reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
muszę się zastanowić. potrzebna i orba bo jak na razie wszytko noszę w ekologicznej torbie:eek: te ze strony torby dla mam mi sie podoają ale... no własnie. o nic pomyślę. dzięki:)

Ja również mam tą torbę-organizer i jest świetna :tak::tak::tak:
Wczoraj byłam w sklepie z butami który polecała Iwona,kupiłam dzieciakom buty w rewelacyjnych cenach i jestem bardzo zadowolona.Dzięki Iwonko za namiary :-)

A ja dzisiaj cały dzien byłam w Berlinie i kupiłam kilka fajnych rzeczy,ale jakoś tak nie szalałam z zakupami dla Marysi bo juz dużo wszystkiego ma.Kupiłam jej fajne kalosze, puchowy bezrękawnik i czapkę.Byłam też w zarze i sie bardzo zdziwiłam bo tam jest taniej.Ostatnio kupiłam u nas w zarze Julce kurtkę na zimę i zapłaciłam 110zł, a ta sama w niemczech kosztowala 23 euro czyli ok.92zł.

oj Iwona zazdroszczę tych zakupów musze sie sama kiedyś wypuścić na takie zakupy, tylko ode mnie to szmat drogi.
Dziewczyny poradzcie chciałam kupic Zosi taki komplecik na jesień
ADAMS Spodenki Ogrodniczki + Body + Rajstopki * 86 (1177305911) - Aukcje internetowe Allegro bo moja Zoska jest mało sukienkowa ale nie wiem czy lepiej rozm 86 czy 92 na razie wszystkie ubranka 86 sa dla nie dobre niektóre nawet za duże czy lepiej kupić 92 bo na dłużej satrczy???

kombinezon Tchibo kupiłam nowy za 140zł razem z wysyłką, rozmiar 86/92 dziś przyszedł i wydaje mi się wystarczająco duży na zimę :) ogólnie jest świetny, używanego bym chyba nie kupiła, ale akurat tego, mam zamiar kupić jakiś używany, na sanki żeby był ;]

aha jeszcze do tego joggera co kupiłam, to wydaje mi się że ciężko się go podbija, no może nie ciężko, bo porównywalnie do coneco, którego mam, a myślałam, że będzie jak piórko ;p ale za to koła nic a nic nie klekoczą, jest cichy, a to duży plus :)

no udało mi się z tym kombinezonem, a jest naprawdę fajny i Kuba w nim świetnie wygląda :)

edis na 'międzynarodowym'? a co to takiego :D a zakupy bardzo ładne :)

reklama
Szczecinianki a gdzie jest sklep Tchibo u nas????

Agnesia - gdzie tak tanio kupilas kombinezon i to nowy? Ja poluje na tchibo rozowa kurtka i ciemne spodnie ale wszystkie aukcje koncza sie pow. 150 za uzywany. A jestem ciekawa ile nowy kosztuje. I wiecie co ja chce kupic rozmiar 98/104 myslicie ze bedzie za duzy???? Iwona Ty wiesz jak Nadia wyglada na zywca, jak myslisz? w sumie do zimy jeszcze z 3 m-ce wiec urosnie troche. Ja juz glupieje i sama nie wiem czy licytowac ten 98/104 czy nie. Dlatego pytam o ten sklep, chetnie bym zobaczyla na zywo jaki jest duzy. Poradzcie bo szajby dostane, w pracy zamiast pracowac to po allegro latam:sorry:

Do góry