reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dobrze,ze Was czytam :) mialam kupic rajstopki nexta bo bardzo podobały mi sie te w paski, które pokazywalscie w kompletach z jeżykiem. nie wiecie gdzie takie tęczowe rajstopki moge kupić?

my mamy kombinezon z hm i kurtka jest troszeczke przyduza ale jak kupilam samą kurtkę puchowa hm to mała sie topila i ja sprzedałam za 46 zl.Nadmieniam,ze kupiłam ja za 25zł ;)

ivaz- te nasze cudne kurteczki next taki mają krój dopasowany i dlatego takie mniejsze :)

my też chodzimy w 86 lub 12-18mcy :)

powoli rozglądam sie za sukienką na świeta dla małej i nie wiem bo rok temu kupiłam srebna hello kitty i teraz jest jeszcze dobra - bo na szelkach, nie wiem czy ja sprzedac i kupic cos fajnego (ale gdzie?) czy drugie swieta w tej samej obskoczyć.

jeszcze jedno pytanie, ile dałybyście na allegro za taki komplet coccodrillo?mam potencjalnego kupca i chce opcję kup teraz. komplet jest raz prany prawie nowy.

Załączniki

• SAM_0669.jpg
    SAM_0669.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
iwona - będziesz licytowac ten komplecik co ja Adzie kupiłam?? :-) Pytam z ciekawości, ma narazie dobra cenę :-)

Agniesia - te geoxy co zmówiłaś, to ja mam wersję dziewczecą, ale wzór bardzo podobny jak nie taki sam.

midnight - takie sa w h&m http://allegro.pl/h-m-rajstopy-teczowe-86-92-i1228690020.html
http://allegro.pl/h-m-rajstopy-multikolor-86-92-i1228690275.html

Ja kupiłam ostatnio ale jednokolorowe z dwupaku za 29,90 kolor rózowy i brazowy. Inne kolory były za 39,90 też za 2 pary.

Aaa zapomniała powiedziec że te kozaczki typu emu, widziałam wczoraj w h&m za 39,90, ale wcześniej zobaczyłam śliczne kozaczki z pomponami, zamszowe w ccc i zamierzam je kupić Adzie. cena 59,90

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a nie macie problemu z doborem butów - nei chodzi mi o rozmiar, ale o podbicie stopy? Bo u nas sie okazało, ze Tadek ma wysokie podbicie i niektóre firmy mozemy sobie odpuscic. Po prostu nie da ich się włożyc na nóżke. Niestety te drogie się nadają :/ W weekend jezdzilismy za butami i wszystkie propozycje z CCC, Deichmana, Bartka itp. odpadły. Pasowała jedna para z Adidasa i jedna z Ecco. Kupilismy adidasy, bo tansze, ale generalnie czarno widze kupowanie mu butów. Babka ze sklepu powiedziała, ze rzeczywiscie ma wysokie podbicie i szeroką stopę i będziemy mieć problem za kazdym razem. Ehh.

Eve mnie te geoxy z wyglądu nie przekonują, ale na zdjęciach to zawsze inaczej wygląda, m mówi że są fajne, bo właśnie w tamtym roku moja chrześnica takie miała i ona cały czas w geoxach biega, a że m widzi ją częściej niż ja to teraz mu się geoxy bardziej podobają od nike czy inne ;p

ja Wam zazdroszczę kupowania ślicznych rajstopek i tych bucików emu, no jakbym miała córcię to bym chyba oszalała... :D mam nadzieję, że druga będzie córcia ;p

moonik moja koleżanka też ma syna o stopie z wysokim podbiciem i ona kupiła mu buty Korneckiego na 3 rzepy, nie wiem czy mu tam śnieg nie będzie leciał bo pierwszy rzep zaczyna się mniej więcej tam gdzie palce, ale może mu wszystko wyregulować i dała za nie gdzieś z 90zł

Ostatnia edycja:
A tak wygląda Małgosiowy komplet na zimę :tak::tak: brak jeszcze tylko butków - ale to już na ostatnią chwilkę. Bardzo mnie cieszy, że wyszło mało różowo :-D
Obraz 180.jpg

Obraz 179.jpg

reklama
Do góry