reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Sara chcę teraz wózek bo jedziemy nad morze, a ten nasz duży to chyba ze 20 kg wazy:szok::szok::szok: nie no 20 to nie ale 15 napewno.. Zreszta zajmuje pół bagaznika a troche rzeczy na wyjazd 2 tygodniowy zawsze trzeba wziąść.

Madzik rozumiem.

Czy to mozliwe ze ten peg perego aria oh jest az taki tani?Nawet z 100zl kosztow przesylki wychodzi 550zl.Jakas podejrzliwa jestem:-D

WOZEK PEG PEREGO ARIA OH -super lekki - 3 kolory (710750075) - Aukcje internetowe Allegro

Normalnie za taka cene to bym od zaraz kupowala...500 zl spokojnie sie znajdzie.
I ta leciutka waga hmm.I spelnia moje wymogi poza tym ze nie koniecznie mnie interesuj takie podwojne kolka.Czy pomiedzy nie cos nie podchodzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nieee wstrzymam sie.sprzedawca ma kiepskie komentarze.z lozeczkiem turystycznym sie wstrzymalam i dobrze zrobilam.Nie ma co byc kapanym w goracej wodzie.zmykam z kompa co by mnie nie kusilo:-Dten zielony calkiem ladny i do pokoju by pasowal bo mamy jasnozielone sciany:-D:-p

Saro ja znalazłam ten wózio najtaniej w jakimś sklepie internetowym za 675zł, na tej aukcji jest bardzo tanio
Tylko ciekawe czy jest to model z 2008 czy 2009 roku, różnią się tym ze ten z tego roku ma zaciąganą budkę pod sam pałąk, a to jest naprawdę przydatne

Ja tylko wpadam na chwilke oznajmic ze mamy sponsora na kojec:tak::-D
Jak to dobrze czasem rzucic humorystycznie tekst w stylu "jakbys nie mial pomyslu na prezent na chrzciny to daj znac":-D Mam jakis tydzien na dokonanie wyboru.
Aha,na forum bede wpadac ZDECYDOWANIE rzadziej.Kontakt o mnie nie zaginie bo macie mnie na n-k,wiec spoko.Dzis stracilam 1,5h na allegro na przegladanie tych kojcow i nic nie wybralam takze az zla jestem jaki ten internet to koszmarny pozeracz czasu!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kuzynka ktora spodziewa sie dziecka na styczen kojec chwali.Ona ma taki jak modroklejka Berbera.

Sara nie zla jestes;-).Pisze to w dobrym slowa znaczeniu.
Ja to nie potrafie tak,wsydze sie poprostu-zawsze taka bylam.Podziwiam ludzi takich jak Ty ze sa otwarci i nie wstydza sie powiedziec czego potrzebuja!!!
Ja znow jestem taka ze jak nie mam danej rzeczy to trudo,moze kupie nastepnym razem ale nikomu jeszcze takiego hasla nie rzucilam:-p:-p:-p.
Podziwiam Cie

Ewelcia ja bym chyba dała spokój z żyrafą i kupiła tą fontanne-ceną różnią się niebotycznie a zabawka działa identycznie:tak: kup Szymowi za ta kase coś ineego:tak:;-)
tylko u nas zyrafka kosztuje 25e a fontanna 35e;-);-);-)
ale tu nie chodzi o te 10e tylko o to ktora zabawka praktyczniejsza:tak:

eve...ja myslałam o zappie dla takiego zupełnego starszaka-jak bedzie miał 2-2,5 roku...na wypadek wołania"mamo mnie juz nózki bola" wtedy wozio ciach z bagaznika i pcham

reklama
Dziewczyny wózki wózkami, ale chyba niedługo będziemy foteliki zamieniać, mój jest tylko do 9kg a Zośka już 8 waży, i teraz się zastanawiam czy kupić 9-18, 9-25, 9-36kg
Myślę ze chyba 9-18kg, mojej siostry córeczka waży 18 kg a chodzi do 3kl (fakt jest bardzo drobna), Oskar w foteliku jeździł do zerówki później już jeździł na takim siedzisku i przypinała się pasami, jak miał 10 lat to ważył 25kg, to chyba bez sensu te większe foteliki, jak myślicie?

Do góry