Eve na allegro ubrania są droższe dlatego że przecież tej sprzedaży nie prowadzi sieć H&M tylko jakieś prywatne osoby kupują w sklepie i z zarobkiem sprzedają na allegro.Ten komplecik co pokazałaś widziałam w sklepie ale jakoś na allegro wygląda lepiej,nie pamiętam ile kosztował.
reklama
Eve - mowisz o tych bucikach ccc fioletowych zamszowych z pomponikami ocieplanych w srodku??? Ja tez chce Nadii takie kupic, są sliczne i tylko 59zł kosztuja:-)sa fioletowe i czarne ale ja lubie fiolet wiec bedzie fiolet
Kitki - tak to te ja też chce fioletowe bo upilam speckalnie ten berecik, chociaż szary mi się też bardzo podobał :-) Tylko akurat w tym sklepie gdzie byłam wczoraj to zostały tylko fioletowe 22 a ja chyba 21 bym potrzebowała. zresztą musze podjechac z Ada jak troszkę podzdrowieje.
Agniesia, ja mam 22, bo Ada teraz nosi 21, drugie z ecco mam 23, na dalszą część zimy, lub na zmianę :-)
Agniesia, ja mam 22, bo Ada teraz nosi 21, drugie z ecco mam 23, na dalszą część zimy, lub na zmianę :-)
Eve - Adusia ma rozmiar 21?? Nadia ma teraz 23 i nie wiem czy brac 23 czy 24 musze jechac z Nadia a ciagle mi nie po drodze w tygodniu
Jutro maja byc te kombinezony tchibo w internecie, w sklepach dopiero za tydzien, wiec chyba nie wytrzymam i kupie juz jutro porównałam ten rozmiar 98/104 z wymiarami z kurtkami i spodniami jakie Nadia teraz nosi i powiem Wam ze kurtka powinna byc dobra ale spodnie chyba beda za duze z drugiej strony jak porównuje ten rozmiar 86/92 to bedzie dobry w tej chwili a zima moze byc przykrótki wiec chyba wezme ten wiekszy, przymierze i najwyzej opchne na necie jak Nadia bedzie sie w nim topic
Jutro maja byc te kombinezony tchibo w internecie, w sklepach dopiero za tydzien, wiec chyba nie wytrzymam i kupie juz jutro porównałam ten rozmiar 98/104 z wymiarami z kurtkami i spodniami jakie Nadia teraz nosi i powiem Wam ze kurtka powinna byc dobra ale spodnie chyba beda za duze z drugiej strony jak porównuje ten rozmiar 86/92 to bedzie dobry w tej chwili a zima moze byc przykrótki wiec chyba wezme ten wiekszy, przymierze i najwyzej opchne na necie jak Nadia bedzie sie w nim topic
Agnesia - nie wiem bo jeszcze nikt jej nigdy nie mierzyl ale ubranka np. z h&m nosimy 98 i sa dobre, bluzy i kurtki to albo 98 albo na 2-3 lata. Jak widze ze piszecie ze Wasze dzieci nosza ciuszki na 12-18 m-cy to w szoku z lekka jestem, my takie to mamy juz dawno w kartonach pochowane. Nadia ma dlugi tułów i długie ręce za to nogi juz takie dlugie nie sa wiec na wybieg sie raczej nie nadaje;-)
zdecydowalam ze kupie nowy i przymierze, jak bedzie bardzo wielki to sprzedam na allegro, uzywane schodza po 170 wiec nowy pewnie tez za tyle sprzedam jak cos. I wtedy kupie w H&M ostatnio widzialam podobne do tego tchibo, tzn. spodnie tez narciarskie tylko duzo kolorów i kurtki tez różne do wyboru i mozna mieszac rozmiarówke (np. wieksza kurtka, mniejsze spodnie) bo osobno sie placi kurtka 150zl spodnie 100zł.
zdecydowalam ze kupie nowy i przymierze, jak bedzie bardzo wielki to sprzedam na allegro, uzywane schodza po 170 wiec nowy pewnie tez za tyle sprzedam jak cos. I wtedy kupie w H&M ostatnio widzialam podobne do tego tchibo, tzn. spodnie tez narciarskie tylko duzo kolorów i kurtki tez różne do wyboru i mozna mieszac rozmiarówke (np. wieksza kurtka, mniejsze spodnie) bo osobno sie placi kurtka 150zl spodnie 100zł.
jeśli z H&M ciuszki 98 są ok to bierz ten większy my nosimy ciuszki 86-92 i kombinezon też w takim rozmiarze mamy, na moje oko na zimę starczy akurat
Nadia chyba najwyższa z marcowych dzieciaczków a nogi jeszcze jej się wydłużą i modelką też będzie mogła być
Nadia chyba najwyższa z marcowych dzieciaczków a nogi jeszcze jej się wydłużą i modelką też będzie mogła być
reklama
Kitki te kombinezony z H&M są bardzo fajne.Podoba mi się też ta kurtka i też można do niej dokupić spodnie. H&M BARDZO CIEPŁA KURTKA NA ZIME 86cm (1233660048) - Aukcje internetowe Allegro Ona jest chyba dużo cieplejsz niż ta z tchibgolnie te kombinezony z tchibo za ciepłe nie są ,na narty ok( bo to są kombinezony narciarskie)jak dziecko jest dużo w ruchu,a jeśli trochę siedzi w wózku i trochę chodzi to ja obawiałabym się że bedzie zimno.