reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MM - nie przerażaj mnie !!!:szok:
Nie, jeszcze nie :-):-):-)

Ale może jak Jasiek skończy roczek to wtedy się postaramy:tak:
w każdym razie muszę najpierw posprawdzać kiedy mam tą owu, żeby trafić na dziewczynkę ;-)

reklama
miotlica dokładnie było tak jak napisała Dominika tyle że my przytulanki robiliśmy w czwart i trzeci dzień przed owulacją póżniej już się nie dałam dotknąć i się udało.
Syna robiliśmy dokładnie w dzień owulacji nie myślałam wtedy nad tym czy ma być chłopiec czy dziewczynka zależało mi żeby po prostu być.Przy obojgu zaszłam w pierwszym cyklu starań farciara zemnie :-D:-D:-D

Dziewczyny, dzięki za info. My jeszcze nie zdecydowaliśmy na 100% czy chcemy mieć drugie dziecko, ale synek mi się trochę też marzy:-D

A ja gdybym miała gwarancję, że będzie na 100% dziewczynka to chyba bym się decydowała na czwarte dziecko... :-DTak trochę żartuję, uważam że w dzisiejszych czasach trójka dzieci to maks (nawet jeżeli chodzi o miejsce w samochodzie!);-), ale córka zawsze mi się marzyła... A ja jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, Romek był celowany w dziewczynkę, przed owulacją, nawet dietę stosowałam pod dziewczynkę no i mamy kolejnego chłopaka.:szok::confused2:

Ja chyba nie dokonca wierze w ta metode.
Wiadomo ze u nie ktorych kobiet sie moze sprawdzic ale tez nie musi.
My tam nie celowalismy na chlopaka czy dziewczynke poprostu od dawna gadalismy o dziecku i tak wyszlo ze mamy syna:-D:-D:-D

heheh...no to ja jestem przykładem nie działania tej metody....przytlanki były ewidentnie na dziewczynke bo w 4 i 5 dniem przed owul a jest adas:-D:-D:-D:-D

No ale żeby tak dokładnie co do dnia wyliczyć owulację, to trzeba chyba mieć bardzo regularne cykle, nie? W sumie jak tak sięgnę pamięcią, to u nas by się zgadzało, bo raczej przytulanki były przed owulką i jest Nataleńka! Ale nie celowaliśmy w żadną płeć. Natomiast jeśli zdecydujemy się na drugie dziecko, to pewnie będziemy próbować wycelować na synka:-D

reklama
My też nie celowaliśmy konkretnie , poprostu przytulanki były co 2 dzień :tak:

Co do zakupów, to piorę mega pake i czeka mnie prasowanie. Ubranka są śliczne i takie jak na zdjęciach, sporo ubranek z metkami, jestem bardzo zadowlona :-)

Do góry