reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MM - nie przerażaj mnie !!!:szok:
Nie, jeszcze nie :-):-):-)

Ale może jak Jasiek skończy roczek to wtedy się postaramy:tak:
w każdym razie muszę najpierw posprawdzać kiedy mam tą owu, żeby trafić na dziewczynkę ;-)

reklama
miotlica dokładnie było tak jak napisała Dominika tyle że my przytulanki robiliśmy w czwart i trzeci dzień przed owulacją póżniej już się nie dałam dotknąć i się udało.
Syna robiliśmy dokładnie w dzień owulacji nie myślałam wtedy nad tym czy ma być chłopiec czy dziewczynka zależało mi żeby po prostu być.Przy obojgu zaszłam w pierwszym cyklu starań farciara zemnie :-D:-D:-D

Dziewczyny, dzięki za info. My jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100% czy chcemy mieć drugie dziecko, ale synek mi się trochę też marzy:-D

A ja gdybym miała gwarancję, że będzie na 100% dziewczynka to chyba bym się decydowała na czwarte dziecko... :-DTak trochę żartuję, uważam że w dzisiejszych czasach trójka dzieci to maks (nawet jeżeli chodzi o miejsce w samochodzie!);-), ale córka zawsze mi się marzyła... A ja jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, Romek był celowany w dziewczynkę, przed owulacją, nawet dietę stosowałam pod dziewczynkę no i mamy kolejnego chłopaka.:szok::confused2:

Ja chyba nie dokonca wierze w ta metode.
Wiadomo ze u nie ktorych kobiet sie moze sprawdzic ale tez nie musi.
My tam nie celowalismy na chlopaka czy dziewczynke poprostu od dawna gadalismy o dziecku i tak wyszlo ze mamy syna:-D:-D:-D

heheh...no to ja jestem przykładem nie działania tej metody....przytlanki były ewidentnie na dziewczynke bo w 4 i 5 dniem przed owul a jest adas:-D:-D:-D:-D

No ale żeby tak dokładnie co do dnia wyliczyć owulację, to trzeba chyba mieć bardzo regularne cykle, nie? W sumie jak tak sięgnę pamięcią, to u nas by się zgadzało, bo raczej przytulanki były przed owulką i jest Nataleńka! Ale nie celowaliśmy w żadną płeć. Natomiast jeśli zdecydujemy się na drugie dziecko, to pewnie będziemy próbować wycelować na synka:-D

reklama
My też nie celowaliśmy konkretnie , poprostu przytulanki były co 2 dzień :tak:

Co do zakupów, to piorę mega pake i czeka mnie prasowanie. Ubranka są śliczne i takie jak na zdjęciach, sporo ubranek z metkami, jestem bardzo zadowlona :-)

Do góry