reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja wczoraj znow bylam w Lumpku.
Kupilam 3pary spodni dla malego,cieka taka kurteczke-bluze i czapke.
Jak bede miala chwile to strzele foty:tak::-)

Hihi,jakie pomaranczowe adidaski:tak:
Kupilam dzis Julitce buciki do chrztu-ma wiec juz wszystko:tak:
A sobie golf i bluzeczke pozbywajac sie tym samym juz do konca pieniedzy urodzinowo-imieninowych.Latwo przyszlo,latwo poszlo:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to moje wczorajsze zdobycze.
1.Kurteczka cienka Adidas za 1e i spodnie Next za 2e:-D
Spodnie wogole sa bardzo ciemne ale na zdjeciu wyszly jak by byly o wiele jasniejsze.
2.Spodnie sztruksowe jasne 2e Cheerokee i spodnie jeansowe 2e Adams kids.
Czapeczka Cherokee 1e
3.Dzisiejszy prezent od kolezanki Adams Kids
:-D:-D:-D

ewelcia-rewelacja te zakupy.Moje ulubione dzieciece marki to wlasnie next,george i adams kids:tak:
Kurcze mialam pofotografowac swoje zdobycze od kombinezonu,po czapki,szaliki i inne ale jestem tak spiaca dzis ze nawet z wami nie popisze bo zieeeewaaaaam:-D

ewelcia - super zakupy !!!:tak:

Iwona - fajny płaszczyk. mam z tej firmy parę ciuszków (body, koszulki, zestaw na jesień - kurtka+spodnie) - są b.dobrej jakości, gruba bawełna.

Ja z kolei jestem glupia.Mialam kupic tylko termoopakowanie bo to co mam na jesien i zime jest do dupy (latem bylo OK) i mialo skoczyc sie na 30 zl a wywailam stowe:baffled:weszlam w opcje poka inne przedmioty sprzedajacego i nakupilam jakichs *******:-(
Poczynajac od trampek rozowych,po miseczki z lyzeczkami TT,jakies inne pierdety w stylu sliniaczek-kaftanik a nawet zabezpieczenia gniazdek i oslony na narozniki.Kupuje pierdoly a kable leza niepochowane.

No ale trampkom nie moglam sie oprzec bo zawsze twierdzilam ze co jak co ale w TRAMPKACH to bobasy wygladaja czadowo.I maja taki zywy kolor a nie pastelowo-mdly.A ze Juli tak czy siak ma 60% garderoby w odcieniach rozu to beda te trampusie:

reklama
Do góry