reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

fakt...adas co prawda wazy 7,5 kg ale długasny jest i juz mi nozkami wali po siedzeniu...

sama nie wiem co wybierzemy

chciałam bebe confort iseos ale kijowo sie do niego dziecko wkłąda...wiec sama nie wiem

reklama
ivaz, to jest fajne, mój M maniak rowerowy sam ma nie tańszy rower mówi, że jest w stanie nam takie cudo na następne lato zakupić :-D

Ja na dzień dzisiejszy roweru w ogóle nie mam. A tak na powaznie to myślę bardzie o takiej przyczepce, ale to już jak Ada będzie miała ze 3 latka :tak:

ivaz - nieźle :szok::-):-):-)
a jaka cena tych szpilek :szok:

ale rower jest super!!!!:-)

a co do fotelików to fakt - niedługo trzeba będzie zmieniać....
Jasiek tydzień temu ważył 8,5kg...

dla mnie jednym z najważniejszych kryteriów będzie, żeby dziecko mogło w nim spać, żeby jakos się rozsuwał... orientujecie się czy taka opcja jest we wszystkich fotelikach, czy nie?

Z tego co widziałam, to opcie rozsuwania ma maxi cosi, bebe confort chicco, inne firmy nie wiem. Ale to rozsuwanie to juz nie do takiej pozycji super leżącej.

reklama
Do góry