reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dziewczyny zobaczcie jaki fajny zestaw i cena "kup teraz " jak na Wójcika to bardzo niska Zestaw Wójcik jesienno-zimowy dziewczynka 10 cz. (1194176484) - Aukcje internetowe Allegro .Marysia ma już bardzo dużo ubran zimowych wiec jej nie kupię ale bardzo mi sie podaoba.Pewnie zaraz ktoś kupi.
Pochwale sie jeszcze komplecikiem na jesien-zimę jaki kupiłam http://allegro.pl/item1183525068_cudowny_komplet_gap.html i już obiecuje sobie że nic więcej nie kupię.Sobie żałuje a dla dzieci ciągle coś kupuję.Ale koniec już nic więcej :)

Ostatnia edycja:
Eve szmatki przesliczne:)

A co do naroznika-ja innych mebli wypoczynkowych nie uznaje.Porzadny duzy naroznik to pol sukcesu-impreze ze znajomymi wygodna mozna zrobic,wygodnie sie czlowiek rozsiadzie i polozy.Oczywiscie ogladajac mieszkania w kazdym patrzylismy czy zmiescimy duzy naroznik:-DNawet w tym mieszkanku w pokoju 16m2 tez mamy duzy:tak:wygodnie musi byc i juz:tak:

Eve alcantara jest super, przy dzieciach świetnie się spisuje, woda gąbka i wszystko z niej schodzi, raz na jakis czas mozna kupic w sklepie z kosmetykami samochodowymi taki spray do czyszczenia alacantary i porządnie wyczyścić i zaimpregnować wtedy się mniej brudzi.
Iwona świetny ten komplet GAP'a, ja szukam getórw ocieplaczy na razie znalazłam tylko nowe i szoda mi troche kasy na nie bo z wysyłka to ponad 80zł, teraz ktos wystawia ale są podniszczone.

ivaz ja kupiłam na koniec zimy takie getry ocieplacze,wstawiałam jakiś czas temu zdjęcia .Jeszcze Marysia w nich nie chodziła.Kupiłam uzywanie i to udało mi sie tanio ,bo 80zł to faktycznie bardzo dużo.
To tego kompletu Gap-a znalazłam sukienkę i czapkę NEW Baby Gap First Snow Jumper Dress & Hat Lot 2T 2 - eBay (item 310183609752 end time Sep-17-10 14:07:52 PDT) i sprzedający odpisał mi że wyśle mi to za 9 dolarów.W sumie wyniesie to razem ok.120zl.Nie wiem co zrobic bo fajny taki cały komplet z drugiej zaś strony szkoda mi pieniędzy,bo Marysia ma już wszystkiego dużo.

Iwona wiem jak to jest , ja tez Zośce nakupowałm szmat na lato jak głupia, a ona w połowie nie chodziła, albo miała raz na sobie, dlatego teraz jestem ostrozna, do przedszkola idzie dopiero styczeń/luty więc zdąże ja obkupić, a teraz i tak mam wydatków w związku z zakupem mieszkania, a potem z jego wykończeniem więc się trochę wstrzymuje z bezsensownymi zakupami, zakupoholizm to poważna choroba ;-)

A my na zimę jeszcze nic nie mamy :-( Muszę zacząć się chyba już powoli oglądać. Ale za to wczoraj młodemu kupiłam nowe kapcie po domu z Befado bo tak chłodno u nas się zrobiło mnie jest zimno czasami w stopy to i może jemu tez. Ale fajne są bo w podeszwie mają dziurki są takie oddychające, przepuszczają powietrze.

Iwona - super ta sukienka z czapeczką!!!! normalnie boskie :-) :-D ale nie namawiam, bo Jasiek też części swoich rzeczy wogóle nie założył :-D :-D

reklama
Do góry