazowa z pomaranczowym na 12-18m i zapomnialam sie pochwalic a dzis wkladalam ubranka i ja zauwazylam i przypomnialo mi sie.
Jak bede miala chwilke to pstrykne fotke i wam pokaze

reklama
Kupiłam wczoraj Patrycji czapeczkę na zimę i szalik, chciałem wziąć jeszcze rękawiczki do kompletu ale jak przymierzyłam Patrycji to chyba nie były za wygodne :eek:. Patrycja wybrała sobie kolor brązowy w kropki :-D jak jej dałam do wyboru różowe w serduszka i te brązowe to tylko na brązowy kolr zwracała uwagę :-D

Kupiłam wczoraj Patrycji czapeczkę na zimę i szalik, chciałem wziąć jeszcze rękawiczki do kompletu ale jak przymierzyłam Patrycji to chyba nie były za wygodne :eek:. Patrycja wybrała sobie kolor brązowy w kropki :-D jak jej dałam do wyboru różowe w serduszka i te brązowe to tylko na brązowy kolr zwracała uwagę :-D

Agusia wczoraj wlasnie tez szukalam jakiegos szaliczka ale niemoglam znalesc takiego malutkiego:-( ale za to kupilam jej taki golfik jakby (nie sweterek tylko takie na szyjke- chyba wiecie o co chodzi:-D) bialo-rozowe w paseczki:-p

modroklejka evelcia ladne bluzy:tak:

laila buciki swietne;-)

Ja bym w niedziele znow w next i byly czapki z szalikami a nawet i z rekawiczkami tylko same niebieskie:-(a ja szukam jakiegos kakao czy brazu,patrzylam tez w innych sklepach i sa juz al np same czapki i wszystkie niebieskie albo rozowe

laila buciki super!!!

reklama
Ja też jeszcze się wstrzymam, z kupnem zimowych rzeczy, chyba że mi się coś tanio trafi
Agusia ma Patusia dobry gust
Dziewczyny bluzy też fajowe
A w jakim rozmiarze kupujecie dzieciakom ciuszki, bo my na 74, a kombinezon na zime to nie wiem na jaki wzrost kupić zastanawiam się na 86 ale czy ona się w nim nie utopi?

Do góry