reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my rowniez mamy kilka par butkow befado-po domu i do zlobka.sa calkiem ok jak na bambosze:-D
ivaz-masz racje.zakupoholizm to ciezka choroba.Julita ma tyle ciuchow letnich ze tez w w ielu sukienkach byla albo 1 raz albo wcale.A teraz ciezko zepchnac te ciuchy bo jesien idzie.Juz bede rozsadniejsza na przyszlosc.Mysle ze powrot do pracy skutecznie mnie z zakupoholizmu wyleczy.Moja kolezanka ktora wrocila w maju i tez dziecko ma w zlobku mowi ze na smsy odpisuje tylko na kiblu bo tylko wtedy ma na to czas a zaden film zaczynajacy sie po godz 20 nie da rady obejrzec do konca bo zasypia ze zmeczenia przed tv.Boje sie tego,bo ja spioch jestem a tu 6 rano wstawac trzeba bedzie.

:-) Sara, dokłądnie tak to bedzie jak mowi kolezanka, wszystko w biegu, filmu tez nigdy do konca nie obejrze bo zawsze usne a na smsy czasem odp dopiero po 2 dniach bo normalnie nie wiem w co rece wlozyc. O spaniu to juz nie mowie, ale glowa do góry sa tez fajne sprawy, jestes wsród ludzi, inne tematy a nie tylko o dzieciach, no i w pracy odpoczywam od Nadii, serio:tak: Ivaz sie pewnie ze mna zgodzi, prawda:-)

Eve- sliczne ubranka, ja wlasnie poluje na taki sam kombinezon ale one wlasnie po 150 zazwyczaj chodza na allegro. Mówicie ze 98/104 za duzy? Ale boje sie ze 86/92 bedzie za mały, wydaje mi sie ze Adusia chyba mniejsza od mojej Nadiny jest

Iwona - super ten kombinezon ale cena 360zl mnie przeraza:szok: teraz mieszkanko urzadzac bede i kaska sie przyda wiec mimo ze jest swietny to niestety nie dla nas:no:

Kitki ja nie zaplaciłam 360 zł tylko 300zł.A ostatnio widziałam tylko jaśniejszy róż że sprzedał sie za 210 zł.Mam nadzieję ze Marysia jeszcze za rok w niego wejdzie a później też bez problemu go sprzedam.

Kitki wstrzymaj się z tym kombinezonem za miesiąc powinna byc nowa kolekcja jak masz za uzywany zapłacić ok 150zł + przesyłka to i za to nowy kupisz, Powariowali na allegro z tymi cenami w zeszłym roku te kombinezony kosztowały 149zł dziwne ze ludzie tez tyle płacą za uzywane.

Kupiłam wczoraj buciki dla Adusi. jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :)

Fajny jest ten systen adfit, gdyż można wkąłdkę wyciągnąć i dokładnie dopasowac rozmiar.
buciki sa ładniejsze niż na zdjęciu.

P1120281.jpgP1120280.jpgP1120278.jpgP1120279.jpg

Ostatnia edycja:
dlatego mówiłam, że nie kupiłabym uzywanego tego kombinezonu z Tchibo, bo używane sprzedają drożej niż nowe ;| ja w obserwowanych miałam kilka aukcji z nowymi to mój 140 z przesyłką był najtańszy, a były jeszcze po 145+ przesyłka, więc też nie nie najgorzej jak za nowy, a dla dziewczynek ogladałam to widziałam, że wszystkie aukcje były z używanymi :/

Eve fajne te Adidaski, lubię połączenie różu z brązem :)

reklama
Do góry