reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Jaśka też ciągnie do malowania.. ale póki co rączka niewyważona i często te kredki łamie, albo zjada, lub maluje ścianę czy podłogę, więc póki co kredki pochowane i jakoś zapomniał - nie dopomina się o nie..
poczekam jeszcze aż będzie trochę większy

kaloszki mamy od wiosny, ale podejrzewam że już za małe na jesień, ostatnio w nich wogóle nie chodził.
jak już je miał na nogach to super - mógł sobie po kałużach do woli biegać, ale najgorzej było mu je wciągnąć na tą nóżkę...
mimo tego że były dobry rozmiar większe

reklama
Kuba też maluje nie tylko po kartce, uwielbia malować dlatego nie chowam kredek, bo histeria gotowa ;] a sztaluga taka by nam się przydała, bo raz malował kredą po chodniku to był taki szczęśliwy, że aż w szoku byłam, a teraz codziennie deszcz to nie ma jak wyjść i pomalować :/

nasze kalosze wchodziły łatwo na nóżkę, dziś sprawdziłam, rozmiar 21 już przymałe, trzeba kupić nowe :)

U nas jak już dziewczyny pisały Ikei nie ma , ale na allegro kupiłam ostatnio taki fotel Fotelik obrotowy, IKEA PS LMSK (1199187784) - Aukcje internetowe Allegro Jest jak nowy ,nie ma śladów używania, zamówiłam też na allegro taką szafkę na allegro IKEA | Przechowywanie | Półki i szafki | TROFAST | Regał osobno pojemniki i osobno szafkę (wszystko nowe) i razem z przesyłkami wyniesie mnie 230 zł.Jeszcze nie doszło.
Byłam dzisiaj w Koszalinie w sklepie geox i tam kozaczki z zeszłorocznej kolekcji są przecenione na 160 zł, np. takie zimowe GEOX sport gore-tex r24 na gwarancji 14,5cm (1203314608) - Aukcje internetowe Allegro w różnych kolorach.

kurcze do Koszalina to nie chce mi się jechać, a w Szczecinie gdzie są jeszcze geoxy poza Auchanem? może też były by niedrogo z poprzedniej kolekcji

Agnesia sa w Oleńce ale wiesz tam z cen to nie schodzą my dla maćka tam kupowalismy 2 lata temu to były dużo droższe niż na Allegro,później już tylko oglądałm tam bez kupowania
Iwona ja własnie choruje na taki regał na zabawki :baffled:

Ja właśnie taki mam tylko nie ze skosa a prosty, żeby Ada mi sie nie wspinała :-) Mam jeszcze półeczkę wiszącą też z tego samego zestawu. Bardzo to wygodne na zabawki, dziecko samo sobie odsuwa, wyciąga co chce.

Maniulka i zobacz ile taniej mnie wyszło na allegro niż w sklepie, a też wszystko nowe.Też zawsze chorowałam na ten regal,Marysia nie ma swojego pokoju ale ma miejsce na swoje zabawki w dużym pokoju wiec teraz i ta szafka tam stanie.

Ostatnia edycja:
Iśku my tez mamy coś w podobie tablice,Martynia bardzo lubi na niej pisać :tak:ale kredki tez lubi tylko żeby ich nie zjadała byłoby oki
Iwona super ze wyszło cie taniej szkoda że ja wczesniej nie pomyslałam bo bym sobie zamówiła jak byłam w Pl i zabrała do No a teraz lipa :-(

reklama
fajny regał, ale u nas miejsca brak na kolejne meble ;D muszę u Kuby zrobić przemeblowanie w pokoju i wywalić kanapę, którą kiedyś wzięłam od mamy żeby spać w jednym pokoju z Kubą, teraz już nie potrzebna z zabiera dużo miejsca :/

Do góry