reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Kupiłam na allegro komplet Jacadi - spodnie,spódniczka ,sweterek (używane) i gratis dostałam Jacadi dwie nowe bluzeczki.Wszystko za 60 zł komplet wygląda jak nowy i jest super.:-)

reklama
Troche tu nie na temat z tym celowaniem na dzidzie w watku zakupowym zaczelyscie-ale my nawet nie wiemy kiedy poczelismy Julitke i juz sie pewnie nie dowiemy a szkoda ze nie pamietam jak to sie odbylo i ktory to mogl bys seks:-)Kalkulatory na necie wyliczaja nam ze poczecie nastapilo miedzy 9 a 10 czerwca ale ani nie pamietam co w tamte dni robilam ani nic.Nie mam tez pojecia zielonego czy bylam przed czy po owu:-DU nas seksik wtedy czyli prosto po slubie byl codziennie,nawet po 2 razy a w razie klotni max co 2 dni.

Zdecydowanie jestem nastawiona na 1 dziecko ale jak w razie mi sie odmieni (m.chce 2 lub 3...:szok:) to raczej znow dziewczynke,ale chlopaczek tez moglby byc.Z tymze odwaze sie odstawic tabsy nie wczesniej jak za jakies 1,5 roku:no:

ja jak Sara nie mam pojęcia kiedy :) drugie dziecko mogło by być chłopczykiem :)

A w ogóle to wystawiłam wózek - narazie na forach dwóch i w ogłoszeniach lokalnych jeszcze mi allegro zostało hehh miałabym nadzieje ze szybko sie sprzeda zobaczymy :)

kurka...jakis impas mam na allegro....nic nie moge sprzedac...a za sierpien mam ponad 40 zł do zapłaty za aukcje na których nic nie zarobiłam:-:)-:)-(

Sara chyba kiedys pisalas ze Twoj m chce jedno dziecko,czyzby zmienil zdanie?
U nas zloty strzal padl 9czerwca i jest chlopczyk,a ja z Sara mialam taki sam termin.

reklama
Do góry