reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona zarąbisty ten komplet z jeżykiem, obserwowałam wczoraj taki, ale uzywany poszedł za 61zł a wczeniej za 75 zł, wiadomo nexta rzeczy trzymają cenę

reklama
ivaz ja też najpierw chciałam kupić używany ,obserwowałam jeden i aukcja zakończyła się ceną ponad 80 zł a rajstopy były zmechacone wiec wolałam kupić nowy.

iwona - cena super za takie ladne ubranka. To będzie Marysieńka jak ksieżniczka wyglądać, zwłaszcza w tej czeronej sukience/tuniczce :-)

Do mnie dziś dotarły te ubranka next z serii organic. Najbardziej mi się podoba tyniczka taka sweterkowa i te bucika clarksy też urocze w ogole nie zniszczone.

Iwona super ciuszki!!!!! za taką cenę :szok:i same firmówki,gatunkowo super,mam sporo ciuszków firmy mayoral,muszę powiedzieć że wcześniej nie miałam do czynienia z ta firmą ale gatunkowo mają super materiały tak samo jak petit patapon która wczesniej była dla mnie całkiem nieznana

Dziewczyny kobieta zakonczyła mi aukcję wcześniej,ale nie za tą cenę,niestety.Zapłaciłam 300zł,ale ubranka ponoć sa w stanie idealnym bo ta sprzedająca ma sklep a ubraniami mayoral i dlatego dla swojej córki ma prawie tylko tą firmę.Powiedziałam że dołoży kilka super ubranek tylko na allegro nie umiała dodać więcej zdjęc.Ma mi zaraz wysłać mimo że jeszce nie zapłaciłam.Oczywiście zapłacę wieczorem.

Ostatnia edycja:
Iwona super ciuszki a ubranka mayoral sa super to chyba hiszpańska firma tak jak Zara i cenowo tez jak Zara
maniulka te ciuszki petit patapon sa cholernie drogie jak dla mnie, o ile na Zarę moge sobie pozwolic to na nie juz mi szkoda kasy, choc ciuszki sliczne tam są

Ostatnio oglądałam golfik z krotkim rękawkiem mayorala i kosztował 92 zł,sukienki są po ok 100 zł,więc jak mi ta kobieta napisała że chce 300zł i jeszcze dołoży kilka ubrań mayorala,wszystko w idealnym stanie to od razu się zgodziłam.Tam jest 25 sztuk ubran + to co dołoży,załużmy że będzie 30 to wychodzi 10 zł za sztukę.Myślę że to nie jest dużo.
Jutro będę w Berlinie,chcecie coś?

reklama
Dziewczyny kobieta zakonczyła mi aukcję wcześniej,ale nie za tą cenę,niestety.Zapłaciłam 300zł,ale ubranka ponoć sa w stanie idealnym bo ta sprzedająca ma sklep a ubraniami mayoral i dlatego dla swojej córki ma prawie tylko tą firmę.Powiedziałam że dołoży kilka super ubranek tylko na allegro nie umiała dodać więcej zdjęc.Ma mi zaraz wysłać mimo że jeszce nie zapłaciłam.Oczywiście zapłacę wieczorem.

hehe, z mojego miasta.Pewnie kobietka z Atalan. :-)

Do góry