reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Obiecywałam sobie że już nic nie kupię ale wczoraj nie mogłam wyjść ze sklepu bez tej kurtki.H&M Shop Online Trzeba powiększyć,na dole taka różowa.Ja kupiłam taką samą ale czarna,a dodatki nie są srebrne tylko złote.Jest śliczna,na zdjęciach tak fajnie nie wygląda,czarna jest jeszcze ładniejsza.
Eve kupiłam też te kolorowe rajstopki co pokazałaś ,takie co jedna nogawka ma inaczej kolory i druga inaczj.Oczywiście taniej niż na allegro.

Ostatnia edycja:
reklama
Iśku- no własnie tak się zastanawiam, bo Szymon bardzo lubi wszelkiego rodzaju klocki, buduje z nich co popadnie a wieże wychodzą mu najlepiej :) i te klocki wyglądają na bardzo zachęcające, a jak bym kupiła cały zestaw z tym domkiem to może by się jeszcze pobawił...

a może są jeszcze jakieś fajniejsze klocki o których ja nie wiem...jak coś to wrzućcie proszę linki-dzięki.

A u nas Zosia bardzo lubi klocki najbardziej sprwadzaja sie lego duplo, młoda potrafi nie odrywac sie od nich nawet i 40 minut, ma zestaw podstawowy i dokupiliśmy jej mały zestaw farma i zoo, umie klocki ze soba połączyć, moze nie sa to budowle, ale lubi te zwierzaczki i ludziki z lego, ustawia je sobie na płytę, dodaje kwiatki, płotki, Oskar jej zbuduje samochodzik to wozi w nim ludzika, uważam ze to klocki na lata, więc warto w nie zainwestować

ja tak troche z innej beczki : :)

macie jakies fajne bezrękawniki dla swoich pociech?Szukam jakiegos fajnego na teraz
i jeszcze jedno - jaki odkurzacz byście mi poleciły bo mam juz dosyc zamiatania okruchów po całym mieszkaniu, nie moge patrzec jak kurz i brud lata w powietrzu - jak slonce swieci.

ATsonia ja to miasteczko kupiłam młodemu rok temu pod choinkę i wtedy za tym szalał, teraz zabawka stoi, Kuba się nią zajmie raz na jakiś czas na 5minut, to raczej dla takich dzieci od 6miesiąca jak już umieją siedzieć to mają radochę, Kuba teraz uwielbia klocki Mega Bloks zwykłe klocki ale też są różne zestawy i na pewno dłużej posłużą :)

Ja mam taki - jest super, ale trochę kosztuje Robert-Thomas - odkurzacze wodne, piorące, odkurzacz wodny, piorący, odkurzacz klasy Rainbow

Co do bezrekawników to Ada ma 2 - jeden taki futerkowaty - dobry jeszcze z zeszłego roku a drugi pikowany (kupiony za gorsze jako używany). Co do butów ja chyba oszalałam. I tak Ada ma teraz 4 pary kozaków w tym 2 pary typowo zimowe, 2 pary półbutów (te białe co kupiłam ostatnio na żywo sa poprostu śliczne, takze dziewczyny licytujcie!! ), adidaski i takie półbucika z clarksa. No to chyba tyle :)
Przyszły dziś też pozostałe ubranka i berecik.

Isku - cieszę się że jesteś zadowlona :)

Iwona
- za ile kupiłaś te rajstopki?? Strona z kurtką mi się nie wyświetla :(

reklama
Eve ja za 30zł.Dziewczyny a widziałyście nowa kolekcję next-a.Mają sporo fajnych rzeczy,super czapki ale od 3 lat(next ma dość małe te czapki i na Marysie rozmiar 2-3 lata jest dobry),te czapki sa podobne do tych drogich z króliczkami.
Ewelciu czy jest możliwość żebyś mi kupiła parę rzeczy bo na allegro nie ma rozmiaru na Julkę.

Ostatnia edycja:
Do góry