reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve na allegro ubrania są droższe dlatego że przecież tej sprzedaży nie prowadzi sieć H&M tylko jakieś prywatne osoby kupują w sklepie i z zarobkiem sprzedają na allegro.Ten komplecik co pokazałaś widziałam w sklepie ale jakoś na allegro wygląda lepiej,nie pamiętam ile kosztował.

reklama
Eve wydaje mi się że w sklepie będzie o ok. 5zł taniej a do tego odchodzą Ci koszty przesyłki, raz trafiło mi się, że na allegro oglądałam coś co w sklepie było tańsze o 10zł

Eve - mowisz o tych bucikach ccc fioletowych zamszowych z pomponikami ocieplanych w srodku??? Ja tez chce Nadii takie kupic, są sliczne i tylko 59zł kosztuja:-)sa fioletowe i czarne ale ja lubie fiolet wiec bedzie fiolet

Kitki - tak to te :tak: ja też chce fioletowe bo upilam speckalnie ten berecik, chociaż szary mi się też bardzo podobał :-) Tylko akurat w tym sklepie gdzie byłam wczoraj to zostały tylko fioletowe 22 a ja chyba 21 bym potrzebowała. zresztą musze podjechac z Ada jak troszkę podzdrowieje.

Agniesia, ja mam 22, bo Ada teraz nosi 21, drugie z ecco mam 23, na dalszą część zimy, lub na zmianę :-)

Eve - Adusia ma rozmiar 21?? Nadia ma teraz 23 i nie wiem czy brac 23 czy 24:baffled: musze jechac z Nadia a ciagle mi nie po drodze w tygodniu

Jutro maja byc te kombinezony tchibo w internecie, w sklepach dopiero za tydzien, wiec chyba nie wytrzymam i kupie juz jutro:rofl2: porównałam ten rozmiar 98/104 z wymiarami z kurtkami i spodniami jakie Nadia teraz nosi i powiem Wam ze kurtka powinna byc dobra ale spodnie chyba beda za duze:baffled: z drugiej strony jak porównuje ten rozmiar 86/92 to bedzie dobry w tej chwili a zima moze byc przykrótki wiec chyba wezme ten wiekszy, przymierze i najwyzej opchne na necie jak Nadia bedzie sie w nim topic

Kitki jak patrze na swój kombinezon to wydaje mi się, że prędzej kurtka będzie za duża niż spodnie, bo kurtka proporcjonalnie do spodni jest większa ;] a wiesz ile Nadia ma wzrostu?

Agnesia - nie wiem bo jeszcze nikt jej nigdy nie mierzyl:baffled: ale ubranka np. z h&m nosimy 98 i sa dobre, bluzy i kurtki to albo 98 albo na 2-3 lata. Jak widze ze piszecie ze Wasze dzieci nosza ciuszki na 12-18 m-cy to w szoku z lekka jestem, my takie to mamy juz dawno w kartonach pochowane. Nadia ma dlugi tułów i długie ręce za to nogi juz takie dlugie nie sa:no: wiec na wybieg sie raczej nie nadaje;-):-D

zdecydowalam ze kupie nowy i przymierze, jak bedzie bardzo wielki to sprzedam na allegro, uzywane schodza po 170 wiec nowy pewnie tez za tyle sprzedam jak cos. I wtedy kupie w H&M ostatnio widzialam podobne do tego tchibo, tzn. spodnie tez narciarskie tylko duzo kolorów i kurtki tez różne do wyboru i mozna mieszac rozmiarówke (np. wieksza kurtka, mniejsze spodnie) bo osobno sie placi kurtka 150zl spodnie 100zł.

jeśli z H&M ciuszki 98 są ok to bierz ten większy :D my nosimy ciuszki 86-92 i kombinezon też w takim rozmiarze mamy, na moje oko na zimę starczy akurat :)
Nadia chyba najwyższa z marcowych dzieciaczków :) a nogi jeszcze jej się wydłużą i modelką też będzie mogła być :)

reklama
Kitki te kombinezony z H&M są bardzo fajne.Podoba mi się też ta kurtka i też można do niej dokupić spodnie. H&M BARDZO CIEPŁA KURTKA NA ZIME 86cm (1233660048) - Aukcje internetowe Allegro Ona jest chyba dużo cieplejsz niż ta z tchibo_Ogolnie te kombinezony z tchibo za ciepłe nie są ,na narty ok( bo to są kombinezony narciarskie)jak dziecko jest dużo w ruchu,a jeśli trochę siedzi w wózku i trochę chodzi to ja obawiałabym się że bedzie zimno.

Do góry