reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Eve jak ty wyszukujesz takich ładnych rzeczy? I kusisz:-D:-D:-D Teraz będę chorować na taki komplet.Prześliczny.A ta kurteczka z rękawkiem 3/4 to rewelacja.
Ivaz ,wczoraj kupiłam te buciki dla Marysi,więc bardzo ci dziękuje ale juz nam nie kupuj.:)

Ostatnia edycja:
Eve ja już oglądałam inne rzeczy tego sprzedawcy i dodałam do obserwowanych ten komplecik,tylko że w nim nie ma tej różowej bluzeczki ale zamiast niej można ubrać inną różową.Tylko że Marysia ma już tyle ubrań jakby rok miał co najmniej 800 dni a dziecko rosło bardzo wolno:)

Ja się nakreciłam - przez Was :tak::-D na takie fajne formowe kompleciki. Powiem że narazie mam tyle innych ubrań, że jak kupię parę superciuszków trochę droższuch to nic się nie stanie :-)

Mój M też sie zdziwił jak to zobaczył:-D
Mówi że w outlecie to on spodnie dla siebie ma prawie w tej cenie :-) Ale takie markowe rzeczy dobrze się potem sprzedają także pewnie część pieniędzy odzyskam w późniejszym czasie.

Iwona , te rurki spodenki też ma w tym większym rozmiarze :tak:

Ja kupiłam od niej jeszcze dresowe spodenki i może rajstopki - zobaczę.

Ale weszłam w innym celu. Przymierzyłam dziś Adzie kombiinezon z Tschibo i jest zonk, bo mała sie w nim topi :baffled: Nie wiem co teraz robić......

reklama
eve w sumie ja tez nie mierzyłam młodej tego kombinezonu, ale rzeczywiście ta kurtka jest dosyć szeroka, bo spodnie jeszcze ujdą, ale wiesz te kurtki nexta też w sumie nieźle pasują do tych spodni.
A co do komplecików to jest bardzo wygodna sprawa nie trzeba się zastanawiać za bardzo z ubiorem wyciąga się komplecik dopasowanych ciuszków i jest git.
Ale powiem szczerze jak bardzo lubie ciuszki nexta uważam ze sa dobrej jakości, to rajstopy mają takie sobie, miałam kilka par i po jednym praniu od razu się mechacą, ale moze akurat mnie sie tak wydaje, chociaż naszej rodzimej Woli lepiej się trzymają

Do góry