reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Kuba dobrze chodzi w kaloszach, nie uciekają mu ani nie człapią ;p musisz w sklepie założyć Gosi dwa buciki żeby się przeszła i sama ocenisz, chociaż ja kupowałam Kubie buty bez niego, one są górą luźne, ale w kostce są już ciaśniejsze i może dlatego nie dzieci ich nie gubią

reklama
maniulka :-D

Ada mi podłogę upiększała zawsze, mam nadzieję, że narazie to ją zainteresuje na tyle że podłogę i ściany oszczędzi :tak:

Eve świetna sztaluga, niestety my Ikei tu nie mamy nigdzie w pobliżu :/ ale może rozejrzę się na allegro, albo w jakimś innym sklepie

Maniulka powiadasz kolorowa kupka :-D:-D:-D super

reklama
Eve my tez mamy taką sztalugę z tymże ja dostałam od siostry po jej córeczce, ale z racji tego ze nie mam miejsca jgdzie ją postawic to stoi i czeka w piwnicy dopóki sie nie wyprowadzimy do większego mieszkania. Na razie Zoska siedzi przy stole i maluje, ostatnio tez pomalowała nam prześcieradło, a u teciowej ściany ;-)

Do góry