reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ostatni zakup dla młodego w lumie :-D Za wszystko może zapłaciłam ze 30 zł :-)

Załączniki

• Obraz 023.jpg
    Obraz 023.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 030.jpg
    Obraz 030.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 025.jpg
    Obraz 025.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 029.jpg
    Obraz 029.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 022.jpg
    Obraz 022.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 32
marlena bardzo ladne bluzy :) u nas w lumpie nie ma fajnych rzeczy albo ja nie moge trafic ;] raz udalo mi sie kupic fajne spodenki nexta za cale 4,80zl :D

a dziewczyny na zime kupujecie takie grube kombinezony, mocno ocieplane, tylko takie aby nie przemakaly i troche polarku czy jakiejs ocieplinki mialy? bo w ta zime moj Kuba mial tylko kombinezon 'misia' i bluze z misiem i bylo mu wystarczajaco cieplo, a wozkowy kombinezon uzywalam tylko w najwieksze mrozy, zadnych puchowek nie nosil i nie marzl, a teraz to nie wiem, ale chyba nie potrzebne sa takie bardzo grube te kombinezony niemal jak na narty, co?
bo znalazlam dwa fajne, ale chyba za grube mi sie wydaja, juz sama nie wiem http://allegro.pl/item1159398903_tchibo_kombinezon_chlopiecy_nowy_86_92.html
http://allegro.pl/item1162654746_kombinezon.html

Wpadam poki mam chwile,bo caly tydz mam tak zawalony ze nie wiem kiedy was odwiedze.A weekendy zaplanowane juz 3 wprzod,masakra jakas.

Co do kozaczkow-my mamy next rozmiar 6 (23).teraz juli ma 21 na styk wiec kozaki zdecydowanie 23.Zwlaszcza ze zima musi wejsc do srodka grubsza skarpetka lub grubsze rajstopki (lub to i to w skrajne mrozy) a w razie jak beda nadal za duze mozna kupic wkladki filcowe lub skorkowe i wyciac dopasowujac do buta.Kozaczki mamy w uniwersalnym kolorze,lekko retro,bardzo mi sie podobaja,sa takie stylowe.

Co do kombinezonow-Juli ma 2 - jeden na mrozy gruby,narciarski z pasem przeciwsnieznym a drugi zwykly cienszy.Nasze dzieci sa w ruchu wiec mysle ze az taki gruby nie musi byc,no chyba ze mrozy duze.Niestety u mnie proces decyzyjny jest ciezki dlatego czesto kupuje cos po 2,jak sie nie moge zdecydiowac-tez rzeczy dla siebie,no tak juz mam.

Ostatnie zakupy -skromne,zestaw zlobkowy czyli czapka + szalik uzywane za grosze-zeby nie bylo zal jak sie zgubi czy pobrudzi itp.oraz kapcie zlobkowe.Kapcie juz przyszly,sa jak nowe.

ŚLICZNA CZAPKA + SZALIK 1-2 LATKA !!! (1151404167) - Aukcje internetowe Allegro
Zetpol-śliczne sandałki/kapcie, rozm.22/13,5 cm (1113826981) - Aukcje internetowe Allegro

dodatkowo wklejam kozaczki i te kombinezony skoro o nich znow mowa-jeden cienszy drugi grubszy.

A sobie czarny plaszcz-coz moze sie przydac nie tylko na codzien ale i na smutne okazje...A ze czarny kolor lubie to jak znalazl.

I potwierdzam slowa Iwony-ja tez robilam zakupy na koniec zimy (czerwony kombinezon zlozylam w marcu/kwietniu jakos) i teraz,jest duuzo taniej niz tuz przed sezonem,sporo grosza zostaje w kieszeni.Julita juz ma ciuszki i buty na jesien i zime wiec mozna spokojnie planowac urlop w gorach:)

Załączniki

• kozaczki.jpg
    kozaczki.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 43
  • komb1.jpg
    komb1.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 70
  • komb2.jpg
    komb2.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 37
Agniesia ja zamierzam kupić podobny kombinezon co ty pokazałaś. A prócz tego mam jeszcze kurtkę którą kupiłam Gosi pod koniec zeszłej zimy. W starą się nie mieściła więc kupiłam jej taką dużo na wyrost (rozm. 92) i ona pod spodem ma polarek. A taki kombinezon 2 częsciowy będzie idealny na śnieżne szaleństwo, żeby śnieg pod koszulę nie wszedł ;-)

też sie właśnie zastanawiamy na kupnem kombinezonu :) myslimy nad takim nie bardzo "napompowanym" i zeby nie przemakal bo pewnie w ta zime juz bedą sanki, bałwany i kulki śnieżne więc mała i pobiega i napewno tez sie przemoczy nie raz ;)

Tak,tak koniecznie nieprzemakalne,przeciez dzieciaki musza szalec w sniegu:))) No i ja jestem na ten wiek zwolenniczka zdecdowanie 2-czesciowego niz 1 czesciowego (rok temu miala 1 czesciowy).Zreszta kurtke czy spodnie mozna wtedy tez wykorzystac osobno.

A co do fotelikow jeszcze sie nie zdecydowalismy.Tak,macie racje mamy coneco zenith music 9-25 kg i jak bedzie kupiony nowy to sie zamienimy z rodzicami:)

Iwona to ja jutro zobacze u nas w next.
A co do nexta rozmiarowki to nie wiem do konca jak jets,bo np. Clarks ma taka ze 4 to jest 20,a 5 - 21, a Szym ma tez adidasy i 5 to 21,5.
Czyli jak cos mam wziasc 22 rozmiar czy 23.....5 czy 6:ninja2::cool2::errr:

reklama
ewelcia weź rozmiar 6, Sara ma rację że jak będa za duże to mogę do srodka włożyć wkładkę,nie pomyślalam wcześniej o tym.Jesli uda ci sie kupić to daj znać,wyśle ci od razu pieniadze.
Sara - kozaczki śliczne,takie trochę retro,bardzo lubie dla dzieci ubranka w takim stylu.Kurcze że ja ich nie zanalazłam.;-)
Dzisiaj byłam w H&M po biustonosze dla Nicoli i powiem wam że nie wiedziałam że tak ciężko znaleźć w rozmiarze 75 D.

Do góry