reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Agnesia pytałam czy jesteś w angoli bo chciałam coś ze sklepu nexta,oczywiście jak nie miała bys czasu przyjechac do Szczecina to ja bym przyjechała do Gryfina po to
Iwona super zakupy:-)
Magdalenka ale Gosia wielka babka :tak:
Marlena Alan cały jest duży to i stopa duża :tak:
Ja juz mam sporo rzeczy na zimę,miałam już wczesniej ale mała nie dorosła a teraz pewnie będa w sam raz rozmiar 86

maniulka to mow co chcesz, w szczecinie bede na pewno, bo bede jechala do bobolandu i wozki gdzies oblookac, tylko nie wiem gdzie moga miec wozki peg perego :/ ale nie wazne ;p musze tylko kierowce poprosic o zawiezienie do nexta, bo ja sie po tej stronie zupelnie nie odnajduje ;| moze jutro uda mi sie pojechac, wiec jak cos to pisz :)

kombinezon kupimy chyba na 92, mysle ze 98 bedzie za duze, mimo ze teraz nosi 86-92, ale to zalezy od firmy, a buty 22-23 wieksze na pewno nie ;]

a znacie jakies laptopy zabawkowe fajne? bo Kuba uwielbia moj psuc, a juz jeden zepsul, ma taki zabawkowy jeden, ale strasznie badziewny i chce mu kupic cos fajnieszego, zeby uczylo i bawilo, i zeby mialo minitorek, bo ten co mamy to bez wyswietlacza zadnego :/

Ostatnia edycja:
agnesia to moze my z maniulką złożymy ci sie na tego kierowce lub odwdzięczymy w jakiś inny sposób.Wózki peg perego chyba mają w Tato i w Oleńce.

Iwona odwdzieczac sie nie trzeba, kierowca jest moj ojciec wiec, czasem nie ma wyjscie musi jechac, ale dzis to chyba nie bedzie mozliwe, moze uda mi sie zwerbowac kogos kto zna miasto zeby pojechal ze mna pociagiem :)

ogladalam tez kombinezony na 98 ale chyba jednak maja za dlugo dlugie ;p nogi ;|

agnesia juz ci napisałam, jak masz tłuc sie pociągami zeby zrobic nam zakupy to lepiej sobie odpusć.Może będziesz jeszcze przy okazji w sklepie to wtedy nam kupisz:-)

Dziewczyny ja moge Wam kupić w Warszawię, ale nie obiecuję ze wszystko dostanę co zamówicie bo ten nasz next jest z lekka okrojony, nie ma całej kolekcji. Poza tym można już kupować od nas z Polski ze sklepu internetowego, pewnie bedzie trochę dorożej, ale jak się złożycie na przesyłkę to nie bedzie to duży koszt
Iwona pytałaś o buty next, więc ja ich nie polecam mam dwie pary dla Zochy i żadna nie nadaję sie do chodzenia, są bardzo wąskie w podbicu, A Zośka wcale nie ma dużej ani szerokiej stopy, a noga jej się w te buty nie mieści. Co do numeracji to 4 nexta odpowiada naszwej 20 i ma dł wkładki 13,5 cm, następnie 5 - 21- 14,5cm i tak dalej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ivaz ale ja chce saszki a one sa szerokie(tak mi sie wydaje).A wiem ze można zamówić na stronie next ,bo chciałam to zrobic.Tylko że jak chcesz zamówić z Polski to ceny zmieniają ci sie na euro i sa wyższe.Poza tym jak przechodzisz do zamówien na inny kraj niż UK to jest znacznie mniejszy wybór towaru i to co ja chciałam to tego nie ma.Gdyby chodziło tylko o koszty przesyłki to by było super.Ivaz jak agnesi nie uda sie kupić to poproszę ciebie,bo tych bucików co ja chce nie ma też na allegro.

reklama
Dziewczyny ,jeśli któraś by coś chciała z niemiec to ja tez mogę kupic i wysłać. Często jestem tam na zakupach po m.in.proszki ,płyny,papier toaletowy:-) Fajne rzeczy mają dla dzieci w C&A.Jak coś to piszcie.

Do góry