reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara, ten pierwszy kojec jest bardzo fajny i spełnia wszystkie Twoje wymagania, więc chyba nie ma się nad czym zastanawiac...może ja bym kojec kupiła...:-)

reklama
ATsonia na ten watek jest niebezpiecznie wchodzic:-D

myslisz ze czemu chce na wiosne drugi lekki wozek?:rofl2::rofl2:

Sara, ja myślę, że przede wszystkim dla swojej własnej wygody :tak: Byłam wczoraj u moich rodziców i byli zdziwieni jak lekko prowadzi sie wózek i choć tamten też im sie podobał widzę, ze ten odpowiada im bardziej. Łatwiej go wnieść po schodach (tzn ja nie mam ale oni mieszkaja na 1 p). Aria na którą się zastanwaisz jest super tylko mojemu M nie odpowiadała :baffled: Najlepiej podjechac do sklepu, wsadzić dziecko, pojeździć po sklepie i zobaczyć jaki dobry dla dziecia i Ciebie :tak:

Ja coraz bardziej myślę że zakup Jane był jednym z lepszych zakupów tego roku :tak:

Sara, jak byś chciała carrerę to na allegro kolekcja 2008 (chodzi o kolor bo stalaz ten sam) jest już za 750 zł. Ja równiez mam z 2008 kolor. Dla porównania cena koloru 2009 to już 1500 zł.

reklama
ale szafir,indygo czy turkus to piekne kolory i wg mnie kobiece.Az szkoda ze ciuszki dla dziewczynek sa glownie rozowe,naprawde!

Oj Saro nawet nie wiesz jak podzielam twoje zdanie, nie mam nic do różu, ale w w normalnych ilościach, jak widzę dziewczynkę całą ubraną od stóp do głów w róż i jeszcze jedzie w różowym wózku to aż mnie mdli od tej słodyczy.
Sama mam kilka rzeczy różowych dla Zosi, ale staram się jak najmniej kupować ubranka w tym kolorze, a to jest trudne bo w sklepach całe wieszaki są różowe:-)
Eve tak mnie nakręciłaś na jene, że wczoraj trafiła mi się używana spacerówka (za 300zł) Jene Powertrack 360 i muszę stwierdzić wózek mimo że używany jest zaj....sty, 3 koła duże, pompowane, spore siedzisko, naciągany daszek, amortyzacja miodzio no i waży 8kg, prawie wogole nie zniszczony, po jednym dziecku, jedo vedi przy tym wózeczku to badziew, więc jak najszybciej muszę się go pozbyć!!!
Tak wygląda nawet kolor ten sam Jane Powertrack 360 - Product Reviews - ThinkBaby
Mąż mnie chyba z domu wygna z tymi wózkami:-D:-D:-D

Do góry