reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

oj chyba nie jest najwyższa, myśle ze Xavierek MR czy Jaś Dominiki są więksi od Nadii, w ogóle Nadia nie wyglada na taka wielka, poprostu ma długie rece przez co musi nosic wieksze ubranka bo ja nie lubie jak świecie nadgarstkami :-)
No nic zobaczymy jak bedzie, najpierw jutro musze upolowac ten kombinezon

Iwonka - no wlasnie wiem ale te całkiem puchowe mi sie nie podobaja i co zrobic. Jutro chce licytowac ta aukcje wójcika co podałaś linka, kolekcja baletnica czy jakos tak, ale co mi sie wydaje ze bedzie cos ok 400zł a tyle to nie chce dawac za uzywany bo w sumie zalezy mi tylko na kombinezonie, te dodatki mnie az tak nie interesuja bo Nadia ma duzo spodni i bluzek. Zobaczymy jutro co z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kitki, te ostatnie adidaski co jej kupiłam to są 21. One mają tą wkąłdke wyciągana także zmierzę małej na jej podstawie dziś stopę i zadecyduję :tak:

Postanowiłam, że narazie nie będę sprzedawać kombinezonu, jak w zimie bedzie nadal za duży to wtedy kupię coś dobrego i już.

Wiecie co dzis mialy byc w sklepie internetowym tchibo te kombinezony, wstałam specjalnie godz wczesniej wchodze i co i dupa, nie byly jeszcze wystawione:wściekła/y: o 6.45 ostatni raz sprawdzalam i wyszlam do pracy. W pracy przed 8 wchodze i co - i juz wszystkie wykupione:wściekła/y: nosz k...wa mac to sie nazywa miec szczescie a tak sie napaliłam na ten kombinezon:-:)-( Mam od rana zryty humor i do tego w pracy siedze:wściekła/y:

ciekawe czy o w ogóle byly dostepne czy od razu był brak, na niemieckiej stronie były juz wczoraj i tez wykupione. Pewnie zaraz beda na allegro oczywiscie odpowiednio drozsze:wściekła/y:

Iwonka jakbys była do pt w Szwedt to luknij czy sa tam w sklepie bo ja pojade ale chyba dopiero w sobote jak juz. W naszym realu maja byc w przyszłym tyg w srode ale nie wierze ze beda

No nic zmykam choc poudawac ze pracuje;-)

Eve - mowisz o tych bucikach ccc fioletowych zamszowych z pomponikami ocieplanych w srodku??? Ja tez chce Nadii takie kupic, są sliczne i tylko 59zł kosztuja:-)sa fioletowe i czarne ale ja lubie fiolet wiec bedzie fiolet

Kitki, Eve - a te buciki nie za cienkie?Te macie na mysli?Mi sie też bardzo podobały ale takie jakieś cienkie, nie wiem czy stópek nie przewieje, chyba ze do wózka to ok. Ja chyba dodatkowo dokupię te z gwiazdkami.

Załączniki

• 22092010(003).jpg
    22092010(003).jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 22092010.jpg
    22092010.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 39
  • 22092010(002).jpg
    22092010(002).jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 22092010(001).jpg
    22092010(001).jpg
    28 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Dziewczyny te buciki z pomponikami są bardzo ładne ale myślę że dziecku nie za wygodnie będzie z nimi chodzić.Moja Julka miała kiedyś kozaki z dużo mniejszymi pomponami i ciągle one ją denerwowały bo latały przy chodzeniu.

Onie nie latają, sa na krótko przywiązane jakby. Ja kupiłam jednak rozmiar 22 fioletowe.

Na zimę to one nie są, raczej takie jesienno wiosenne. Ja na zimę mam 2 pary kozaczków.

no i lipa z ta aukcja wojcika, poszla za ponad 420zł a tyle to nie mam zamiaru dawac za uzywany.
Ivaz a dzis bedziesz? Jesli tak to poprosze o rozmiar 98/104 oczywiscie ten dziewczecy;-) bylam dzis tez w realu ale nie ma niestety.

reklama
Do góry