reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona pokaż które, ja w tygodniu zobaczę czy w ogóle u nas są dostępne
Ja bym chciała cos z Niemiec, ale nie w tej chwili dopiero za jakiś czas. Chodzi mi o taką rzecz: http://www.bibabad.net/01topmenue/01_bibabad_show/video02.html
W tym nowym mieszkaniu wolałbym fajną kabinę niż wannę, ale Zośka jednak lubi w wannie się pochlapać więc wymyśliłam sobie cos takiego, tylko drogawe to ustrojstwo, ale na parę lat starczy. A w ogóle jak wam się to cudo widzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iwona, Maniulka niestety nic nie kupilam, kozaczki byly tylko brazowe i rozowe, ale nawet troche inne niz te co pokazywalas, plaszczykow nie bylo w ogole, a kalosze byly tylko zw swinka Pepa :/ nawet Kubie tenisowek nie kupilam bo byly wszystkie rozmiary poza 6 :/ tak wiec sorry, ale nie udalo sie :(

trudno agnesia.Dzięki za chęci.:-) A powiedz mi jaki Kuba nosi teraz rozmiar buta ,bo też chciałaś kupić 6.Marysia ma teraz 21 i tak wlaśnie nie byłam na 100% pewna czy powinnam jej kupić te kozaczki w rozmiarze 5 czy 6.

Ostatnia edycja:
Iwona,Maniulka a co Wy chcecie konkretnie?
Ja bede we wtorek na miescie to moge wskoczyc do Nexta,bede kolo niego przechodzic;-)

Iwona we wtorek wejde i zobacze czy sa.
JAk beda to kupic? a moze zadzonie wtedy do Ciebie i ewentualnie spytam czy Ci cena odpowiada?

ewelcia kup,cenę znam ze strony next-a.Tylko napiszę ci jeszcze czy rozmiar 5 czy 6. ivaz moze ty będziesz wiedziała jaki rozmiar powinnam wziąśc jak Marysia ma teraz 21,więc muszą być chyba 22.Ale wszędzie,każdy pisze inną dlugość wkładki w tych butach.

Iwona tak ja chcialam 6, ale na teraz bo Kuba juz ma 6 czyli 22, na zime bedzie mial 23, wiec Ty raczej powinnas kupic 6, bo 5 moze byc za mala za kilka miesiecy ;]

reklama
Do góry