reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sliczniutkie butki, ja tez lubie takie połaczenie :-)

a co do kombinezonu to moze rzeczywiscie sie wstrzymam jeszcze, w koncu 15o to nie malo, ciekawe po ile beda nowe

reklama
Ja też myślę ze takie kozaczki wystarczą.Co do rozmiaru to Marysia sandałki ma 21 ale sa juz przymałe,kozaczki kupiłam 23 ale zastanawiam sie czy nie bądą za małe,całej zimy pewnie nie przechodzi,będę musiała dokupić jeszcze 24.

Iwona Zośće pierwsze buty w styczniu kupiłam 20 były ciut przyduże, teraz minęło tyle czasu a ona nosi 21 i w sandałkach ma jeszcze trochę luzu tak 0,5 cm mierzyłam jej któregos dnia 22 i były za duże to może jednak 23

ivaz ,Marysi bardzo dużo urosła noga.Wczoraj kupowałam jej półbuty w ecco i 22 były trochę ciasne,okazalo sie ze musiałam kupić 23,więc dlatego boję się że kozaki 23 będa małe.Kupiłam jej też wczoraj kapcie w deichmanie 23 i są w sam raz.

reklama
Ivaz my mamy też takiej wysokości buciki na zimę :tak:
Ja mam dwie pary jedne 21 a drugie 22,mała ma w tej chwili 20 dzisiaj jej mierzyłam stopę bo kupowałam jej kaloszki na teraz,te od Ewelci jeszcze za duże ale tutaj się nie zmarnują :-D:-D:-Do każdej porze roku się przydadzą :-D:-D:-Dkupiłam też leginsy 4 pary i 3 tuniczki :tak:

Do góry