reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

No własnie na dni tak, ale ona przeciez urodziała się 6-go, nic już nie rozumien z tym suwaczkiem :-) Śiętować pół roku i tak zamierzamy w niedzielę.

reklama
Mój syn tez dopiero jak skończył 2lata i 2 miesiące to usiadł na nocnik, i nawet się nie zapominał, kupy juz nigdy więcej nie zrobił w gatki, siku tez zdarzyło mu się ze 3 razy, tak więc do nocnika dziecko musi dojrzeć. Wcześniej to nie było mowy o nocniku, tak jak któraś z Was pisała nocnik słuzył za kapelusz:-)

z nocnikami to chyba od dziecka zalezy-znam bliznieta-chłopców którzy jak mieli 18 mc zakumali co i jak bo podgladali kuzynke która sie uczyła miała 2 lata i 3 mc...i chłopcy zajarzyli i w dzien chodzili bez pieluszek, a nocki mieli bez pieluszek dopiero jak skonczyli 2 lata i 4 mc...

no to eve teraz pierz i wklejaj foty adusi w nowych kreacjach!!!

a ja dzis skoczyłam do lumpka na 5 min i kupiłam ....3 SUKIENKI!!!! jedna sztruksowa czekoladowa-taka na szeleczkach ogrodniczna-nowiutka, druga sliwkowa w złote gwiazdki, taka szyfonowa-swiateczna moim zdaniem-w komplecie z opaską i bucikami, a trzecia z kubusiem puchatkiem dzinsowa....wszystkie w rozmiarze od 3 do 6 mc z nexta-za całe 18 zł !!!normalnie takie sliczne ze nie mogłam sie oprzec...co wiecej nie zamierzam ich sprzedac tylko zachowam jako dobra wrózbe-moze sie uda wyprodukowac dziewczynke!!!

miotlica - podobno jak do współżycia dojdzie w dzień owulacji to większe prawdopodobieństwo, że chłopiec, a jak się współżyje 2-3 dni przed owulacją to dziewczynka :cool2:
podobno plemniki "męskie" są szybsze, a "żeńskie" dłużej "żyją"
my przy Jaśku za bardzo w ten sposó nie planowaliśmy, ale astepne może tak spróbujemy utrafić w dziewczynkę ;-)
mi się już pierwszy cykl kończy więc zaczęłam sprawdzać;-)

reklama
Mój syn tez dopiero jak skończył 2lata i 2 miesiące to usiadł na nocnik, i nawet się nie zapominał, kupy juz nigdy więcej nie zrobił w gatki, siku tez zdarzyło mu się ze 3 razy, tak więc do nocnika dziecko musi dojrzeć. Wcześniej to nie było mowy o nocniku, tak jak któraś z Was pisała nocnik słuzył za kapelusz:-)

Kuzynka mi mowila (gdzies to wyczutala) ze dziecko dopiero kolo 2 roku zycia zaczyna czuc ze ma pelen pecherz:tak: ale ja zamierzam wczesniej sadzac Amelie na nocnik;-)

Dominika mam rozumiec ze staracie sie o nastepna dzidzie?:-)

Do góry