reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Eve-no tez ja podziwiam ze wiekszosc z was kupilo kombinezony ok.92 a nawet 92/98.Moja Juli jest jedna z najwyzszych w swojej rowiesniczej grupie,wazy prawie 12 kg a nosimy rozmiar 86.Jest juz KILKA:-D rzeczy ktore sa dobre w rozmiarze 92 na nia ale jak ostatnio ogladalam bodziaki na 98 to by w nie weszlo poltora Julity:-D
Tlumacze sobie ze albo rozmiar rozmiarowi nierowny albo po prostu Juli jest sporo mniejsza od waszych dzieci:happy:

Sara, ja myślę raczej że rozmiar rozmiarowi nie równy, ale żeby było śmieszniej to ja sprawdzałam wymiary i były ok. Ta moja Ada taka malutka jest - ehhh

Eve-a da sie wymienic na rozmiar mniejszy?Ale wiesz do zimy jeszcze kawalek-liczac do grudnia to 3 mce,pewnie urosnie jeszcze ze 2 cm.Przynajmniej masz pewnosc ze kombinezon starczy do konca zimy,powiedzmy do lutego.Ale jak Cie meczy-to wymien na mniejszy jesli sie da.

byłam odcięta od świata (nie miałam neta) przez kilka dni, później trochę poczytam, jak mały pójdzie spać, teraz powiem tylko, że na 98 to Kuba nosi tylko body i a cartersa też kupiłam na 24msc, bo 18 małe jakieś

a i nie mogę się zdecydować jak zwykle, które buty kupić ;|
Katalog / GEOX TRIKE W - Ebuty-riccardo.pl
BUTY ECCO SNOWRIDE 73261/357 rozm.24 | Sklep Internetowy Bosa "Buty do latania" | Szczegóły produktu

obie pary mi się podobają, geoxy może bardziej do granatowego kombinezonu by pasowały, ale te ecco też są śliczne, a oprócz kombinezonu mamy jeszcze szary płaszczyk-kurteczkę ;]

u nas spodnie powinny byc dobre, bo Zosia ma 86cm wzrostu, kurtka jest dosyc szeroka, więc może byc problem, mamy też kurtkę nexta na 92 i ta nie jest tak duża na pewno jest mniejsza od kurtki tchibo, tak więc co firma to inny rozmiar
Zosia na razie chodzi w sumie we wszystkich ciuszkach 12-18mcy lub 86 i te są dla niej jak raz, mam trochę rzeczy na 92 ale są jeszcze dla niej przyduże
Eve jak coś to bez problemu sprzedaż ten kombinezon i kupisz mniejszy

Ivaz-to Julita nosi rozmiary takie jak Zoska.
Eve-no wlasnie albo sprzedaj i kup mniejszy,po co ma cie to "meczyc".Teraz sezon w sam raz to latwo sprzedasz i latwo kupisz.

reklama
Do góry