reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

No własnie na dni tak, ale ona przeciez urodziała się 6-go, nic już nie rozumien z tym suwaczkiem :-) Śiętować pół roku i tak zamierzamy w niedzielę.

reklama
Mój syn tez dopiero jak skończył 2lata i 2 miesiące to usiadł na nocnik, i nawet się nie zapominał, kupy juz nigdy więcej nie zrobił w gatki, siku tez zdarzyło mu się ze 3 razy, tak więc do nocnika dziecko musi dojrzeć. Wcześniej to nie było mowy o nocniku, tak jak któraś z Was pisała nocnik słuzył za kapelusz:-)

z nocnikami to chyba od dziecka zalezy-znam bliznieta-chłopców którzy jak mieli 18 mc zakumali co i jak bo podgladali kuzynke która sie uczyła miała 2 lata i 3 mc...i chłopcy zajarzyli i w dzien chodzili bez pieluszek, a nocki mieli bez pieluszek dopiero jak skonczyli 2 lata i 4 mc...

no to eve teraz pierz i wklejaj foty adusi w nowych kreacjach!!!

a ja dzis skoczyłam do lumpka na 5 min i kupiłam ....3 SUKIENKI!!!! jedna sztruksowa czekoladowa-taka na szeleczkach ogrodniczna-nowiutka, druga sliwkowa w złote gwiazdki, taka szyfonowa-swiateczna moim zdaniem-w komplecie z opaską i bucikami, a trzecia z kubusiem puchatkiem dzinsowa....wszystkie w rozmiarze od 3 do 6 mc z nexta-za całe 18 zł !!!normalnie takie sliczne ze nie mogłam sie oprzec...co wiecej nie zamierzam ich sprzedac tylko zachowam jako dobra wrózbe-moze sie uda wyprodukowac dziewczynke!!!

miotlica - podobno jak do współżycia dojdzie w dzień owulacji to większe prawdopodobieństwo, że chłopiec, a jak się współżyje 2-3 dni przed owulacją to dziewczynka :cool2:
podobno plemniki "męskie" są szybsze, a "żeńskie" dłużej "żyją"
my przy Jaśku za bardzo w ten sposó nie planowaliśmy, ale astepne może tak spróbujemy utrafić w dziewczynkę ;-)
mi się już pierwszy cykl kończy więc zaczęłam sprawdzać;-)

reklama
Mój syn tez dopiero jak skończył 2lata i 2 miesiące to usiadł na nocnik, i nawet się nie zapominał, kupy juz nigdy więcej nie zrobił w gatki, siku tez zdarzyło mu się ze 3 razy, tak więc do nocnika dziecko musi dojrzeć. Wcześniej to nie było mowy o nocniku, tak jak któraś z Was pisała nocnik słuzył za kapelusz:-)

Kuzynka mi mowila (gdzies to wyczutala) ze dziecko dopiero kolo 2 roku zycia zaczyna czuc ze ma pelen pecherz:tak: ale ja zamierzam wczesniej sadzac Amelie na nocnik;-)

Dominika mam rozumiec ze staracie sie o nastepna dzidzie?:-)

Do góry