reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ivaz ta strona boska-widziałam na niej kurteczke dla chłopca za 1500 zł!!! ale wogole to fajnie, bo mam znajmoych rockmenów i podesłałąm im link do butelek z czacha! juz odpisali ze kupuja!

Ostatnio to jeden z moich ulubionych watkow:-D

Dziewczyny,ja ciagle wybieram kojec.
Osoba ktora sie na niego zgodzila.dzwonila wczoraj do mnie czy nie wolimy kasy jednak na niego abym presji z wyborem nie miala-no nie wiem,moze i wolimy?:-D
Bo faktycznie siedze i siedze i wciaz sie waham,nie ma kojca idealnego-tak jak wozka,ale mam prawie idealny na oku.

Dla mnie kojec musi:
-byc miekki czyli niedrewniany
-byc lekki i skladac sie do malych rozmiarow w razie podrozy,najlepiej do torby(do tesciow,na urlop,na plaze nad zalew kolo Lodzi itp.)
-byc min 1 m na 1 m
-byc kwadratowy a nie prostokatny
-w mig skladac sie i rozkladac
- miec boczne wejscie (wczoraj doszlam do tego ze jak dziecko usnie czy cos to schylac sie i je wyciagac to jakas masakra!Mozna podac butelke,zabawke czy wyjac szkraba bocznym wejsciem a boczne wejscie moze tez stanowic atrakcje jako taki "domek",dzieci lubia takie zabawy,sama mialam taki domek-namiot.
-byc kolorowy
-miec uchwyty ulatwiajace wstawanie
miec na tyle twarda podloge by umozliwiac wstawanie/obroty bo i tak kocyk mozna polozyc lub mate na dno zeby nie byla za twarda
-cena trudno ujac skoro jest sponsor,wie nie musi byc najtanszy:-D:tak:

Sorki ze tak wam truje z tymi kojcami ale kuzynka tez bardzo sobie chwali a moj m.jest bardziej napalony niz ja.Pewnie chodzi mu o to ze jak mam wychodne to wstawi mala w kojec i bedzie mial spokoj jak juz bedzie raczkowac:-p:-D

No wiec ten co mam teraz na oku to taki:

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC PLAY * BABY DESIGN * (717777110) - Aukcje internetowe Allegro

I kolorki fajowe:tak:
Powiedzmy ze juz nie pytam czy przydatny czy nie bo skoro jest sponsor to biore od razu,tylko czy ten myslicie ze jest fajny?

No i jeszcze jedno-mamy juz stroj na chrzciny oraz pare innych spraw-zapraszam na wz;-)

PS.Moja mama mojego brata (pamietam to) zastawiala fotelami-i to byl taki kojec ale mielismy kilka razy wieksze mieszkanie niz to teraz to sobie mogla zastawic pol pokoju:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeszcze podoba mi sie taki,ale mniej,zreszta nie ma bocznego wejscia.

Nowość 2009 kojec RELAX CONECO!GRATISY!MAKED!!! (716488524) - Aukcje internetowe Allegro

Wlasnie zmierzylam ze kojec zmiesci mi sie nawet w kuchni (o dziwo!) i w przedpokoju- to na wypadek gdybym kucharzyla a mala nie moglaby wysiedziec w foteliku do karmienia:-D

Kurcze fajnie ze ida chrzciny,jakos sie nie moge doczekac:-D
I nieskromnie powiem ze beda koperty,podobno spore.Kurcze moze by mi sie dluzej jak do stycznia udalo posiedziec z mala?Ale z drugiej strony odkladac na wieksze mieszkanie ktore mamy kupic za jakies 2 lata,tez by sie przydalo.

Do góry