reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz ja tez uwazam że rajstopy nexta nie są za dobre.Zamówiłam w tamtym roku takie śliczne z kokardkami na dole i po pierwszym praniu zrobiły się z nich takie strasznie pomechacone szmatki.

reklama
Właśnie dziwna sprawa, bo kurtka ma np dobre rękawy, no ale jest widocznie za duża i spodnie-zdecydowanie dla wyższych. A ponoć te nogawki miały być krótkawe. No masakra, łudzę się, że Ada urośnie jeszcze ze 2 cm....

Super ze piszecie o tych rajstopkach bo miałam sobie zamówić ale jak sa do d... to jasne że szkoda kasy,ja jestem zadowolona z rajstopek disneya
Eve może Ada urośnie jeszcze troszkę,ja tez musze pomierzyć Marti nasze zimowe ciuszki bo ona ciągle taka mała i drobna ciekawe czy na nia ne będzie za duże to co mam
Kompleciki z nexta super,ogólnie na allegro takie ładne ciuszki sa z nexta a w katalogu z teraźniejszej kolekcji niewiele rzeczy mi się podoba:baffled:chce żeby mi Ewelcia kupiła komplet czapka z rękawiczkami i chciałam coś jeszcze sobie dobrac i nic mi się nie podoba :crazy:

Wiecie co, jak ją wczoraj ubrałam to aż sie przestraszyłam, ze ona taka mała. Jeszcze teraz schudnie napewno przez tą chorobę :-(

dziewczyny ja bedę we środę w next jak któraś coś chce to mogę kupić, ale zaznaczam ze u nas nie ma całej kolekcji troche okrojony ten nasz next, najlepiej napiszcie do mnie na priva co chcecie i podajcie swoje komórki to będę dzwoniła ze sklepu

reklama
Iwona płaszczy ładny,ogólnie płaszczyki sa fajne i w tej kolekcji jest ich sporo tyle że nie na nasze norweskie deszcze:-(ja ostatnio zachorowałam na płaszczyk w benetonie ale mąż mnie wyleczył juz z niego

Do góry