reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Kupiłam na allegro komplet Jacadi - spodnie,spódniczka ,sweterek (używane) i gratis dostałam Jacadi dwie nowe bluzeczki.Wszystko za 60 zł komplet wygląda jak nowy i jest super.:-)

reklama
Troche tu nie na temat z tym celowaniem na dzidzie w watku zakupowym zaczelyscie-ale my nawet nie wiemy kiedy poczelismy Julitke i juz sie pewnie nie dowiemy a szkoda ze nie pamietam jak to sie odbylo i ktory to mogl bys seks:-)Kalkulatory na necie wyliczaja nam ze poczecie nastapilo miedzy 9 a 10 czerwca ale ani nie pamietam co w tamte dni robilam ani nic.Nie mam tez pojecia zielonego czy bylam przed czy po owu:-DU nas seksik wtedy czyli prosto po slubie byl codziennie,nawet po 2 razy a w razie klotni max co 2 dni.

Zdecydowanie jestem nastawiona na 1 dziecko ale jak w razie mi sie odmieni (m.chce 2 lub 3...:szok:) to raczej znow dziewczynke,ale chlopaczek tez moglby byc.Z tymze odwaze sie odstawic tabsy nie wczesniej jak za jakies 1,5 roku:no:

ja jak Sara nie mam pojęcia kiedy :) drugie dziecko mogło by być chłopczykiem :)

A w ogóle to wystawiłam wózek - narazie na forach dwóch i w ogłoszeniach lokalnych jeszcze mi allegro zostało hehh miałabym nadzieje ze szybko sie sprzeda zobaczymy :)

kurka...jakis impas mam na allegro....nic nie moge sprzedac...a za sierpien mam ponad 40 zł do zapłaty za aukcje na których nic nie zarobiłam:-:)-:)-(

Sara chyba kiedys pisalas ze Twoj m chce jedno dziecko,czyzby zmienil zdanie?
U nas zloty strzal padl 9czerwca i jest chlopczyk,a ja z Sara mialam taki sam termin.

reklama
Do góry