reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Domi ale Sara w chwili obecnej ma fotelik 9-25.
Pamiętam bo mamy ten sam fotelik. coneco zenith ;-)
Saro ja bym większy chyba brała - jednak. Gosia w naszym to też już tak "dobrze" wygląda. I wątpię, żeby do 25 kg to ona w nim pociągnęła, ale ponoć im mniejszy przedział wagowy tym fotelik bezpieczniejszy. No i jeśli rodzice chcą kupić fotelik lepszy od coneco to oczywiście że dla was - bo wy częściej jeździcie, a coneco oddajcie im. :-)
Ja próbuję coś utrafć jakiś 2-częściowy kombinezon na zimę ale nic nie widzę :nerd:
A z butami to się wstrzymam na ostatnią chwilkę. Gosia w lutym nosiła 20 a teraz 23, nie wiem czy jej ta noga nodal będzie tak szybko rosła i nie będę z numer kombinowała.

reklama
wiem magdalenko jaki ma (bo ja mam taki sam :-D), ale z tego co zrozumiałam to ma być drugi fotelik na teraz do samochodu rodziców....

już ma Gosia 23??? to duża stópka :-) będzie wysoka :-)
Jasiek ma 21-22.

Aha, wiem, że Karolka też ma taki sam.:-)
No właśnie dość duża to Gosi nóżka. Ale może po prostu miała teraz taki okres i już jej tak szybko na stopa rosła nie będzie? Nie wiem. My z Tomkiem mamy raczej przeciętna rozmiarówkę, ja 38, a on 42 ;-)

Magdalenka to Gosia sporą ma stópkę, dla Zośki jeszcze 21 za duże.
Ja też kupiłam ten organizer do wózka bo mój ten mały maclaren nie ma nawet jednej kieszonki, więc dla mnie to konieczność, a organizerek wyjątkowo zgrabny, nie powiem :-)

Uuu, to Tadzio tez juz bedzie mial 23. W czerwcu kupilam mu sandalki 22 z zapasem 1 cm i już są wlasciwie prawie bez zapasu, jakies 4 mm moze zostały :/ Na sierpien jeszcze starczy i koniec. I wyrósl mi z zakrytych butów, dzisiaj jade do sklepu pooglądac jakies butki dla niego, bo jak się pogoda zmieni, to nie mam mu co zalozyc.

Ubranka Marysi na zime.Niebieska kurtka na zimę,jeansowa na jesień.Oby dwie kurtki + getry kupiłam na koniec zimy na allegro.Zapłaciłam za wszystko 120 zł,myśle że to nie tak dużo bo kurtki i getry sa wójcika i wyglądają jak nowe.

Jeszcze kurtka zimowa,nowa,kupiona za 50% ceny.:-)

I puchowy kombinezon chicco,też używany z allegro a wygląda jak nowy,na zdjęciach tak nie widac ale jest śliczny.:-)

Załączniki

• DSC06836.jpg
    DSC06836.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC06831.jpg
    DSC06831.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC06834.jpg
    DSC06834.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC06835.jpg
    DSC06835.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC06827.jpg
    DSC06827.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC06823.jpg
    DSC06823.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jej ale Wy juz szalejecie z ubrankami na zime:szok:
Ja dla mlodego oprocz stosu spodni i czapki zimowej to chyba nie mam nic....no moze jakas bluza sie znajdzie;-)
Korci mnie jakis wypad do ciucholandu......chyba we wtorek mi sie uda;-)

Iwona super zakupy, a geterki boskie
Ja też jeszcze nie mam kompletnie nic na zimę, ale trzeba się rozejrzeć bo potem mogą byc ceny ze ho ho

reklama
Do góry