reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara chcę teraz wózek bo jedziemy nad morze, a ten nasz duży to chyba ze 20 kg wazy:szok::szok::szok: nie no 20 to nie ale 15 napewno.. Zreszta zajmuje pół bagaznika a troche rzeczy na wyjazd 2 tygodniowy zawsze trzeba wziąść.

Madzik rozumiem.

Czy to mozliwe ze ten peg perego aria oh jest az taki tani?Nawet z 100zl kosztow przesylki wychodzi 550zl.Jakas podejrzliwa jestem:-D

WOZEK PEG PEREGO ARIA OH -super lekki - 3 kolory (710750075) - Aukcje internetowe Allegro

Normalnie za taka cene to bym od zaraz kupowala...500 zl spokojnie sie znajdzie.
I ta leciutka waga hmm.I spelnia moje wymogi poza tym ze nie koniecznie mnie interesuj takie podwojne kolka.Czy pomiedzy nie cos nie podchodzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nieee wstrzymam sie.sprzedawca ma kiepskie komentarze.z lozeczkiem turystycznym sie wstrzymalam i dobrze zrobilam.Nie ma co byc kapanym w goracej wodzie.zmykam z kompa co by mnie nie kusilo:-Dten zielony calkiem ladny i do pokoju by pasowal bo mamy jasnozielone sciany:-D:-p

Saro ja znalazłam ten wózio najtaniej w jakimś sklepie internetowym za 675zł, na tej aukcji jest bardzo tanio
Tylko ciekawe czy jest to model z 2008 czy 2009 roku, różnią się tym ze ten z tego roku ma zaciąganą budkę pod sam pałąk, a to jest naprawdę przydatne

Ja tylko wpadam na chwilke oznajmic ze mamy sponsora na kojec:tak::-D
Jak to dobrze czasem rzucic humorystycznie tekst w stylu "jakbys nie mial pomyslu na prezent na chrzciny to daj znac":-D Mam jakis tydzien na dokonanie wyboru.
Aha,na forum bede wpadac ZDECYDOWANIE rzadziej.Kontakt o mnie nie zaginie bo macie mnie na n-k,wiec spoko.Dzis stracilam 1,5h na allegro na przegladanie tych kojcow i nic nie wybralam takze az zla jestem jaki ten internet to koszmarny pozeracz czasu!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kuzynka ktora spodziewa sie dziecka na styczen kojec chwali.Ona ma taki jak modroklejka Berbera.

Sara nie zla jestes;-).Pisze to w dobrym slowa znaczeniu.
Ja to nie potrafie tak,wsydze sie poprostu-zawsze taka bylam.Podziwiam ludzi takich jak Ty ze sa otwarci i nie wstydza sie powiedziec czego potrzebuja!!!
Ja znow jestem taka ze jak nie mam danej rzeczy to trudo,moze kupie nastepnym razem ale nikomu jeszcze takiego hasla nie rzucilam:-p:-p:-p.
Podziwiam Cie

Ewelcia ja bym chyba dała spokój z żyrafą i kupiła tą fontanne-ceną różnią się niebotycznie a zabawka działa identycznie:tak: kup Szymowi za ta kase coś ineego:tak:;-)
tylko u nas zyrafka kosztuje 25e a fontanna 35e;-);-);-)
ale tu nie chodzi o te 10e tylko o to ktora zabawka praktyczniejsza:tak:

eve...ja myslałam o zappie dla takiego zupełnego starszaka-jak bedzie miał 2-2,5 roku...na wypadek wołania"mamo mnie juz nózki bola" wtedy wozio ciach z bagaznika i pcham

reklama
Dziewczyny wózki wózkami, ale chyba niedługo będziemy foteliki zamieniać, mój jest tylko do 9kg a Zośka już 8 waży, i teraz się zastanawiam czy kupić 9-18, 9-25, 9-36kg
Myślę ze chyba 9-18kg, mojej siostry córeczka waży 18 kg a chodzi do 3kl (fakt jest bardzo drobna), Oskar w foteliku jeździł do zerówki później już jeździł na takim siedzisku i przypinała się pasami, jak miał 10 lat to ważył 25kg, to chyba bez sensu te większe foteliki, jak myślicie?

Do góry