Kitki ja kupiłam na allegro, a wiem że Tchibo jest w Carefour tam na Turzynie, Kuba ma ok.85cm wzrostu i ten na 86/92 jest teraz trochę za duży więc do zimy powinien być ok, na rękawach są rzepy i można zapiąć żeby nie leciały w dół, a spodnie to jak za długie zatrzymają się na butach, chyba że kozak długi to może trzymać spodnie w górze...
reklama
S
Sara27
Gość
udane zakupki dziewuszki
U nas elementarz obrazkowy-w 3 jezykach nie to zebym ja obcych jezykow uczyla bo najpierw niech po polsku nauczy sie mowic ale...
ja sobie pare slow po ang podszkolilam bo nie wiedzialam jak np jest nocnik,agrafka czy kilka gatunkow kwiatow
OBRAZKI I SŁOWA ELEMENTARZ JĘZYKOWY (1177825409) - Aukcje internetowe Allegro
troche klockow kontrukcyjnych,takich najprostszych:
KLOCKI KONSTRUKCYJNE "K2" 82 elementy (1150041959) - Aukcje internetowe Allegro
troche ******* organizacyjnych do pokojow bo my sie nie miescimy!I dlatego mieszkania ostatnio ogladamy ale to na zamknietym napisze
IKEA PS FANGST półka wisząca na zabawki (1188542903) - Aukcje internetowe Allegro
WIADERKO POJEMNIK NA PROSZEK 6L Z POKRYWKĄ! (1193208739) - Aukcje internetowe Allegro
ps.wiaderko na prszek=na klocki w/w DD
i dla siebie:
WRÓŻBA TAROT WRÓŻKA 1 PYT DO 2 H WPŁATA PO (1183362321) - Aukcje internetowe Allegro
mozna sie posmiac,klawa zabawa ale ja lubie takie pierdety,powrozyc komus?tez umiem pp )))
do nastepnego razu!nie wiem kiedy to bedzie,moze jak juli do zlobka pojdzie to zdam relacje a potem jak wroce do roboty
U nas elementarz obrazkowy-w 3 jezykach nie to zebym ja obcych jezykow uczyla bo najpierw niech po polsku nauczy sie mowic ale...
ja sobie pare slow po ang podszkolilam bo nie wiedzialam jak np jest nocnik,agrafka czy kilka gatunkow kwiatow
OBRAZKI I SŁOWA ELEMENTARZ JĘZYKOWY (1177825409) - Aukcje internetowe Allegro
troche klockow kontrukcyjnych,takich najprostszych:
KLOCKI KONSTRUKCYJNE "K2" 82 elementy (1150041959) - Aukcje internetowe Allegro
troche ******* organizacyjnych do pokojow bo my sie nie miescimy!I dlatego mieszkania ostatnio ogladamy ale to na zamknietym napisze
IKEA PS FANGST półka wisząca na zabawki (1188542903) - Aukcje internetowe Allegro
WIADERKO POJEMNIK NA PROSZEK 6L Z POKRYWKĄ! (1193208739) - Aukcje internetowe Allegro
ps.wiaderko na prszek=na klocki w/w DD
i dla siebie:
WRÓŻBA TAROT WRÓŻKA 1 PYT DO 2 H WPŁATA PO (1183362321) - Aukcje internetowe Allegro
mozna sie posmiac,klawa zabawa ale ja lubie takie pierdety,powrozyc komus?tez umiem pp )))
do nastepnego razu!nie wiem kiedy to bedzie,moze jak juli do zlobka pojdzie to zdam relacje a potem jak wroce do roboty
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kitki , stoisko Tchibo jest też u nas na Słonecznym w Realu,ale właśnie nie cały sklep tylko taki regał w Realu.Ale chyba mają to wszystko co w firmowym sklepie.Tych kombinezonów w tym roku jeszcze chyba nie ma więc nie przymierzysz ale wydaje mi sie że 98/104 bedzie za duży.Sprawdź jeszcze sobie na allegro wymiary .Ja kupiłam ostatnio kombinezon Gap-a i jest super,wziełam rozmiar na 3 lata ,bałam sie że będzie za duży ale na zimę będzie w sam raz.Kombinezony Gap trzeba brać o rozmiar większe .Kupiłam taki jak ten GaP KuRtKa + SpOdNiE 3T kombinezon 98cm!!!!! (1193725879) - Aukcje internetowe Allegro . Są jeszcze w innych fajnych kolorach(brązowy lub biały) mi akurat podoba sie ten ,on jest taki malinowy.
Ostatnia edycja:
I
ivaz
Gość
Kitki kombinezony w tchibo bedą pod koniec wrzesnia, początek pażdziernika. W zeszłym roku nowe w sklepie kosztowały 149 zł prawdopodobnie w tym roku bdzie cena nieco wyższa bo dwa lata temu kosztowały 129, a 3 lata temu 119zł tak więc co roku jest parę groszy drożej. Zastanawia mnie tylko fakt, ze one jako uzywane na allegro sprzedaja sie za 140zł wzwyż (obserwowałam kilka aukcji i wszystkie sprzedały sie w podonej kwocie).
Z tego co poczytałam na innym forum (jak znajdę ten wątek to wkleję) ludzie piszą ogólnie w samych superlatywach o nich z tymze trzeba wziąć pod uwagę ze to są kombinezony narciarskie i spodnie moga byc nieco krótsze bo są to butów narciarskich, ja mam zamiar Zośce kupic rozm 86/92 .
Saro szalejesz zakupy swietne, a klocki to super sparwa, Zoska jak na razie najlepiej lubi kolorowe drewniane, ma zestaw duzy (dostała na roczek) lego duplo, ale na razie najbardziej lubi się bawic tylko figurkami, nawet ostatnio jej dokupiłm mały zestaw samych zwierzątek lego A w ogóle we wrześniowym wydaniu Dziecka jest dodatek składający się z 3 klocków lego duplo + figurka jakiegoś zwierzaczka (krówka, konik, baranek i piesek) nam tylko pieska brakuje. U nas na topie sa figurki, młoda je wozi w samochodzie, ustawia je sobie, wrzuca do wanny, wygrałam kilka aukcji zabawek z figurkami FP serii little people i często sie tym bawi
Iwona kombinezony GAP'a są zajebiste, bardzo ciepłe no i masakrycznie drogie, ostatnio widziałam uzywany dokładnie ten co pokazałac poszedł za 360zł.
Zakupy zimowe to jednak w porównaniu do letnich są duzo wyższe, ja nie mam jeszcze nic, ale buty to tak czy siak kupię nowe, może w jakimś outlecie cos znajdę, myslicie ze jak teraz Zoska nosi rozm 21 czy zimówki 23 wystarczą???
http://allegro.pl/item1193342895_next_brazowe_kozaczk_emu_7uk_720126.html
Z tego co poczytałam na innym forum (jak znajdę ten wątek to wkleję) ludzie piszą ogólnie w samych superlatywach o nich z tymze trzeba wziąć pod uwagę ze to są kombinezony narciarskie i spodnie moga byc nieco krótsze bo są to butów narciarskich, ja mam zamiar Zośce kupic rozm 86/92 .
Saro szalejesz zakupy swietne, a klocki to super sparwa, Zoska jak na razie najlepiej lubi kolorowe drewniane, ma zestaw duzy (dostała na roczek) lego duplo, ale na razie najbardziej lubi się bawic tylko figurkami, nawet ostatnio jej dokupiłm mały zestaw samych zwierzątek lego A w ogóle we wrześniowym wydaniu Dziecka jest dodatek składający się z 3 klocków lego duplo + figurka jakiegoś zwierzaczka (krówka, konik, baranek i piesek) nam tylko pieska brakuje. U nas na topie sa figurki, młoda je wozi w samochodzie, ustawia je sobie, wrzuca do wanny, wygrałam kilka aukcji zabawek z figurkami FP serii little people i często sie tym bawi
Iwona kombinezony GAP'a są zajebiste, bardzo ciepłe no i masakrycznie drogie, ostatnio widziałam uzywany dokładnie ten co pokazałac poszedł za 360zł.
Zakupy zimowe to jednak w porównaniu do letnich są duzo wyższe, ja nie mam jeszcze nic, ale buty to tak czy siak kupię nowe, może w jakimś outlecie cos znajdę, myslicie ze jak teraz Zoska nosi rozm 21 czy zimówki 23 wystarczą???
http://allegro.pl/item1193342895_next_brazowe_kozaczk_emu_7uk_720126.html
Na amerykańskim ebay-u te kombinezony Gap-a można kupić dużo.dużo taniej.Ostatnio obserwowałam taką aukcję i kompinezon ,czapka szalik i kozaki ,wszystko w stanie idealnym sprzedało sie za 50 dolarów,to jest ok 150 zł.Chciałam tak kupić ale niestety większosc sprzedających nie chce wysłac do Polski.Więc kupiłam na allegro.
A widziałyście kiedyś kombinezony firmy Moncler? Mają najładniejsze jakie widziałam,rewelacyjne w dotyku ,ale oni to dopiero mają ceny powalające,szok. http://cgi.ebay.de/Moncler-Schneean...=DE_Baby_Kind_Baby_Babykleidung#ht_1304wt_704. I cena za samą kurtkę http://cgi.ebay.it/MONCLER-ROSA-3-6...30314?pt=Abbigliamento_bambina#ht_1408wt_1010 .A używane ludzie licytują jak szaleni.
A widziałyście kiedyś kombinezony firmy Moncler? Mają najładniejsze jakie widziałam,rewelacyjne w dotyku ,ale oni to dopiero mają ceny powalające,szok. http://cgi.ebay.de/Moncler-Schneean...=DE_Baby_Kind_Baby_Babykleidung#ht_1304wt_704. I cena za samą kurtkę http://cgi.ebay.it/MONCLER-ROSA-3-6...30314?pt=Abbigliamento_bambina#ht_1408wt_1010 .A używane ludzie licytują jak szaleni.
Ostatnia edycja:
Iwona, bardzo fajny ten kombinezonik kupiłaś.
Ja się zkusiłam jakieś 3 tyg temy na tschibo. Mamy taki: Kombinezon TCHIBO TCM 86/92 (1164621912) - Aukcje internetowe Allegro do tego te kozaczki od tej samej kobitki ECCO gore-tex na zimę r. 23 (1164627338) - Aukcje internetowe Allegro
Komplecik w stanie idealnym. Już wiadomo skąd ta cena, bo go poprostu nie da rady aż tak zniszczyć, mój wygląda jak nowy, kozaczki też.
Poza tym kupiłam Adzie jeszcze pare innych szmatek:
Śliczny płaszczyk NEXT r. 86 polecam! BDB stan! (1172487932) - Aukcje internetowe Allegro
Cubus i Next, bluza i sweterek, r.92 (1171322405) - Aukcje internetowe Allegro
Kurteczka polarowa NEXT r.92 + buciki gratis (1171322411) - Aukcje internetowe Allegro
Cherokee, jesienna kurteczka, r.86-92 (1171323979) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER KURTECZKA NEXT rozm.1,5-2 latka (1185012541) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś jadę po jakieś adadaski lub półbuciki do outletu, moze cos fajnego znajde po dobrej cenie.
Wyniosłam tez do piwnicy krzesło do karmienia i chcę kupić to z ikei _Antilop, tylko białych u nas zabrakło
A do salonu będzie nowy naroznik - o taki:
Agata Meble - Cuba
tylko w innym kolorze, bo mam teraz jasny komplet i to niewypał jest.
Ja się zkusiłam jakieś 3 tyg temy na tschibo. Mamy taki: Kombinezon TCHIBO TCM 86/92 (1164621912) - Aukcje internetowe Allegro do tego te kozaczki od tej samej kobitki ECCO gore-tex na zimę r. 23 (1164627338) - Aukcje internetowe Allegro
Komplecik w stanie idealnym. Już wiadomo skąd ta cena, bo go poprostu nie da rady aż tak zniszczyć, mój wygląda jak nowy, kozaczki też.
Poza tym kupiłam Adzie jeszcze pare innych szmatek:
Śliczny płaszczyk NEXT r. 86 polecam! BDB stan! (1172487932) - Aukcje internetowe Allegro
Cubus i Next, bluza i sweterek, r.92 (1171322405) - Aukcje internetowe Allegro
Kurteczka polarowa NEXT r.92 + buciki gratis (1171322411) - Aukcje internetowe Allegro
Cherokee, jesienna kurteczka, r.86-92 (1171323979) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER KURTECZKA NEXT rozm.1,5-2 latka (1185012541) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś jadę po jakieś adadaski lub półbuciki do outletu, moze cos fajnego znajde po dobrej cenie.
Wyniosłam tez do piwnicy krzesło do karmienia i chcę kupić to z ikei _Antilop, tylko białych u nas zabrakło
A do salonu będzie nowy naroznik - o taki:
Agata Meble - Cuba
tylko w innym kolorze, bo mam teraz jasny komplet i to niewypał jest.
Eve fajne zakupy.Też oglądałam tą aukcje z kombinezonem i kozaczkami,ale kupiłam używane kozaczki ecco.Wyglądają jak nowe,miałam zamiar zmienić wkładkę w środku na nową ale ona sie wyjmuje (nie jest odkształcona od innej nóżki) wiec chyba ją tylko wypiore.A kurteczkę next kupiłać bardzo tanio bo one kończą sie ceną 50-60 zł.Mam taką kurteczke tylko w kolorze mink i bez tych kwiatków ,zapłaciłam 52 zł.Super wyglądają te kurtki na dziecku.
reklama
I
ivaz
Gość
Witaj Eve
Super zakupki :-) Zosia z Adą będą miały takie same płaszczyki mamy oba te Nexta (czerwony i zielony). Kombinezon bardzo tanio udalo ci sie wylicytować.
No i kurteczki te różowe też. obserwowałam tez wczesniej takie a tu dzisiaj znalazłam w opcji Kup teraz i cena fajna http://allegro.pl/item1195625676_kurteczka_zimowa_92_next_kurtka_1_5_2_l.html
W H&M sa fajne getry idelanie pasujące do tej kurtki o takie http://allegro.pl/item1191593014_h_m_niemowlece_ocieplacze_getry_cudo.html tylko nie wiem czy lepiej różowe czy szare (bo tez są) i do tego szara czapeczka i szaliczek...chyba jednak szare bo bedzie za różowo
Naroznik świetny czy on jest z alcantary??
Super zakupki :-) Zosia z Adą będą miały takie same płaszczyki mamy oba te Nexta (czerwony i zielony). Kombinezon bardzo tanio udalo ci sie wylicytować.
No i kurteczki te różowe też. obserwowałam tez wczesniej takie a tu dzisiaj znalazłam w opcji Kup teraz i cena fajna http://allegro.pl/item1195625676_kurteczka_zimowa_92_next_kurtka_1_5_2_l.html
W H&M sa fajne getry idelanie pasujące do tej kurtki o takie http://allegro.pl/item1191593014_h_m_niemowlece_ocieplacze_getry_cudo.html tylko nie wiem czy lepiej różowe czy szare (bo tez są) i do tego szara czapeczka i szaliczek...chyba jednak szare bo bedzie za różowo
Naroznik świetny czy on jest z alcantary??