reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Z tego kompletu wójcika mam te spodnie od kompletu do kurtki na rozmiar 80 specjalnie teraz zmierzyłam i wielkością sa jak cocodrillo 86,mam też te sztruksy i tez sa spore na Marti jeszcze za duże mimo że rozmiar 80 a my juz i 86 nosimy

reklama
Ivaz to ja kupiłam podobny komplet NEXT NOWY 3 cz.komplet JEżYK 98 cm, 2-3 OSTATNI (1183473881) - Aukcje internetowe Allegro .Jest to rozmiar 2-3 ale Marysia już w nim chodzi ,w bluzeczce tylko podwijam ten ściągacz,wygląda super i myślę że na długo starczy.Podoba mi się jak dziewczynki mają krórtkie spodenki i kozaczki.
Tylko twój komplet ivaz ma fajniejszą cenę.
Kitki ta kurtka też fajna i do tego czapka ,ktora chciałaś http://allegro.pl/kurteczka-wojcik-oraz-czapka-i-szalik-next-r-98-i1233052297.html.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki ze wrzucacie te linki:-) ja nie mam za bardzo kiedy szukac po allegro, bo ciagle mam niedoczas, a tak dzieki Wam mam pod ręką to co najładniejsze:-)
Iwona - juz dodałam do obserwowanych:-) w przyszlym tyg mam zamiar kupic ten kombinezon tchibo w necie ale i tak chce jeszcze kurtke albo drugi kombinezon (w zależności od tego co upoluje za rozsadna cene)

reklama
Do góry