Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko wpadam na chwilke oznajmic ze mamy sponsora na kojec
Jak to dobrze czasem rzucic humorystycznie tekst w stylu "jakbys nie mial pomyslu na prezent na chrzciny to daj znac" Mam jakis tydzien na dokonanie wyboru.
Aha,na forum bede wpadac ZDECYDOWANIE rzadziej.Kontakt o mnie nie zaginie bo macie mnie na n-k,wiec spoko.Dzis stracilam 1,5h na allegro na przegladanie tych kojcow i nic nie wybralam takze az zla jestem jaki ten internet to koszmarny pozeracz czasu!!!Kuzynka ktora spodziewa sie dziecka na styczen kojec chwali.Ona ma taki jak modroklejka Berbera.
tylko u nas zyrafka kosztuje 25e a fontanna 35e;-);-);-)Ewelcia ja bym chyba dała spokój z żyrafą i kupiła tą fontanne-ceną różnią się niebotycznie a zabawka działa identycznie kup Szymowi za ta kase coś ineego;-)