reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
NOWE JANE NOMAD TORBA+FOLIA ZOBACZ TAKA OKAZJA (711006599) - Aukcje internetowe Allegro

gdyby mial jeszcze mozlisc zmiany kierunku jazdy malucha bylby dla mnie idealem...

Ten wózeczek jest super, z tymże tj. z kolekcja 2008, nomady z 2009 mają pompowane koła, przy zachowaniu tej samej wagi. i kosztują ok 1900zł:-(. Wózek waży ponad 9 kg a nie 6,5 jak podają na tej aukcji, 6,5 kg waży sam stelaż, ale chyba i tak to jest najlżejsza spacerówka w swojej klasie.
Mi też się bardzo podoba:-)

Ja tylko wpadam na chwilke oznajmic ze mamy sponsora na kojec:tak::-D
Jak to dobrze czasem rzucic humorystycznie tekst w stylu "jakbys nie mial pomyslu na prezent na chrzciny to daj znac":-D Mam jakis tydzien na dokonanie wyboru.
Aha,na forum bede wpadac ZDECYDOWANIE rzadziej.Kontakt o mnie nie zaginie bo macie mnie na n-k,wiec spoko.Dzis stracilam 1,5h na allegro na przegladanie tych kojcow i nic nie wybralam takze az zla jestem jaki ten internet to koszmarny pozeracz czasu!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kuzynka ktora spodziewa sie dziecka na styczen kojec chwali.Ona ma taki jak modroklejka Berbera.

Ten wózeczek jest super, z tymże tj. z kolekcja 2008, nomady z 2009 mają pompowane koła, przy zachowaniu tej samej wagi. i kosztują ok 1900zł:-(. Wózek waży ponad 9 kg a nie 6,5 jak podają na tej aukcji, 6,5 kg waży sam stelaż, ale chyba i tak to jest najlżejsza spacerówka w swojej klasie.
Mi też się bardzo podoba:-)

moj aktualny stary coneco solar wazy rowne 9 kilo i sklada sie jak parasolka i jak dla mie jest lekki....

kurcze pompowane kola lepsze ale cena zabija...

sara fajnie ze masz sponsora...ja na wozek zaczne szukac ale musze brac pod uwage poza lekkoscia jescze to ze jak bedzie zima snieg to jakos musze jechac...

Eve dzięki za namiary na zabawkę:tak:
madzik ta fontanna jest bardzo fajna, koleżanki córa taką ma i jak do nich idziemy to dziewczyny zawsze się tym bawią, a Wojtek gapi się i piszczy z radości:tak:

hehehe...zobaczcie co mi bratowa podesłała w linku

WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA FLASH CONECO BONUSY % (710753245) - Aukcje internetowe Allegro

ciekawe jak kiepski jest ten wozek skoro tyle gratisów dodaja zeby go tylko sprzedaxc:-D:-D:-D

wbrew pozorom tak dużo ludzi na to coneco nie narzeka jak sie poczyta na forach...:tak:
a ten wózek widziałam w sklepie w Radomiu(byłam u rodziców) za 258, a jako ze na allegro zawsze taniej to pewnie stąd te gratisy...:-p
A co do raczki to wbrew pozorom wygodnie się go prowadzi, choc ona odrzuciła mnie od razu tak z patrzenia na nią:tak:
Tyle że to nie parasolka... Ale za to w srodku ma duzo miejsca i dziecko spokojnie moze sie przekrecac z brzuszka na plecy...

W sobote zaczynamy wojaże po wawie za spacerówka-celujemy w Graco...
Jak się graco spodoba to wtedy będziemy szukać na allegro bo jednak jest taniej!!:tak:

MR ale która spacerówka waży tylko 5 kg? do dla Vanessy?

Ewelcia ja bym chyba dała spokój z żyrafą i kupiła tą fontanne-ceną różnią się niebotycznie a zabawka działa identycznie:tak: kup Szymowi za ta kase coś ineego:tak:;-)

reklama
MR-to zapp?

mamy dokłądnie taki sam gust wózkowy, bo my tez mutsym smigamy, i tez sie na zappa szykujemy jak sie drugie bobo pojawi

Do góry